Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

JA tylko w biegu mowi dzien dobry,
Ann,Anukka,MAlgosia,Marcin-super robota z mama na zakupach ....przydatne jak cholera :D

Justyna-przekaz Panu ze juz jedna noga jest w niebie nza dobre uczynki :D

Olisia w zlobku juz ale disiaj krocej bedzie bo po poludniu mam wolniejsze a od rana sajgon...........uciekam
milego dnia
aha-Katia-fajowy Wik

MADA a jakieś fotki saneczkowe są?????nie dołuj się wszystko będzie dobrze głowa do góry Maleńka :36_3_18:

OLI spokojnie nie szalej,:36_3_18:

Kurcze stronka mama na zakupach wciąga odpędźcie mnie od monitora (nawet napisałam jeden negatyw ale to tylko moje zdanie jak na razie)

madalenka
Dziewczynki, kochane jestescie. Nie wiem co bym bez Was zrobiła. Nie da sie nie dolowac, bo jak sobie z jedna rzecza poradze to pojawia sie kolejna. I tak w kolko. Nie moge juz na niektorymi zagadnienia zapanowac.

A zdjecia wlasnie laduje. Zaraz beda.
Kochanie znam to uczucie i chociaż jest ciężko i człowiek ponarzeka to trzeba się dźwignąć i iść dalej z nadzieją na lepsze jutro. To ta nadzieja pozwala budzic mi sie codziennie rano...
Pewnie zabrzmi to jak banał, ale...będzie dobrze...nie teraz to później...nie dziś to jutro...trzeba mieć nadzieję :Całus:

martusia
madus ale kajecik slodziak ::):. obcinasz mu wloski? ja bartkowi jeszcze nie obcinalam i ma dlugie.. zastanawiam sie czy obciac i jakim sposobem...

a czy wasze dzieci spia w pajacykach czy juz w normalnych pizamkach?

w piżamkach,ale mam jeszcze 3 pajacyki z których musi wyrosnąc

Ann
madalenka
Czy jest w naszej galerii opcja zgrywania zdjęc z kompa hurtowo?

http://parenting.pl/komunikaty/2807-dodawanie-wielu-zdjec-na-raz-do-galerii.html

Dzieki Ann - wiem, ze temat sie juz przewijal, ale nie moglam go zlokalizowac.

Martusia jeszcze ani razu Kajtkowi wloskow nie obcinalam. Ma z tylu smiesznie dlugie wloski, ale narazie jakos nie mam weny do obcinania. Kajtus spi w pajacyku na zmiane z normalna dwuczesciowa pizamka. Pajacyka zakladam kiedy jest chlodniej.

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

Ale popisałyście :)

Widzę, że u wielu z Was porządki i przygotowania przedświąteczne, ja porządki i okna mam porobione, z przygotowaniami to nie za wiele będzie tego, bo Wigilia i święta u rodziny, tylko jakąś rybkę zrobię i makowiec moja działka ;)

Justyś zostały jakieś krokiety jeszcze?

Ann, Anulka, Małgosia, Marcin
:23_30_126: Super portal, na pewno będę pisać...

Paula super, że jazdy do przodu:) Trzymam kciuki za dzisiejszy placyk :)

Katiaboss mamy podobne bobaskowe myśli :36_4_13:

Inka będzie ok, choć rozumiem Twoje obawy... Ale oimyśl tak, że dwójka dzieci to i podwójna miłość i radość w domku, ściskam :36_3_16:

Mineralko zdróweczka!!!

Martusiu oby to nie była u Bartusia świnka...

Maduś poprawy humorku, zgadzam się z opinią Anulki, nawet jak jest kiepsko to w końcu musi zaświecić słoneczko :36_4_13::36_4_13::36_4_13:
Fotki z saneczkowania bomba :) Kajtuś pięknie się na sankach prezentuje :)

Patusiu miłej pracy!

I dla wszystkich w potrzebie zdrówka i sił!!!

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

radość serca
Kochane my od jutra w Matce Polce z Juniorkiem, więc kilka dni mnie nie będzie... Cięzko jak cholera i smutno :(

Buziaki dla Was :36_3_16:

Miłego dnia :)

RADOŚC będzie dobrze musi byc wszystko pójdzie szybciutko czekamy tu na Was buziaczki

Uciekam do pracy:glass: