Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

ale mi sie pojebalo :P hihihi...

dzisiaj wogole jakas ogolna glupota mnie ogrnela- w kkoncu caly weekend z marcinem -to musialo sie tak skonczyc :P

cafe, a czemu taka zmiana? ty chcialas?

a mnie angina wziela...coz za szczescie...

a b. sie pokonczyly leki... nie wiem jak to jutro zalatwie. nawet nie wiem gdzie jewst zpisana w przzychodni... ehhhh zas cos

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

NO hej dziewczynki!
Nie dziwię się Krawatek, że jesteś zła na mamę. Ja jestem rasowym skorpionem. Nigdy bym nie wybaczyła. I nie potrafię w sobie tej pamiętliwości zniszczyć.

A podobno błądzić rzeczą ludzką, wybaczać boską.

Cafe - fajna taka wigilia. Wiem tylko, że nigdy takiej nie będę miała.

Muszę iść do mojego Adaśka.

o! Arisa! to u Was dzisiaj urodzinowo? plis powiedz że ta i że suwaczki mówią prawdę??

nocka upiorna... rado szlał... ale by było, byłm taka wykończona że zasnęłam z radkiem na sobie, jak sie obudziłam, to był na brzegu łóżka z głową zwisając w dół...oj niewiele brakowało żeby spadł! teraz to jestem zla na siebie, że tak zsnelam, dobra, była 3 w nocy ALE I tk mogło byc nieszczescie.

Eulalio, a jak tam u Was?? dalej szpital??

nie chce nic mówić, ale rado nas pozarażał, kaszle tak jak on, tylko do tego jeszcze to gardło... masakra.. łeb mnie bolli i wszystko...

cafe fajne zdjęcie... dopiero teraz widać tak naprawdę ilu chłopów musisz ogarnąc ;)

krawatek
o! Arisa! to u Was dzisiaj urodzinowo? plis powiedz że ta i że suwaczki mówią prawdę??

nocka upiorna... rado szlał... ale by było, byłm taka wykończona że zasnęłam z radkiem na sobie, jak sie obudziłam, to był na brzegu łóżka z głową zwisając w dół...oj niewiele brakowało żeby spadł! teraz to jestem zla na siebie, że tak zsnelam, dobra, była 3 w nocy ALE I tk mogło byc nieszczescie.

Wysłać Ci akty urodzenia:hahaha::hahaha::hahaha:.
Moge jeszcze jeden suwaczek zrobić-mój chłop dziś kończy 29 lat:Śmiech:

Współczuje nocki...
Nie raz zdarzyło mi się,ze moje tak wisiały

cafe ale jak "nie dawalismy", jak płakali to nie dawałaś flachy???

u nas po zmianie mleka -super - jesli chodzi o jedzenie w nocy... flacha tylko o 19, 23/24 i potem ok 4, także jest duuuży postęp. no i rado nie dopija tego nana. nie moge uwierzyć że jak zageszczałam kaszką to dopijał a nana nie zagęszczam a działa:)
tylko rado dzisiaj w nocy wybitnie chciał sie tulić do mmusi.. i ciągle tylko "mamamamamamama" z łóżeczka...

cafe82
co do nocek z kolei
to u nas postep
wieeelki postep
mlodzi od 4 dni nie jedza w nocy
wzielismy sie za nich i nie dawalismy,i poszlo calkiem bez problemu
dostaja kolo 22-23 flache i tyle
do okolo 6 spia

To gratuluje.
Takie nocki to super jak nie trzeba wstawać i karmić.

Wercia też nie je w nocy ale marudzi(przynajmniej tej nocy).
Może to przez wczorajszy zamęt w domu a może przez zęby?