Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiu, proszę jaki spontan:D Fajnie;) Szczęśliwej podróży i udanego wypoczynku. Gdzie dokładnie jedziecie?

cafe, no mam nadzieję, że mi się udzieli. Mam tyle na głowie więc może też dlatego o tym tyle nie myślę. Szczerze to chciałabym tylko kościół, jakiś obiad dla najbliższych i każdy w swoją stronę:)

agoszka, czemu Ci tak nogi popuchły? Coś z ciśnieniem? Mi często palce u rąk puchną.

Dzisiaj pierwsza poważna próba spania Filipka w łóżeczku, mam nadzieję, że wytrwam...Słodziutko śpi, aż zdjecie zrobiłam aby upamiętnić tę chwilę haha
Co prawda drewniane łóżeczko już jakiś czas temu Michał złożył, bo tylko stało i się kurzyło, ale turystyczne rozłożyliśmy i w nim teraz śpi.

A pranie i ja muszę zrobic, bo łądna sterta się uzbierała

Kasiu takie spontaniczne decyzje sa najlepsze. Ma być ładna pogoda na koniec sierpnia więc będziecie mieli szczęście :)

Szyszka zdecydowanie wybieranie sukni jest najfajniejsze. Jak bym miała jeszcze raz przez to przechodzić to chciałabym kameralnie i na plaży :)

Majce też zasmakował barszczyk czerwony na własnym zakwasie, ale nie dawałam jej dużo bo boję się żeby jej brzuszek nie bolał. Za to coś jej się ostatnio odmieniło i pluje zupkami i obiadkami, a potem zaciska dziąsła i koniec. Nawet nabieranie deserku na koniec łużeczki nie pomaga. Dzisiaj nie chciała zupki ze słoika i przestała marudzić dopiero jak zobaczyła opakowanie z kaszką, więc wedle życzenia zrobiłam jej i zjadła. Ale jutro nie poddam się tak łatwo:)

Jeżeli chodzi o spanie to w ciagu dnia śpi zwykle u nas na łóżku, i wieczorem też tam zasypia, a potem przenoszę ją do łóżeczka.

http://www.suwaczki.com/tickers/zem3tgf675zs87n4.png http://s2.pierwszezabki.pl/041/041074980.png?7518

Hej dziewczyny!
Pamiętacie mnie?
Wróciliśmy wczoraj - ja stęskniona za domkiem i wreszcie wypoczęta :)
Bieszczady są piękne i wracamy tam już za dwa miesiące :)
A co u Was? W wolnej chwili rzucę okiem na to, co napisałyście, kiedy nie mogłam zaglądać.

A to my na Rusinowej Polanie:
http://parenting.pl/picture.php?albumid=1344&pictureid=9380

Witam.
Ja dziś ciut lepiej ale jeszcze sił brak.
Dziewczyny jak narazie w miare-nie szaleją.
Obiadu gotować nie musze,bo mój wczoraj wszystko mi ugotował-dziś tylko podgrzać.

kdrt udanego wypoczynku:Całus:
angela Tobie równiez.
Ależ Wam zazdroszcze tego morza::(:

Agnisia poprawy nastroju:Całus:

Szyszka trzymam kciuki za spanie Filipka w łóżeczku.
Moja za chiny nie chce spać:-(

Ania_23
Witajcie, Majka wierciła się całą noc, to chyba przez te zęby co nie chcą wyjść, a teraz odsypia po butelce już od 7.

Eulalia piękne widoki. I wyszo, że matka Polka reklamuje Leżajsk hihihi :)

Mam nadzieje,że ząbki szybko wyjdą::):

Ania_23
Arisa wychodzą i wychodzą, tylko się ociągają:)

U nas jak narazie dwa i cisza.
Ale na dniach pójdą,bo slini się niesamowicie.
Teraz w końcu usnęła-na balkonie na hustawce::):

Zupa się grzeje,reszta zje i też pójdą spać-mam taką nadzieje.

Ania_23
Arisa u nas nie ma ani jednego zęba jak narazie, ale twoja Weronika jest miesiąc starsza.
ńie boisz sie jej zostawiać na balkonie? żeby ją coś ni ugryzło, Majkę w pn już dziabnęła osa.

Siedze na fotelu-mam ją na oku.
Ide reszte położyć,bo już się tłuką:Padnięty:

przywitam sie tylko i zmykam
bo mam cholernie ciezki dzien
i widze,ze niestety lepiej nie bedzie

i w konursie wygralismy ksiazke
BLIŻNIĘTA ATAKUJĄ
i tak sobie wertuje

i co przeczytalam
ze w okresie kiedy blizniaki zaczynaja sie przemieszczac,jedna osoba sobie nie poradzi,ze musi byc niania/babcia
hahahaha
co sa kuzwa zarty

ehhh juz wam nie mędze,bo to jakos nie w mojej naturze
choc ostatnio marudze ciagle:Zły:

Arisa
cafe gratuluje wygranej:Oczko:

Cos mi się wydaje,że Wera za długo nie pospi na balkonie,bo robią ogrodzenie i tłuka się jak nie wiem.
Karola w sypialce-zaraz usnie.
Pati u siebie w pokoju oglada Madagaskar::):

a dzieki dzieki
mamy szczescie
to juz ktoras nagroda
nic niby takiego a cieszy

ide bo julian juz wyspany
a cezar dopiero co padl:Szok:

Hej.
cafe, gratuluję wygranej:)

Lalka, fajnie, że wyjazd się udał. No i superanco, że wybieracie się ponownie i to już niedługo:)
Zdjęcie i widoki cudne:)

ania, mam nadzieję, że niedługo te zęby się przebiją i będzie Mała spokojniejsza.

Arisa, kuruj się.

U nas nocka super(jak na pierwszy raz). Niunio zasnął o 20(w łóżeczku) i spał do 2.10:D Oczywiście pospałby do rana, ale jak się obudził to ja byłam zaspana i wzięłam go do nas:) ale to i tak duży sukces:D Wstał o 7 więc wyspałam(w miarę;]).