Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry

W końcu chwilka-Wercia i Karola spią po zupce.
Pati siedzi koło mnie i maluje.

Pogoda u nas do bani,co chwila się chmurzy i kropi deszcz.

angela cudne dzieciaczki.
A Oskarek dużżyyy chłopczyk:love::love:

Ania_23 nie miałam chyba jeszcze przyjemności się przywitać?
Więc witam:wink:

Tu moje 3 skarby:wink:

Dziewczyny, ale te dzieci rosną!
Adaś stjaśnie gzecny :) - dzisiaj udało mi się przegadać z naszą pani menedżer prawie cały dzień, a kulturalny chłopczyk nie przeszkadzał, bo miał dużo zabawek do przerzucenia :)

współczuję Wam pogody - u nas co prawda słońca nie ma, ale leżę przy otwartych drzwiach na dywanie i jest ciepło, Adaś przy mnie - kopie mnie w bok, więc wszystko jest ok :D

I dostałam @ :Zakręcony:

Cafe - no to masz pięknie kiedy śpią Ci na zmianę - nie zazdroszczę
Krawatek - czemu Radziu taki smutasek?
Kasia - a ja nie jestem miłośniczką spacerów, a baaardzo bym chciała to lubić - ale wczoraj byliśmy na spacerze :yes:

Aniu - świece, romantyczna kąpiel i kolacja we dwoje w domku może załatwią brzydką pogodę i umilą wolny czas? Ja zamierzam się dzisiaj postarać :) a może uda nam się film obejrzeć??

Jest wśród Was szalona fanka Harrego Pottera jak my????????

Ania jak prasowanie?

Krawatek skończyłaś już leczo? Może byś się podzieliła?:)

Eulalio ale masz grzeczniutkiego syneczka.
A @ dostałaś bo karmisz już Adasia czym innym niż tylko cycem?
Ja tylko raz dziennie mojemu maluchowi daje cos innego niz cyca jak na razie.

U nas dzis bardzo fajny dzien. Wypogodzilo sie wiec i spacer byl i wiekszosc dnia spedzilismy na kocyku. Ja z książką a Adaś z zabawkami.

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

Kasiu, Adaś dostaje kaszkę rano i wieczorem plus obiadek i reszta mlićko, ale nie wiedziałam, że tak szybko mnie dopadnie ech :)

Własnie mam chwilkę i może uda mi się kilka zdjęć wrzucić mojego najmniejszego szczęścia :)

no, ja @ nie zazdroszcze. a jakie kaszki dajesz?? smakowe? w butli czy na łyżeczce?
ja daję też 1 raz dziennie coś -obiadek albo owocki (czasem to i to-rzadko) i na spacerach pałki kukurydziane jak Rado głodny a ja nie ubrana "karmieniowo"

leczo spoko, już wielki słój dałam, jutro rozdawania ciag dalszy.

wxzoraj w nocy Dziadek umarł wiec mamy dzien niewesoły a jeszcze sie rado dawał we znaki, ale m.sie trzyma. spoko, przynajmniej sie nie meczy już.

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

cafe a gdzie Twój K.pracuje ze tak jeździ??

jejku, dzisiaj staliśmy w korku w katowicach na takiej ul na której stoja prostytutki i te chłopy po pracy wjeżdzali do lasu!!! fuj,aż mnie obrzydzenie brało, ze potem w domu powiedzą,ze niby w korku stali, a fujj!
od razu m. otrzymał info,że od razu jego rzeczy by byłu za oknem :P hihihih wiem że on wierny jest i cafe Twój K. pewnie też ale mi się przypomniało a propos wyjazdów "służbowych" iinnych takich.... niestety pracowałam kiedyś w hotelu.... uhhhh.... tyle bidnych żon po świecie chodzi....

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png