Skocz do zawartości
Forum

Nasze gotowanie


mosia

Rekomendowane odpowiedzi

nie, ale to proste.
piersi z kurczaka kroisz na długie i cienkie paseczki. maczasz w roztrzepanym jajku z dodatkiem soli i pieprzu, potem w bułce tartej i smażysz na mocno rozgrzanym tłuszczu. najlepiej smażyć mocno, żeby były chrupiące, chyba że wolisz takie lekko podsmażone. i tyle.

http://davf.daisypath.com/nuLVp1.png http://lb2f.lilypie.com/VHQ3p1.pnghttp://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=86355161396c0f824.png

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×
×
  • Dodaj nową pozycję...