Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Maluda
Doskonale Cię rozumiem, bo ja walczę już 2,5 roku więc wiem co to znaczy jak się widzi u siebie kolejne "objawy", a potem okazuje się, że to psychika spłatała figla :ocochodzi:

No tak, nie mniej jednak boli mnie brzuch jak na @, piersi zazwyczaj bolą mnie 2 tygodnie przed @ i ból trwa ok 3-4 dni, a tym razem bolą mnie już od 2 tygodni :noooo: poczekam do 14 kwietnia i zobaczę czy przyjdzie @.
Zmykam do pracy, miłego dnia kochane ::):

Cześć dziewczyny :)
Ja tylko na chwilkę zaglądam żeby Wam życzyć miłego dnia i spadam. Dziś ciężki dzień-od rana mnóstwo zajęć a popołudniu zawożę moją suczkę na operację/zabieg :cry:Grrr, nie lubię jak się źle dzieje moim pieskom.
Inkaarzeczywiście najlepiej poczekać cierpliwie do terminu @ - choć nie zawsze stzarcza tej cierpliwości ;) Trzymam kciuki :)

Miłego dnia Wam życzę :)

Wszystko bedzie napisane w tym pismie od nich, jedyne co wyczytałam w necie to ja opłacam podroż ( koszty zwrócą) i opłatę uzdrowiskową, turnus trwa 24 dni więc kolejny m-c starań odpadnie :(
:noooo:

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj