Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka31

witam dziewuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dominika, Kronkiś- oby remonty sie szybko skonczyly, tez to kiedys przezywalam, horror, bylismy tak zmeczeni ze jeden pokoj sobie darowalismy, juz do konca czyli do sprzedazy nie remontowalismy go, remontom kategorycznie mowie NIE,
z budowa jakos lepiej poszlo, moze dlatego ze ekipa robila, hihi
zycze wytrwalosci, a pomyslcie jaki efekt bedzie, ja sobie siadalam na fotelu i przez dluzszy czas sobie patrzylam na nasze dzielo, milo bylo

spotkanko z Nefretete i Ann bylo super, nie moge sie doczekac nastepnego ale chyba tym razem juz u mnie na wsi

K8i- pisz kochana co z Pati, jak pisalam jak cos potrzeba to wiesz ze mozesz na mnie liczyc

Gość Agnieszka31

K8i chyba sie nie obrazi jak przekaze wiesci od niej, w sumie wszystkie bardzo sie martwimy
a wiec wrocili ze szpitala, Pati ma biegunke i wymiotuje, konowaly w szpitalu powiedzieli ze maja dawac pic ale malenka nic nie chce przyjmowac a sila sie nie wleje przeciez
jak mnie ci lekarze wku...!!!!!!!
strasznie sie martwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Agnieszka31

ja nie rozumien jak mozna tak male dzieciaczki z takimi objawami wysylac do domu, ze tez ci lekarze potrafia patrzec w lustro, kur... przeciez to jest sluzba zdrowia, jak sama nazwa wskazuje, obowiazek pomagania a nie zlewanie
Ann- znowu sie pohamowalam, nie powinno byc punktow karnych, dzieki za maila,

K8i napisala ze Pati nie wymiotuje poniewaz nie ma czym ale kupy dalej robi

Gość Agnieszka31

K8i napisala ze maja bacznie obserwowac, zreszta wie na co ma zwracac uwage i jak cos bedzie nie tak to do szpitala maja jechac
ja mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i to byla jednodniowa niedyspozycja, ze sie tak wyraze

Gość Agnieszka31

wiecie co, tak z drugiej strony mysle ze moze z tym zatrzymaniem w szpitalu to moze dobrze ze nie zrobili tego, syf w tych szpitalach taki ze szok i jeszcze cos by sie powazniejszego przypaletalo, zreszta K8i jest bardzo madra i odpowiedzialna osoba i krzywdy nie da zrobic Pati a o swoje tez sie wykloci
ale i tak mnie szlag trafia na ta nasza "sluzbe" zdrowia