Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

krawatek
cafe, pocieszy Cię to, że Radowi też gluty lecą?? a niem chce łobuz dawać kropić, juz nie mówię o "odglucaniu"- wrzask koszmar! a dajecie dzieciakom jakieś witaminki wzmacniające?? jest coś takiego??

a z tym pisaniem bez problemu to lipa, bo wczoraj pomalowałam oczy na wypasie(cyt. użyłam też kradki) i znowu ropa, zapuchnięte i czerewone. nigdy mi się tak nie robiło, a teraz raz pomaluję - tydzień nie mogę, pomaluję-nie mogę...blablabla i tak cały czas.... to dopiero nerw, bo wyglądam większosc czasu jak chomik jakiś.

Ja tak miałam z oczami ale przez tusz.
Jak nie pomalowałam to ok a jak pomalowałam to rano oczy zapuchiete.
Może to uczulenie na tą kredke?

hej
jak mija popołudnie?
mała zasypiała i przyszła kuzyneczka i po spaniu;/;/ Ula by się za nią wściekła wystarczyło ze ja usłyszała, teraz siedzą na podłodze i sie bawią a co.

a co do kataru kurcze u nas chyba też coś sie szykuje bo mała zaczyna posapywać mam nadzieje ze nic sie z tego nie wykluje.

Arisa- chyba zrobię te placuszki z cukini :)

Krawatek- pisz pisz 1 str to już coś :P :D

cafe- jak Olek w przedszkolu

Eulalia- fajnie ze Piotrusiowi zaczeło się podobać w p-kolu

szkoda tylko ze p-kole razem z katarem się zaraz równa.i do tego wiatr wieje jak zwariowany;/;/ i jak tu być zdrowym

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Nie byłam na Litwie.
Chętnie się wybiorę :)

W ogóle jakoś depresyjnie ostatnio. A dzisiejszy dzień to taka mała wojna między potrzebami moich dzieci, a domowymi obowiązkami. Ech, uwierzcie, że nie mam jak nawet naczyń do zmywarki włożyć, nie mam jak prania powiesić, pościeli zmienić, nie wspominając o kurzach, łazienkach i poskładaniu czterech dużych koszy ciuchów.
Mam jeszcze wielkie stosy dokumentów do posegregowania, przemijający konflikt z mężem i moje potrzeby, o których przestałam myśleć. Musiałam iść do sklepu - Adaś tak zanosił się płaczem, że myślałam, że umrę w trakcie próby przebierania się.

Jeśli kiedykolwiek myślałam, że jestem szczęśliwa to czas, żeby zacząć szeroko oczy otwierać i priorytety pozmieniać. Czas wielkich zmian - nadchodzą wielkimi krokami jesienne trzydzieste urodziny. Ale to boli.
Śmieszne, co? Nic się nie zmienia. 29 października to nadal będę ja. A za każdym razem, kiedy ktoś mnie pyta, które to urodziny i mówię 30-ste, oblewają mnie siódme poty.. Czemu? Nie wiem! Nie wiem!

krawatek ja nie byłam na Litwie.
Agnisia zrób,zrób te placuszki-palce lizać::):
Fajnie,ze Ulka się bawi z kuzyneczką(ma towarzystwo).
Eulalia zdrówka dla Piotrusia a dla Ciebie sił.
A czemu Cie siódme poty oblewają?Ja za 6 dni będę ryczącą trzydziestką i dobrze mi z tym:Śmiech:

Moje się bawią a ja pije herbatke i gapie się w tv.

Eulalia
Nie byłam na Litwie.
Chętnie się wybiorę :)

W ogóle jakoś depresyjnie ostatnio. A dzisiejszy dzień to taka mała wojna między potrzebami moich dzieci, a domowymi obowiązkami. Ech, uwierzcie, że nie mam jak nawet naczyń do zmywarki włożyć, nie mam jak prania powiesić, pościeli zmienić, nie wspominając o kurzach, łazienkach i poskładaniu czterech dużych koszy ciuchów.
Mam jeszcze wielkie stosy dokumentów do posegregowania, przemijający konflikt z mężem i moje potrzeby, o których przestałam myśleć. Musiałam iść do sklepu - Adaś tak zanosił się płaczem, że myślałam, że umrę w trakcie próby przebierania się.

Jeśli kiedykolwiek myślałam, że jestem szczęśliwa to czas, żeby zacząć szeroko oczy otwierać i priorytety pozmieniać. Czas wielkich zmian - nadchodzą wielkimi krokami jesienne trzydzieste urodziny. Ale to boli.
Śmieszne, co? Nic się nie zmienia. 29 października to nadal będę ja. A za każdym razem, kiedy ktoś mnie pyta, które to urodziny i mówię 30-ste, oblewają mnie siódme poty.. Czemu? Nie wiem! Nie wiem!

kochana siły życzę a co do nastroju to ta jesien za oknem pewnie na nas tak kiepsko wpływa.
a co do dokumentów poczekaja:
naczynia mozesz wieczorem wyprać a pranie tez moze poczekać :)
zrob sobie kawe i sie zrelaksuj. obowiązki nie zając nie uciekna :D
a co do 30 to mów ze masz 18lat i 12 letnie doświadczenie :)

heh tylko ja taka małolata :P
Arisa- fakt dobrze ze ma towarzystwo szkoda tylko ze zasmarkane;/ a i ja w zabawe w sklep jestem wciągnięta hihi

krawatek
Eulalio Głowa do góry!!! będzie dobrze bo ma być!! no i smuty na bok!! już! a sio!! ;)

a my mieliśmy jechać do Kato i już wychodzilam ubrana, Rado ubrany, nakarmiony a m. mówi że nie jedziemy. super, juhuuuuuuu :) wiecie gdzie to mam? tralalalalalalala.

a o Litwę pytam bo bedę miala ankiete do pracy i szukam obiektów badawczych ;)

ja niestety też nie pomogę:(