Skocz do zawartości
Forum

Grudzień 2008

Rekomendowane odpowiedzi

ojej dzis widze jakis smutaskowy dzień, mit ez smutno bo siedze sama w tym domu i nawet nie ma mnie kto odwiedzić wszyscy praca, studia itp. ale jak zaczynam sie smutac to zaczynam gadać do mojego synka i jak zaczyna fikać to wszystkie smutki przechodzą. za tydzien idziemy sprawdzic czy wszystko dobrze i czy rozwarcie mi sie nie powieksza. jeszcze 2-3 tygodnie i wyskakuje z wyrka. aby 9 miesiac załapac. lekarz powiedział ze jak zechce wyjsc to wyjdzie a jak nie to chocbym metal dzwigała to nawet moge przenosic ciąże. ale narazie leże plackiem niech sobie rośnie. a wy mamuski tez sie nie zasmucać tylko wybierac rzeczy dla dzidzia jak możecie. mi poprawia humor samo ogladanie na allegro, a jakbym mogla popatrzec i podotykac .... ehhh

:36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21:

Maczetko u mnie juz super, nie smuce sie:36_2_25::36_2_25::36_2_25:
ja wizyte mam w przyszly wtorek i tez sie nie moge doczekac,jak sie mala nie schowa to bedzie zdjecie.
Pomyslalam dzis, ze zrobie sobie w piatek badanie krwi, zeby miec bieżący wynik. bo jak teraz pojde, to nie wiem, kiedy sie zalapie na nastepna wizyte.A wczoraj w intenecie wyczytalam, ze teraz rozwoj maluszka jest bardzo intensywny i potrzeba mu:bilak, wapnia i zelaza.(w wiekszych ilosciach), wiec chce to kontrolowac.

http://lb5m.lilypie.com/8OQ1p1.pnghttp://lb2m.lilypie.com/Pmy5p2.png

ja tez sobie pewnie machne krew i mocz na wszelki wypadek :D
kurcze mam problem z wózkiem, podoba mi sie ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: ABC 4TEC głęboko-spacerowy + fotelik RISUS ale to nowy wózek i ma mało opinii, ale widziałam go tez na żywo i jest super, stabilny itp. zaryzykowałybyscie na moim miejscu? wiem ze jest inny i oryginalny, ale nie patrzac na to ze kazdy ma inny gust, zaryzykowałybyscie zakup czegos nowego co ma mało opinii w necie?

MACZETKO - mój Maksio miał wózek ABC Design Rodeo; byliśmy z niego bardzo zadowoleni, więc firmę zdecydowanie mogę Ci polecić!!!! Model 4 Tec teżostatnio oglądałam - chyba tak jak Ty lubię ekstrawaganckie wózki :) Jedyne co mnie w nim zraża to bardzo mały kosz, a wiem z doświadczenia, że nawet jak jest duży to i tak wiecznie miejsca brakuje... Kochana - daj znać czy się zdecydujesz na niego!

28 grudnia skończę 2 latka :)

BRACISZEK URODZI SIĘ 28 GRUDNIA 2008:))) :love_pack:

http://zasuwaczki.bejbej.pl/suwaki.php?id_suwaka=1430

maritka45
MACZETKO - mój Maksio miał wózek ABC Design Rodeo; byliśmy z niego bardzo zadowoleni, więc firmę zdecydowanie mogę Ci polecić!!!! Model 4 Tec teżostatnio oglądałam - chyba tak jak Ty lubię ekstrawaganckie wózki :) Jedyne co mnie w nim zraża to bardzo mały kosz, a wiem z doświadczenia, że nawet jak jest duży to i tak wiecznie miejsca brakuje... Kochana - daj znać czy się zdecydujesz na niego!

no niestety kosz malusi ale na zakupy i tak nie wybieram sie wózkiem bo mam auto,a torbe do niego planuje dokupić. zdecyduje sie pewnie na ten wózek bo bardzo mi sie podoba i nie mam zadnego "zamiennika" na oku :))) zostaje tylko kolor - podoba mi sie czarno złoty ale ze wzgledów praktycznych pozostaje pewnie cognac bo na czarnym wszystko widac.

Maczetko - czarny jest bardzo praktyczny, my Rodeo mieliśmy czarny i nie było widać brudu ani plam. Tym bardziej, że ABC design są wykonane z materiau, z którego z łatwością zetrzesz wszystko wilgotną szmatką! Bierz ten czarny Gold - śliczniusi jest:)))

28 grudnia skończę 2 latka :)

BRACISZEK URODZI SIĘ 28 GRUDNIA 2008:))) :love_pack:

http://zasuwaczki.bejbej.pl/suwaki.php?id_suwaka=1430

maritka45
Maczetko - czarny jest bardzo praktyczny, my Rodeo mieliśmy czarny i nie było widać brudu ani plam. Tym bardziej, że ABC design są wykonane z materiau, z którego z łatwością zetrzesz wszystko wilgotną szmatką! Bierz ten czarny Gold - śliczniusi jest:)))

hehehe kusisz kusisz -skutecznie. moze i sie zdecyduje :)))

maczetka
maritka45

hehehe kusisz kusisz -skutecznie. moze i sie zdecyduje :)))

a w lecie? nie grzało go za baardzo??? w koncu to czarny. i jak ze spacerówką? ona sie rozkłada do lezącej czy tylko "kiwa" nie jest za mała?

hej dziewczyny!!musicie mi wybaczyc ale jestem zupelnie nieprzygotowana, mam do nadrobienia 15 stron i nie wiem kiedy to zrobie!!:) alscie naklikaly!!:)
teraz gotuje obiad wiec tylko sie melduje ze zyje po weekendzie choc byl baaaardzo wypelniony!!goscie goscie i jeszcze raz goscie, wczoraj wieczorem zasnelam na kanapie i michele mnie musial wybudzac.. kurde juz mogl mnie zaniesc do lozka, nie??ale on sie zawsze od tego noszenia wykrecal a teraz mowi ze 2 kobiet na raz to on nie da rady!!:D cwaniak hehehe
niech juz bedzie jutro 18:40!!!!!!!!!mam wizyte u lekarza i zobaczymy w kooooncu nasza malenka!!!i pewnie zrobimy filmik!!ale bedzie pamiatka!!!
widze ze pisalyscie o wozkach!moj juz zamowiony, czerwony roan rocco:)

http://www.suwaczek.pl/cache/a094a721a3.png

http://www.suwaczek.pl/cache/513e076da8.png

Blog Zosiaczka i Tiny
http://casamitch.blogspot.com/

Hej dziewczyny :)
Wczoraj się nie zameldowałam, bo mąż okupował cały dzień komputer i nie mogłam się dopchać ;)

Ewelinko - śliczny brzusio i wcale nie taki wielki
Renka - extra reaguje córcia na braciszka :15_5_16:
Tinka - fajnie, że mogłaś wyjść do teatru, zawsze to miła odmiana
Nusia - jak udał się koncert? Nie było za głośno?
Joasia26 - miłej wizyty u ginka. A z pracą może się jeszcze ułoży, przecież jeszcze sporo czasu zostało zanim wrócisz z macierzyńskiego. A Twój brzusio jest pewnie dużo mniejszy, bo jest najmłodszy - przynajmniej 2 tygodnie młodszy od mojego :D
Littlemum - powodzenia na usg i miłych łóżeczkowych zakupów!

Widzę, ze teraz znów wózkowa rozmowa się toczy - ja w sobotę oglądałam w sklepie - niektóre podobały mi się, ale były poza moim zasięgiem cenowym, więc niestety musiałam skupić się na takich tańszych. Mojemu m. spodobał się jeden, ale nie wiem czy taki jest praktyczny, tzn. chodzi mi o to, że nie ma tradycyjnej sztywnej gondoli, tylko taką wkładaną do rozłożonej spacerówki - coś takiego:
https://ssl.allegro.pl/item449555083_tutek_lukas_wielofunkcyjny_wyprzedaz_wozek.html

Ja nie jestem do końca przekonana, ale może słyszałyście jakieś opinie?

Heja dziewuszki....
Ja tylko na chwilke....
Newaniu... jaki koncert ?? :)

a tak pozatym... to nie byłam na zakupach w weekend i nie wiem kiedy pójde...miałam tak przerąbany dzień w sobote że szok... całą prawie przepłakałam... z Adrianem się pokłóciłam i to w takim stopniu że miał już wszystkie swoje ciuchy spakowane, klucze od domu mi oddał jak i obraczke.... mówie wam masakra... no a całą niedziele dochodziłam do siebie :( no ale adi ma ostatnią szanse by się poprawić... a jak nie to już mu powiedziałam... nie ważne czy już urodze czy nie... będzie koniec i tyle.... normalnie żadnej takich narwów nie zycze...

A tak pozatym właśnie dostałam papier z zusu że przyznają mi zasiłek rehabilitacyjny... teraz tylko nie wiem jak to bedzie rozpatrzone w pracy bo zwolnienie mam do 23 października a potem to już nie wiem... czy musze jakiś papier do pracy zanosić czy co... bo na tym oświadczeniu z zusu nic mi nie napisali.... nie wiem może któraś z was wie jak to jest ?

newania a patrzyłas jego parametry? wydaje mi sie masywny. ile wazy?
nusia. przykro mize sie tak ostro pokłociliscie, ale dla dobra dzidziusia przystopujcie troszeczkę - przekaz to mężowi. mój wie ze ma mnie nie zaczepiac a na moje zaczepki nie reagowac i jakos sie czołgamy w spokoju przez ta ciążę hehe

Współczuję Ci tej awantury Nusia w sobotę. Sama wiem, jak teraz łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, ale m. bierze to pod uwagę i jakoś dajemy radę. A poza tym początki małżeństwa mogą być ciężkie bez ciąży, bo jeszcze się docieracie, a Tobie w ciąży na pewno trudniej. Ale życzę, żeby Wam się jak najlepiej ułożyło