Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Olimpijka
Starletka,Kronkis-super spotkanie zdjecia cudne..........zglaszam brak Starletki na nich :D

Kaska-boska córunia :) rewelacja!!

Starletka robiła zdjęcia :D po za tym jest mało fotogeniczna :) i kochana córeczka przyprawiła ją o pięknego guza na czole (niestety grzecznością się nie popisała - z resztą nic nowego ;) )

justyna@
Witam gaja juz dawno w złobku ja po zakupach i wizycie u babci teraz chwilka relaksu i za porzadki trzeba sie zabrać
Martuś bedzie dobrze caus dla Bartusia a wysłali cie w teren bo za często w czasie pracy tu zaglądałaś:Oczko::Oczko:
ehh jutro ide do lekarza po tabletki na zatrzymanie laktacji i tak sie waham dzis po raz pierwszy jak Gajke odprowadzałAM DO ZłOBKA ZACZEłA PłAKAć JAK WYCHODZIłA poczekałam chwilke ale uspokoiła sie jak zobaczyła dzieci

justys ja od soboty nie karmie piersia w nocy i mleko samo zaniklo. jak scisne brodawke to jest jeszcze kropelka ale piersi nie robia sie nabrzmiale. mysle ze nie potrzebujesz leku na zatrzymanie laktacji

kaska ja odstawialam bartka stopniowo. on tez byl strasznym cycuchem. nic tylko cyc i cyc ale bylam konsekwentna i udalo sie. teraz jak widzi butle to sie trzesie z zachwytu tak jak kiedys na widok piersi.

wieczornie pozdrawiam naładowana super spotkankiem Marcówkowym.
Starletka ajne fotki
Kaska odstawiaj jak bedziesz gotowa na to by odstawic bo chyba bedzie juz trudniej jak Ala az tak uzalezniona od piersi i samoobslugowa. Probuj zrezygnowac z nocnych karmien, dzieci w tym wieku nie musza juz jesc noca.
Martusia zdrowka dla Bartusia
Co do pokarmu to z tego co wiem nie kazdemu tak spokojnie wycisza się laktacja.