Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

za co okrzyczec? ano za to ze jak m. przyszedl po rada to byl caly w glutach, opluty, lodowaty i pozostawiony sam sobie na srodku bawialni. przeciez nie daje dziecka do przechowalni tylko zeby sie nim ktos zajmowal, za niemala kase.

i kaszle bardzo sucho....i jeszcze nie spi...niedobruch.

jja pierniczki tez robie:) alr mysle ze wystarczy na poczatku gruudnia:) w zeszlym roku mialam taki fajny przepis ze byly od razu miekkie:)

mi juz lepiej:) wrocilam do swiata zywych:P

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

krawatek
za co okrzyczec? ano za to ze jak m. przyszedl po rada to byl caly w glutach, opluty, lodowaty i pozostawiony sam sobie na srodku bawialni. przeciez nie daje dziecka do przechowalni tylko zeby sie nim ktos zajmowal, za niemala kase.

i kaszle bardzo sucho....i jeszcze nie spi...niedobruch.

jja pierniczki tez robie:) alr mysle ze wystarczy na poczatku gruudnia:) w zeszlym roku mialam taki fajny przepis ze byly od razu miekkie:)

mi juz lepiej:) wrocilam do swiata zywych:P

ehhh i myslisz,ze co ci panie powiedza?
pewnie to,ze akurat zajmowaly sie innymi dziecmi-co moze byc prawda
a tam sa te twoje znajome,nie?

ciasto na moje pierniki musi polezec ze 2-3 tyg,wtedy sa najlepsze

No cześć - to Krawatek możemy sobie ręce podać. Tak jakoś dłużej niż dwa dni nie choruję :) - a pozamiatało mnie wczoraj zdrowo, a gęsia skórka na całym ciele pod grrrubymi kołdrami to było okropne. Niestety nie karmię teraz Adasia, bo jestem na mocniejszych przeciwbólowych.

Cafe - strasznie się cieszę, że Ci się podoba - ja jestem też w trakcie czytania po raz drugi pierwszej części - czytam gdzie popadnie :)

A co do pieczenia - ja lubię, ale nie mam czasu (uduś mnie cafe) - ale święta będą wypieczone :D:D:D - a pierniczki być muszą, nie odpuszczę :)

Krawatek - gołymi rękami te baby bym udusiła, jakby mi mojego Adasia tak zostawiły - ja jestem mama kwoka i już.

A u nas kolędy cały dzień już lecą, więc strzeżcie się przeciwnicy wcześniejszego świętowania ;)

Agnisia - wszystko wskazuje na to, że to mieszkanko fajne będzie. Ale poważnie to przemyślcie. Chociaż sam fakt, że wokół dużo zieleni jest super.

Dobranoc :)

cześć Babuchy:)

m. w domu (ma na zadanie zrobić obiad:P), rado w żłobie (oczywiście uwagę zwróciłam, grzecznie, i jeszcze raz powiedziałam jak się zajmować moim dzieckiem;)zobaczymy), a ja w pracy, fajnie mi tu, taki błogi spokój... kilka rzeczy do zrobienia, telefony do odebrania, potem sprawy na mieście :)

zimnooooooooooo... radowi dzisiaj nawet już ubrałam kombinezonik... bo do żłoba na szybko:)

na szczęście nie ja wczoraj tak rada widziałąm, bo m. go odbierał. a on nie potrafi zwrócić uwagi, dopiero w domu mi powiedział że mu się to nie spodobało. no ale bedzie lepiej:)

eulalio, kolędy? już?? a jaką płytę macie, kto śpiewa??

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Arisa
Mam już jeden prezent na Mikołaja(od moich rodziców).
Kupią dziewczynkom 3 wózki dla lalek+lalki:D.
A ja szukam dalej tego domku...

uuuuu suuuper
juz je widze z tymi wozkami,hahaha

my kupilismy wielkie lego dla olka
i dla naszego chrzesniaka

kupilam tez ksiazki - franklina
i kolorowanki z naklejkami
to na mikolajki

ale jeszcze sporo do kupienia mi zostalo:Szok: