Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

krawatek
siedze jak na szpilkach.
Rado dostal zabawki i chętnie został.
maja tam teraz tydzien adaptacyjny,bo są nowe dzieci i jest kosmos. boje sie tylko tego ze rado sie wystraszy tych wrzasków.

mam manie że ciągle sprawdzam co robi Radek ...

bedzie dobrze nie boj zaby
dobrze,ze w poniedz juz do pracy,przynajmniej nie bedziesz tyle myslec
o ktorej go odbierasz?

a co z karmieniem?dalas mleko czy jak?

Witajcie
ja juz wysprzatałam łazienkę i nawet poćwiczyłam. Zaparłam się i obiecałam sobie że będę codziennie ćwiczyć, ale jest ciężko. Próbowałam z dieta dukana, ale nabawiłam się tylko problemów z żołądkiem, a spadło tylko 3 kg przez 12 dni. Wiec teraz ograniczyłam słodycze i pieczywo, no i ćwicze. Zobaczymy jak długo wytrzymam. Trzymajcie kciuki ;)

Angela współczuje nocki, czytałam że maluszki dały popalić.

Arisa i Krawatek rozumiem waszą tęsknotę, jak jak z mamą zostawiam małą na kilka godzin to dzwonię co chwilę. A od stycznia muszę poszukać pracy więc też nie wyobrażam sobie zostawienia Majki z kimś obcym. Wydaje mi się że ktoś inny nie będzie rozumiał czego potrzebuje moje dziecko w danej chwili, a poza tym tęsknota ogromnie boli. Tak to już jest z matkami :)

Kdrt nie lekceważ zdrowia i idź do kardiologa, są też leki które można brać w ciąży i podczas karmienia. Ja miałam problemy z nadciśnieniem już przed ciążą i wtedy zmienili mi leki.

Zmykam na razie bo Majka wstała wreszcie po 2 godzinnej drzemce i chce kaszy :) będę zaglądać

Miłego dnia dziwczynki!

http://www.suwaczki.com/tickers/zem3tgf675zs87n4.png http://s2.pierwszezabki.pl/041/041074980.png?7518

Hej!
Dziewczyny zapewne dla Was jest to cięższe przeżycie niż dla dzieci, ale domyślam się co czujecie.
Krawatek na Twoim miejscu tez bym się tak zachowywała. Nie zamierzam się na razie"rozstawac" z dziecmi przez najbliższe 3 lata. Może się to zmieni, ale wiem, że teraz bym nie wytrzymała:)

Właśnie idę do parku, bo Michał z Paulą pojechał do Warszawy, aja z Fifulem po nich wyjdziemy, tylko najpierw o park zahaczymy. Może Kasiu miałąbyś ochotę sie znami spotkac?:) W sumie chyba za późno pytam, bo już musimy wychodzic, ale napisz czy w przyszłym tygodniu macie czas, co Ty na to?:)

Pozbyliśmy się pleśniawek(dwa dni i po sprawie, a z aphtinem tydzien i było tylko gorzej, bo już miał całą buzię w środku czerwoną). Na szczęście to już historia:)

napisze pozniej
Pa

Arisa
cafe82
przed chwila dzwonila pani dyrektor
i nasz olek od poniedzialku idzie do przedszkola
:yipi::yipi::yipi:

Super::):
Ciesze się i powodzenia dla przedszkolaka:brawo::Całus:

dziekuje!
nawet nie wiesz jak ja sie ciesze
wreszcie bedzie mial swietnie zorganizowany czas
bo ciagle mam wyrzuty sumienia,ze nie posiwecam mu wystarczajaco duzo czasu
wiem,ze o ilosc tutaj nie chodzi a o jakosc ale mimo wszsytko

a tak do tej 15 sie wybawi,wyspiewa...nauczy multum nowych rzeczy
same plusy

gorzej jak zacznie znosic chorobska ale jakos przezyjemy

krawatek
cafe! gratki! no to bedziesz miala troszke spokoju;)

nie wytrzymalam. wzielam Rada godz. wczesniej. i dobrze! bo sie akurat rozzryczal. dziewczyny mówisy ze mu sie troche płacz udzielil od innych dzieci, bidulek. no tak, juz nie sam na sam z mama tylko musi czekac na swoja kolej. za to spal 1,5h

ehh bidulo
rado dzielny!brawo!

a to fakt,ze jak inne dzieci rycza,to sie udziela

u mnie jak jeden ryczy to za chwile drugi tez:Histeria:

a powiedz jak to wyglada
dzieciaki sobie leza na podlodze,tak?bawia sie...
czy jak?
ewentualnie lezaczki,krzeselka?
a spacery?

mają bawialnię i tam urządzaja szal ciał;) dla niemowlaków bujaczki, maty i zabawki edukacyjne. dla starszych-domek z pilkami i duzo duzo innych.
jak przyszlam to rado byl na macie a te male bączki 2letnie przynosily mu gryzaki:P
posiłki jedza w osobnej sali gdzie sa stoliczki i kilka krzeselek do karmienia plus kącik z zabawkami i matą dla tych, co zjedli.
warunki są super. a rzeczy wszystkie nowe
jest tez osobny pokik sypialny z łóżeczkami ;)

jak go wzielam na rece to sie tak tulil....

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

krawatek
cafe! gratki! no to bedziesz miala troszke spokoju;)

nie wytrzymalam. wzielam Rada godz. wczesniej. i dobrze! bo sie akurat rozzryczal. dziewczyny mówisy ze mu sie troche płacz udzielil od innych dzieci, bidulek. no tak, juz nie sam na sam z mama tylko musi czekac na swoja kolej. za to spal 1,5h

:brawo::brawo:dla Radzia-zuch chłopak:Całus:

dzień doberek;)
Krawatek- brawo dla Radzia dzielny ;)
cafe0 super ze udało się Olkowi do przedszkola dostać, na pewno będzie mu się podobać
Arisa- fajnie że małej się tak podoba;)
Szyszka- wreszcie spokój z pleśniawkami ;)
Eulalia- to sporo tych sklepów macie w Poznaniu;) a w Malcie chyba wiem który to ;D

a co do danonków to myślę czy małej nie dać. Koleżanki dają i maluchą nic nie jest hmm sama nie wiem. ostatnio Ulka na podwieczorek jadła kisiel. Zrobił furore;)

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png