Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Wiatm.

U nas kiepska noc. Ja nie wyspana, oczy na zapałkach trzymam:8_1_222:

Kronkiś kochana siłek dla Ciebie, kciuki zaciśnięte za Pyzulinę

Anulka o masz ci los. Mam nadzieję, że to tylko fałszywy alarm.

Aniołku ja mam ten sam problem. Stosuję krem do rąk neutrogena, jest dość drogi w porównaniu do innych mała tubka 50ml kosztuje ok 20zł, ale skóra rąk po paru stosowaniach robi się gładka. No i nie musisz kremować rąk za każdym razem jak je umyjesz, krem się nie smywa tak szybko.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

Gość Agnieszka31

witam kobitki!!!

kciuki zacisniete za Kronkis i Pyzunie!!!!

Starletka- dzieki za info od dziewczyn i pozdrow je!!!

Anulka- kciuki zacisniete aby wszystko bylo ok,

u nas tez nocka bleee, jak nie Ala to mnie kaszel dopadal, kiszka na calego!!!!
Alce ewidentnie sie nudzi w domu, wspinaczki uskutecznia, jak wyzdrowiejemy to szukam jakiegos miejsca aby ja zostawiac z dzieciakami na 2 godziny 2-3 razy w tygodniu

buziaki!!!

Witajcie. Wczoraj byłam na praktykach i jakoś nie miałam weny do pisania. Dzisiaj obudziłam sie ze strasznym bólem glowy,moja mama przyniosla mi silne tabsy przeciwbolowe i jakos do siebie dochodzę. Ale ostatni cos za czesto boli mnie glowa.
Za dwa tygodnie idziemy na szczepienie i trzymam kciuki zeby nic sie nie przypolatało bo juz po raz 4 bedzie przekładane szczepienie.
Anulka oby z Mikim wszystko było oki
Kronkiś myślami z Wami, oby Was predko wypuścili
Martusia mam nadzieje ze to ominie Bartka.
Kaśka super fotki, Twoja mała ma ekstra włoski, Amelka przy niej to łysolek
Ann sił, pewnie już powoli ospa zmierza ku końcowi
Tyle nadrobiłam, zaraz mykam na zakupy, wszysto mi się pokończyło dla Amelki, mam tylko nadzieję że nie będzie padało bo lodowisko murowane
Buziaczki

Agnieszko a Wam niezmiennie zdrówka...i spokoju

dostałam od mamy wiaderko kapusty kiszonej...najpierw ugotowałam zarzutkę a wczoraj 5 godzin gotowałam bigos...wyszedł super! (chetnych zapraszam)
Oczywiscie pierwszem małym sępem przy stole krzyczącym AAAMMM była Maja. nie wiedziałam, że 16 miesięczne dziecko może tak lubic kapustę kwaszoną...ale kupsko jak walnęła to zaczynała sie na szyji a kończyła na klatce piersiowej :Śmiech::Śmiech:

Agnieszka31
Kaska- Ala cudowna!!!, i tak masz szczesie ze to u niej w pokoju, znaczy ten "przadek", u nas zabawki w salonie i juz wychodza do kuchni

Martusia- ojejku!!!!! non stop cos w tym przedszkolu wychodzi

Dziękuję. Ale ten porządek to w dużym pokoju niestety, druga część zabawek w kuchni i kilka w Alki pokoju. Już nie nadąrzam z układaniem.

Gość Agnieszka31

Anulka- a to trafilas z tym bigosem, dzis na ursynow jade do gin wiec wpadne, hihihi, tylko niech Maja cos zostawi dla mnie,

Kaska - czyli tak jak u nas, ja juz nawet na noc nie sprzatam tego balaganu, nie mam sil a i jest to Syzyfowa praca

Anulka
Agnieszko a Wam niezmiennie zdrówka...i spokoju

dostałam od mamy wiaderko kapusty kiszonej...najpierw ugotowałam zarzutkę a wczoraj 5 godzin gotowałam bigos...wyszedł super! (chetnych zapraszam)
Oczywiscie pierwszem małym sępem przy stole krzyczącym AAAMMM była Maja. nie wiedziałam, że 16 miesięczne dziecko może tak lubic kapustę kwaszoną...ale kupsko jak walnęła to zaczynała sie na szyji a kończyła na klatce piersiowej :Śmiech::Śmiech:

:sofunny::sofunny:
Moja też bigos jadła jak szalona, na szczęście nie było po nim żadnych rewolucji, ale powiem, że się obawiałam.Jak powiedziałam Sielskiej to usłyszałam kazanie, że dzieciom do 3roku życia nie daje się kapusty, bo jest ciężko strawna.