Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Olimpia mam pytanko z tego co pamiętam pisałaś ze masz taki wózek Titanium Baby Spider PROMOCJA TYLKO 100szt (376190881) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla kaĹźdego.
jeśli tak to owiedz mi czy jestes zniego zadowolona czy jest wytrzymały ja duzo jeżdze z wózkiem czy nie przeszkadza brak pałaka z przodu
bardzo mi sie spodobał i cena tez fajna dlatego pytam sie bo mam ochote go kupić

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Gość Olimpijka

justyna@
Olimpia mam pytanko z tego co pamiętam pisałaś ze masz taki wózek Titanium Baby Spider PROMOCJA TYLKO 100szt (376190881) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla kaĹźdego.
jeśli tak to owiedz mi czy jestes zniego zadowolona czy jest wytrzymały ja duzo jeżdze z wózkiem czy nie przeszkadza brak pałaka z przodu
bardzo mi sie spodobał i cena tez fajna dlatego pytam sie bo mam ochote go kupić

Słońce nic Ci na jego temat nie powiem oprocz walorów wizerunkowych bo on w PL jest i czeka na mnie :) ale teraz tu w IRL mam Quinny speedi bez pałąka i dlatego nie chcialam w spacerowce, bo jedna w pl jest wlasnie z palakiem ale duza i ciezka na 4 kolach bo kupilam ja jak bylam w zimie z Olimpia a teraz babcia zakupila ten trojkolowiec i dopiero bede testowac.............Ale moja Droga Paula ma podobny i moze ona Ci cos napisze na jego temat :)

Gość Olimpijka

justyna@
Dzieki Olimpia to mam zgryz sama niewiem co kupić a mam dośc tego mojego obecnego kolosa bagatela 19kg plus Gienia na trzecie piętro czasami kilka razy dziennie

O matko tak cieżkiego wózka to ja w życiu nie mialam ten teraz ma 11kg i jest duzy bo na kolach pompowanych i dlatego decyzja o malej lekkiej parasolce :)

w Pl mam jeszcze taki no i on tez 11kg ale z racji duzego kosza na zakupy i innych gadzetow polecam go serdecznieNAJTANIEJ!! OneClick Easy Move-WIOSENNA WYPRZEDAĹť (381339582) - Aukcje internetowe Allegro i z racji wielkosci wlasnie zakupiona ta malusia parasoleczka :)

witam

Natanku z okazji Twoich 4 urodzinek moc serdeczności i dużo zdrówka słonka na co dzień,pogody ducha słodyczy tego ciocia Katia i Wiktorek życzy :party::party::party:
na śląsku chłodkiem zawiało ale spacerek zaliczonyOlimpia ten alegrowicz jest w porządeczku szybka wysyłka towar ok,ja wachałam sie tez nad tym 3 kołowy ale jednak wybraliśmy ten standardowy,ale przy kolejnym bobasku kupię tego 3kołacza :D

Wiktorek śpi po śniadanku,zjadł berlinki z serem i słodko kima,taka mi sie glizdka ruchliwa zrobiła ze hej..no i jakiś nagus bo wiecznie chce być goły :Psoty: ściąga skarpeciochy,buty,spodnie ...czapy i chusty

z owoców to jadł już chyba wszystko poza cytrusami i na razie jest ok,mam pytanko czy któraś z was robiła już dziecku taki koktajl na mleczku modyfikowanym np z truskawkami :confused::confused:

paula jak tam stepper?? chodzisz na dal?? bo na foto widziałam jak z Ciebie piękna kobieta,zgrabna że hej!!! a Oliwka w wodzie bomba :brawo:
k8i piękna kreacja,suknie czerwona kusząca a Ty w niej Boska i pomyśleć że nie dawno wszystkie byłyśmy wielkie brzuchole :D Patyczak słodka jak zawsze a oczęta ma niesamowite,jako kibic urocza :D
olimpia jak fajowo ze zawitasz do Polski, pewnie spotkania z warszawiankami będą super udane i aż zazdroszczę :Uśmiech:
justynka 3mam kciukole co by zębalki szybciutko wyszły !!!
gosia nigdy nie słyszałam o anemii sródziemnomorskiej...ciesze sie że to atut a nic złego...no a Amelka to dopiero lala wyrośnie..eh..bedziesz Ty chłopoków goniła :D
karolka kto do dentysty Ty?? czy córa?? też dziś mykam na spotkania z koleżanką ;)
aniołku też słyszałam o takim przepisie wiec popytaj dokładnie i staraj sie o kasiurkę a ja 3mam kciuki :great:
monik ulubione słowo Wika to też "tata" no i jeszcze "ni ma" czyli taty nie ma :D bo w pracy

cdn.

POLSKA GOLA !!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

Gość Olimpijka

Katia- wiem ze allegrowicz ok bo wozek juz dawno czeka na nas :) ale dziekuje za pamiec :) muaaaa
A spotkania nie zazdrosc tylko pakuj torby i na 12 do Wawy :)

Justyna no dzieciaki coraz ciezsze i dlatego na czyms tą wage trzeba zbjac :D wspolczuje tyrki na 3 pietro :)

Gość patusia23

Witam po południowo już troszkę pospałam obiadek się robi zaraz po Zuzę

ANIOLEK tak należą Ci się takie pieniądze dużo moich znajomych bierze tak bo sami znaleźli sobie pracę

INKA brawo dla Majeczki za przespaną nockę

JUSTYNKA sił Ci życzę no i niech już ząbek wyjdzie

GOSIA super że wszystko się wyjaśniło no to mała Włoszka rośnie

OLIMPIJKA
super takie spotkanie z warszawiankami

Hej,
powiem Wam, że nie jest łatwo być matką pracującą.Chyba przez to, że pracuje mam ogromną potrzebę spędzania całego czasu poza pracą z Zuzką więc na nic innego już go nie starcza.
Ale tak ogólnie to u nas dobrze, Zuzka rozrabia - wstaje sama, stawia pierwsze samodzielne kroczki i ... wyszła jej dolna 4!!!!(to chyba nie najlepiej,słyszałam, że jak wcześnie ząbki wychodzą to są słabe).

Buziaki dla Natanka:)

No to poczytam może trochę (Zu śpi chociaż nie wiem jak długo bo ostatnio sypia po 10 minut :Zakręcony:)

Pozdrawiam Was gorąco

http://www.suwaczek.pl/cache/62866aa74e.png

http://www.suwaczek.pl/cache/726b9ca3f8.png

Gosia ciesze sie ze w koncu wiadomo co Amelce dolega, ale mamy oryginalną dziewczynkę wśród naszych Maluszków, mam nadzieję że szczepienie OK?
Olimpijka zycie bez much jest dużo przyjemniejsze. Uliska tez byla fanką Teletubisiow
ala wow, czworka, a my czekamy by ostatnia jedynka pokazala sie w koncu porzadnie

Szymek ucina drzemke (co za cudny czas) a Ula z B w przedszkolu na przedstawieniu Pchła szachrajka

madalenka
Jak tak dalej pójdzie to chyba za tydzień padnę z wycieńczenia :Padnięty: Grunt, że do wieczora niedaleko a ja mam jeszcze tylko kilkanaście rzeczy do zrobienia a nie kilkadziesiąt.

Justyś a to sie Gieniuchna rozbujała :Smutny: Trzymajcie się Kochane!!!

mada trzymamy sie jakos mała spi tylko na rekach a ja rycze nerwy mi puszczaja i jestem wsciekła na cały swiat ze moje maleństwo musi tak cierpiec

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Fajnie,że mnie jeszcze pamietałyscie :-)

NATANKOWI NA 4 URODZINKI SAMEJ RADOŚCI I SZCZĘŚCIA!!!!!!

Justyna - oby ząbki szybko sie przebiły, biedusia, trzymajcie się!!! próbowałaś tantum Verde? u mnie pierwsze zabki (teraz Kajtek ma ich 9) szły boleśnie i starsznie, lekarka poleciłam nam psiknać na palec tantum i nasmarować dziasełka, naprawdę pomogło.

Magdalenka - zrób tylko, co naj, najpilniejsze, reszte sobie daruj, zamęczysz się, dziewczyno!!!

Katia - mój wcina truskawki i wszelkie owoce, w tym cytrusy, od sporego czasu. Koktajle owszem, pije, na kefirze, jogurcie :-) ale nic mu nie jest, no i od dawna je to, co my :-) bez zadnych sensacji :-)

Ala - gratulacje ząbka i nie martw sie na zapas!! Dziecko wcześniej ząbkujące, wczesniej traci ząbki, wymienia je na stałe, mój Kuba miał niecałe 5 lat , jak odwiedziła nas zębowa wróżka, a teraz pół klasy bezzębna,a mój ma garnitur nowych (no, poza złamaną do połowy dwójką :/ )

Inka - oby ta noc zapoczątkowała kolejne takie :-) SUPER!!!!

widze, zę kibicujecie, hehe, my telewizji nie mamy, to znaczy mamy telewizor, nieczynny :D jakoś nie brak nam telewizji, czasu nie ma na oglądanie :D Mąz meczami sie nie interesuje, chłopcy też, wiec mam spokój :D

W nocy ostatni raz karmiłam Kajtusia, mam wyrzuty,z e złą matką jestem, ale maz kazał mi kategorycznie skończyć karmienie. Dodam,z e Kajtka karmiłam tlyko 1 piersią i to własciwie do utulenia, jak się wybudził, ciamknął z pół minuty i pusto. Wczoraj 9 zębów na mnie zacisnął, szarpnął z zaciśniętymi zębami i wykręcił. Efekt - sinior na pół piersi i ból, który do dzisiaj czuję...

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)