Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

monikouette
mada, gratki dla Pajaka ze sie na basen dostal!! zawsze sie chichram jak o Pajaku piszesz, bo to moje nazwisko :sofunny:

no i od zapominalskiej ciotki dla Dominika i dla Wika

same buziaki z okazji 9tego i 10go miesiaca!!!!!

Mam nadzieje,ze nie czujesz sie jakos urazona. Moj maz tak mowil do Kajtka zanim ten sie jeszcze urodzil. W domu tez wszyscy do niego tak wolaja, a ja z rozpedu tu na forum. Jesli nie chcesz bede pisala normalnie. :Uśmiech:

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

Gość Olimpijka

Jestem i ja mimo że A sie nie odezwal caly dzien :(
Ksiegowy załatwiony, spacer z Olisia zaliczony......czas na odpoczynek......i czekam na męża zeby go na kolacyjke zabrasc i pogadac

Katia- od tego samego allegrowicza wozki kupilysmy..(tzn babcia kupila)..ja ten 3kołowy :) i tez niebieski hehe :)

Mada- super wiesci basenowe

Moniq-:)

MArtusia-udanego weekendowego wypadu :)

Ann- gratki oduczania mlodego rannych manier :)

Wieki mnie nie było...
Moniq - bardzo, bardzo dziękuję za pamięć :*
na 1000@ nie nadrobię zaległości
w każdym razie bardzo chciałabym pogratulować Ince maluszka :-) Starsznie sie cieszę :-)

Co u nas
Kajtek chodzi samodzielnie
jest bardzo ruchliwy i żywy, wszędzie sie wspina
dokazuje tak samo, jak jego bracia (jak wygląda mieszkanie wieczorami, to nie będę pisała, bo wstyd)
zjada wszystko, razem z nami, ale to juz dłuższy czas :-) ma duży apetyt
straszna z niego gaduła :-)
ładnie załatwia sie na nocnik, zawsze kupkę, coraz czesciej udaje nam sie siku złapać :-)
waży prawie 8 kg i mierzy około 75 cm (za bardzo sie wiercił, by go zmierzyć :Psoty:)

Wiktorkowi i Dominikowina miesiecznicę NAJLEPSZEGO!!

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

Ann - gratulacje, u mnie Kajtek niestety, ranny ptaszek, a sen to jego wróg :-( Rano budzą sie cąła tójką wzajemnie, no i musze wstać razem z nimi. Próbowąłam metody odkładania, uspokajania, ale wrzask nieziemski, KLajtek wymordowany i zaciety. Po 4 godzinach walki poległam, żal mi było Kajtusia, bo był wymordowany, a nie zmęczony

Ann - znam to doskonale, niestety :/
Chłopcy wstają po 5 rano, najpóźniej koło 5:30 :/, ja kłade się koło 1:30, Kajtek budzi się w nocy kilka razy (nadal karmię, ale tylko w nocy, staram sie odstawić, z marnym skutkiem :Uśmiech:) , sen mam przerywany (Kajtek, plus Filip-młoda, gwizdająca w nocy świnka morska :D ), śpię w ratach po 4 godziny, można się przyzwyczaić, ale czuję, że się sypię

Padam dzis..plan dnia wykonany pluus 2 ciasta i sałatka....oczywsicie wszystko z pomoca K bo sama to bym chyba wysiadła...i nawet połowy nie zrobiła

Dominika-alez miło Cie widziec-strasznie Cie tu brakuje!!!brawo dla Kaja-poprostu jestes wielka jak juz sie załatwia na nocniczek i taki samodzielny!!!!gratuluje!!!Mam nadzieje ze dasz rade częsciej zaglądac

Dziewczyny moje kochane-nie mam sily nadrobic,wiec miłego wieczorku i dobrej nocy!!!:meuh:

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Dominika
Inka - wielkie dzięki :)
Co do nocniczka, to odkąd siedzi samodzielnie sadzałam, teraz już załapał, o co chodzi i nie ucieka, az sie nie ząłatwi :D Każdego z chłopców tak sadzałam i mieli po 15 miesięcy i pieluch nie używaliśmy :-)

zmotywowałas mnie by wreszcie zakupic nocnik-kto wie-a nóz sie uda-zreszta trzeba dziecko troche pooswajac

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość patusia23

Witam wieczorkiem i tylko na chwilkę bo do pracy trzeba iśc :Wściekły::Padnięty:

DOMINIKA super że wróciłaś i jeśli chłopcy pozwolą to zaglądaj częściej gratki dla Kajtusia super chłopak

MONIK super podwojone króliczki :Podziw::Podziw::Podziw:

INKA spokojnej nocki

OLIMPIJKA miłego wieczoru

ANN :Uśmiech::Całus::Podziw:

MADALENKA super wiadomośc o basenie

witam miłe panie :)

Dominisiowi i Wiktoraskowi wszystkiego co w życiu najpiękniejsze!!!na kolejne miesiace!!

bardzo dziękuję za komplementy!!!cieszę sie,że obie sie spodobałyśmy!!!

widziałam zachwycajace zdjecia Waszych pociech,doczytałąm 3 strony tego,co napisałyście (zajęło mi to prawie 1h-tak wspaniale działa mój komp:Wściekły:)

widzę,że i Dominisia się pokazała:Psoty::Psoty::Psoty:gratki dla DZielnego Kajtka!brawa dla jego postępów!!!!

gdzieś cos dojrzałam,ze Olimpia będzie u nas w Wa-wie niebawem?proszę o oświecenie!!!

a ja chora:Szok:wyszła weselna klimatyzacja nastawiona na 12stopni:Wściekły::Wściekły::Wściekły:nie wiem kto wymyślił to diabelne urządzenie,ale jak go spotkam to mu powiem,gdzie mam to jego chłodzenie!!!!!!mam nadzieję,ze patula sie nie zarazi,bo nie lubię jak ona choruje (zreszta wiecie doskonale o czym mówie;))

no ale i ja się pochwalę:

MOJE DZIECKO POWIEDZIAŁO DZIŚ DO MNIE PO RAZ PIERWSZY: "MAMA"!!!!!!!!no aż łzy mi stanęły w oczach...
wiem wie,że Wasze dzieciaczki napewno maja "TO" słowo już dawno za sobą,ale ja czekałm na nie z taka niecierpliwością,że hej!!!!:Podziw::Podziw::Podziw::Podziw::Podziw:

ineczko-super,że tyle narobiłaś pyszności na ten jutrzejszy dzień;)ale oszczędzaj sie przyszła powtórkowa mamo!!!
mada-fajnie,że weekend nie zapowiada sie przyziemnie;)
ann-gratuluję postępów w usypiniu ranno-nocnym Szymka!!wiem,że jest Ci teraz b. ciężko,a i ja dolałam dzisija oliwy do ognia....przepraszam:Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały::Płacz:
moniq-normalnie chłopaki podobni do siebie jak 2 krolpe wody!!!!gratuluję przystojnych młodzieńców i takiego zapału do pracy!!!
katia-super wózek!!
paula-ale z Was małe kapielówy ;)super zdjęcia

wrrrr nie pamietam więcej,a jakbym miała znowu otwierać wcześniejsze strony przez kolejną h to bym chyba padał!!!wiec przepraszam,jeżeli kogoś ominęłam

aaa pamiętam
mineralka-grtuluję podejścia do prawka.pamiętam ile frajdy mi sprawiło jeżdżenie corsą po bródnie
agnieszka-ja bym stawiała na potrzebę bliskości,nie wykluczajac jednocześnie nie najadania sie (ale ja jak wiesz mało sie znam na karmieniu piersią)

boszeee,juz myślałam,ze nigdy nie zaśnie.usypiałam moją marudę 2 h.ale w końcu padłą...a ja razem z nią;)

idę wypłukać gardło,pościelić sobie wyro i spać....
żegnam się
buzikai for all:Całus::Całus::Całus::Całus:

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png