Emka Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 magdalozaWLASNIE!!! Dokladnie tacy sa...Wiesz on ma tylko biegunke,wiec sadze,ze to raczej jakis wirus....,bo zle sie nie czuje i zoladek go nie boli i nie jest mu nie dobrze...tylko tylek piecze....no i zmeczenie...,bo ilez razy mozna latac do kibla...ehhh A ty jak tam?masz swoja ???Mnie żołądek też nie bolał ;) tylko mogłam siedzieć na kibelku jednoczesnie z miską przy twarzy bo z dwóch stron leciało, więc totalne oczyszczanie i kurde o 3 kg byłam lżejsza, a jaka płaska na brzuchu :36_2_27:no właśnie już wychłeptałam do końca ;) TYlko zgagosław mnie dopadł jak to zwykle bywa albo przed spaniem albo w trakcie kiedy nie tomna macam rennie które lezy obok poduszki i przez sen ssie tabletke Zaraz będę kładła się spać bo jutro na badanka do wampirologa - pobieranie krwi i małe siuśku do pojemniczka a później po lyyyyy cztery dalsze do pracy i znowu czekać w kolejce pomiedzy sapiącymi moherami Odnośnik do komentarza
magdaloza Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 hihihihihi....to nie zazdroszcze... dobra to idzmy nyny...jutro tez jest dzien,nie???Spij dobrze Odnośnik do komentarza
Emka Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 magdalozahihihihihi....to nie zazdroszcze... dobra to idzmy nyny...jutro tez jest dzien,nie???Spij dobrze Zdecydowanie wampirologie niż zebologie sadystyczną :36_2_27:Idziemy idziemy No to spokojnych bez żadnych saprajsuuuffff nocnych snów Odnośnik do komentarza
magdaloza Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Odnośnik do komentarza
aneta1808 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 DZIEN DOBRY WSZYSTKIM.....wstawac spioszki!!!! no nic wpadne potem moze juz ktos wstanie....a ja sie biore za robote,przepakowanie i skrecanie komody-buziaczki wszystkim i milego dnia... Odnośnik do komentarza
Katarzynka1 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam! A ja lecę na badania do okulisty będę później, całuski z rana dla spioszków! Odnośnik do komentarza
miska271 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam Kobietki z rana. Ja juz po pobraniu krwi... Troszke jestem nie wyspana,ciezka noc mialam,bo jajas zaraza sie przyczepila i o 2 w nocy pognalo mnie do kibelka i tak troszke tam czasu spedzilam ,jak na razie jest oki,ale jakos tak slabo sie czuje...:36_1_10: Jak tam dziewczynki wyspaly sie? Adus jak tam juz lepiej dzisiaj,niestety nasi faceci nie umieja myslec czasami i trzeba im lekko wytlumaczyc :36_2_49:,takze glowka do gory bedzie oki... Anetko jak tam zlozona juz komoda? kasiu czekamy na wiadomosci z badania...Ja ide troszke ogarnac mieszkanko,bede pozniej... Buziaczki dla wszystkich :36_3_9::36_3_9::36_3_9: Bartosz Klaudia aniołek * 6.2010(11 tc) Odnośnik do komentarza
magdaloza Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 HejkaJa nareszcie sie w miare wyspalam Wcale nie chcialo mi sie wstawac....W dodatku mala mnie tak skopala na spaniu(tak mysle,bo chyba nie szwagierka..hihii ),ze obudzilam sie z potwornymi bolami...Ale mysle,ze to minie....Najwazniejsze,ze noc przespana....no w miare...Chetnie bym jeszcze pospala,ale ale....wlasnie mam gazownika w domku,wiec...nie da rady Wiec siedze sobie i popijam herbatke,zjadlam kanapke i tak postanowilam zajrzec do was...Moze jak troche popisze to te cholerne pachwiny i dol brzuszka przestanie bolec,albo zapomne o tym...ehhhA jak tam u Was????Wszystko gra???Anetka Ty to nie masz spania,Kochana...Ja znow nocny marek jestem i rano z lekka nieprzytomna ...sie budze...Miska co Cie dopadlo???Nie mow,ze to co mojego M???Bo nie zycze...Kochane,czy Wasze dzidzie tez Was kopia tak nisko????Czy moze moja juz sie "obsunela"???? Troszku sie denerwuje,bo czasem czuje takie "uszczypniecia" tuz przy spojeniu lonowym....ehhh...To nieprzyjemne...i dziwne.... Kasiulek daj znaka jak u okulisty????Buzialki dla Was....no i poki co....ja tu jestem Odnośnik do komentarza
miska271 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Czesc Madziu :36_3_16: Super ze sie wyspalas Nie mam zielonego pojecia co to mnie zlapalo,w kazdym badz razie ladnie przeczyscilo,jak na razie jest spokoj... Co do tych kopniaczkow,to moja tez roznie kopie i takze czuje takie drobne kopniaczki tam gdzie ty,maja coraz miej miejsca wiec wszedzie sie rozpychaja... Bartosz Klaudia aniołek * 6.2010(11 tc) Odnośnik do komentarza
magdaloza Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No to nie fajnie,ze Ciebie tez dopadlo....W kazdym badz razie mam nadzieje,ze to jednorazowy "wybryk".Fajnie,ze nie jestem osamotniona w tych kopniakach....,ale swoje droga:JAK ONE TO ROBIA???Tak nisko???I czemu to boli???Ja dzis ledwo chodze a wczoraj naprawde caly dzionek odpoczywalam,wiec....nie wiem co jest przyczyna tych boli....sadze,ze rozpychanie sie malej...Co ty o tym myslisz???Doswiadczylas czegos takiego??? Odnośnik do komentarza
miska271 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Madziu ja wlasnie mam serie takich kopniaczkow... Tak na pewno ten bol to skutek rozpychania sie malej....maja malo miejsca i dlatego czasami boli,ja mam czasami wrazenie ze zaraz skora mi sie rozerwie....a o wnetrznasciach to juz nie powiem...hihihi Bartosz Klaudia aniołek * 6.2010(11 tc) Odnośnik do komentarza
adriana8899 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Heeeeejka. :) Kochaniutkie dzisiaj to mi dopiero rece opadly. Krzysiek rano wstal, ladnie przeprosil, ale jak sie okazalo to nie pamieta ponad polowy naszej rozmowy. A koncowki to juz wcale. Ehh. Ale wazne ze pamieta ze sie wyglupil. :36_2_49: Madziu mnie mala tez czasem tak niziutenko dotyka, jakby juz wychodzila. Hehe. Do gina jade jednak pozniejszym autobusem-po 14. I sprawdze od razu czy mebelki przyszly. Bo mialy byc dzisiaj. Miska to u Ciebie w domku pomalu sie robi szpital polowy... Ale jestesmy z Toba. ;) :36_4_10::36_3_16: Odnośnik do komentarza
anna_b Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam Was. Ja znów z doskoku. Miśka mnie jakiś czas temu też tam w nocy dopadło, ale to też tylko jednorazowo. Madziu współczuje tych bóli :( dbaj o siebie. Anetko witaj ranny ptaszku :)I witam wszystkie mamuśki.Wpadnę do Was wieczorem, dziś cały dzień poza domem. Buziaki :* Odnośnik do komentarza
miska271 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Czesc Adus i widzisz sam przeprosil,a ze nie pamieta....:36_5_2: to u nich normalne,najwazniejsze ze juz jest ok No tylko jeszcze tego by brakowalo,ja to mysle ze to tylko jednorazowe... To jak wrocisz od lekarza to daj znac jak tam po wizycie.... Bartosz Klaudia aniołek * 6.2010(11 tc) Odnośnik do komentarza
adriana8899 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No napewno dam znac. :) A zauwazylyscie ze wiekszosc ich "normalnych" zachowan dla nas jest nienormalna? Hihihi. Odnośnik do komentarza
miska271 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 no niestety to prawda....ale nic na to nie poradzimy taki to gatunek...hihihi Bartosz Klaudia aniołek * 6.2010(11 tc) Odnośnik do komentarza
adriana8899 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Moja przyjaciolka wczoraj stwierdzila ze to dlatego ze nigdy nie bedziemy w stanie byc na tym samym pooziomie co faceci... A to dlatego ze to zbyt niski poziom. :) Odnośnik do komentarza
miska271 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Z tym stwierdzeniem trafila w dziesiatke.... A jak tam ogolne samopoczucie? Bartosz Klaudia aniołek * 6.2010(11 tc) Odnośnik do komentarza
adriana8899 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Cos mnie gardelko pobolewa. Ale tak leciutko-jak pojade do miasta to kupie sobie ferwex i cos na gardelko to powinno mnie obejsc chorobsko. Jakos dziwnie sie czuje bo Brajan jeszcze spi i za cicho mi jest w pokoju. Hehe. A poza tym zastanawiam sie co sie dzieje z moja wioska... Sobota-bili sie, niedziela-bili sie, poniedzialek-kolega wyskoczyl z okna(pierwsze pietro, na ogrodek, w bloto-glupek tylko sie ubrudzil), wtorek-okradli sklep. Normalnie strach wychodzic. Jakas ganksterka sie robi. A u Ciebie?? A gdzie Magduch wsiakl? Odnośnik do komentarza
miska271 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Rzeczywiscie tydzien jakis taki :36_2_49: No u mnie tez drapie gardelko,ale czasami takze nie jest zle,mysle ze to i ta pogoda daje sie we znaki... Akurat siedze sobie...nic mi sie nie chce.... Jutro wizyta o dentysty A Madzia miala miec gazownika w domku,moze jeszcze sie troszke polozyla... Bartosz Klaudia aniołek * 6.2010(11 tc) Odnośnik do komentarza
adriana8899 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Hihi. Dostalismy z Krzyskiem kartke swiateczna z oplatkiem od moich dziadkow. :) Kurcze pierwsza tak... Jakby to... O. Malzenska kartka na swieta. :) To odpoczywaj sobie. :) Dobrze Wam to zrobi. ;) Zeby jej tylko ten gazownik nie porwal. Hehe. Odnośnik do komentarza
miska271 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 fajnie taka wspolna kartka..... Oj na pewno Madzia sie mu nie da.... Oj lepiej sie nie klasc bo caly dzien przespie...:36_2_49:,a trzeba sie jeszcze za obiadek wziac....ale dzisiaj tylko zupka wiec duzo czasu nie spedze w kuchni... Fajnie ze w koncu bedziesz miala mebelki w domku ja dopiero moze po nowym roku dojada.... Bartosz Klaudia aniołek * 6.2010(11 tc) Odnośnik do komentarza
adriana8899 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No ja mam nadzieje ze dzis beda. Mialy byc tydzien temu ale w hurtowni nie mieli. Ciekawe jak dzisiaj. ;) Trzymajcie kciuki. :) Odnośnik do komentarza
miska271 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 adriana8899No ja mam nadzieje ze dzis beda. Mialy byc tydzien temu ale w hurtowni nie mieli. Ciekawe jak dzisiaj. ;) Trzymajcie kciuki. :)no to ja trzymam zeby dzisiaj bylyja to jestem z tych co nie umieja na nic dlugo czekac,taka w goracej wodzie kapana....zawszechcialabym od razu.... Bartosz Klaudia aniołek * 6.2010(11 tc) Odnośnik do komentarza
mamuskastyczen Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 dzien dobry:) to dzisiaj pospalam, wstalam jakos okolo 12:36_2_49:(tu jest 13:) hehee:36_2_49: widocznie mi bylo trzeba:)ADUS-Twoja kumpelka ma swieta racje z tym poziomem....hehehehe ale sie nasmialam:):) Ciesze sie ze zapanowala zgoda u Was;):)przynajmniej nie jest uparciuchem i sie do bledu potrafi przyznac...MADZIA-te bole u dolu...hm ja tez miewam , ja to tak odczuwam jakby mnie tam szczypala//nie wiem ale zazwyczaj jak siedze bo wtedy pewnie ja troszke podduszam:)i to jest znak ze mam zmienic pozycje albo sie wyprostowac:)MISKA-miejmy nadzieje ze ta nocna awaria jednorazowa byla...a jak dzieciaczki , lepiej sie troszke czuja?KASKA-daj znac jak tam u okulisty.EMKA-wracaj szybciutko i tez zdaj relacje co i jakANETKA-haloo co u Ciebie?jak tam komodkowe roboty:):) [url=http://pierwszezabki.pl" rel="nofollow"> Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi