Skocz do zawartości
Forum

Wyrazy współczucia dla rodzin Pilotów feralnego sobotniego lotu

mbea

Rekomendowane odpowiedzi

monikouette
az mi sie wierzyc nie chce co czytam
Anulka, chyle czola bo stoisz twardo na ziemi i starasz sie nie ulec tej dziwnej budzacej sie agresji...
czy tu my mamy tutaj sadzic i zastanawiac sie kogo wina?? dziewczyny, ja tez nie koniecznie z wszystkim sie zgadzam ale dajcie spokoj, oni nawet jeszcze nie pochowani a Wy juz sie zastanawiacie ze to z Waszych podatkow beda sciagac zeby rodziny wspomoc,

takie gadanie nie ma sensu, chocby dlatego ze jesli by to dotyczylo Was samych, to jestem przekonan ze by Wam absolutnie nie zalezalo skad panstwo wezmie na odszkodowanie, grunt zeby bylo, a takie teksty jak wyzej bolaly by was najbardziej
postawcie sie na miejscu tych co teraz cierpia i nie zaczynajcie takich spekujacji... nas tam nie bylo wiec my przyczyn i winnych nie wskazemy

uszanujmy po prostu ich cierpienie i pochylmy glowy....

mi nie przeszkadza skąd pieniądze...jak trzeba pomóc to trzeba...a naprawde ból który czują te rodziny...wogóle rodziny wszystkich zmarłych czy teraz czy w innych dniach nie da sie przeliczyć na pieniądze...jestem też za tym żeby odpuścić te sądy..tak bedzie najlepiej...

monikouette
dokladnie tam, Anulka, na dobra sprawe to przeciez nie nam sie zastanawiac nad tym wszystkim
to wszystko trzeba przyjac i odebrac w wymiarze ludzkim a nie politycznym czy socjo-ekonomicznym

oczywiscie, gdyby rozbil sie "zwykly" samolot z setka ludzi mowiloby sie o tym duzo mniej

a moze wlasnie to co sie stalo to i po to bysmy zrozumieli wszyscy jestesmy na tym samym wozku i smierc sobie nie wybiera tylko bierze jak sie jej podoba...
zyjmy jak najlepiej potrafimy a reszta....

moze to troche utopijne i jakies takie gornolotne ale badzmy dobrymi ludzmi a nie oprawcami, oskarzycielami, katami....

święta prawda...

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png

monikouette niestety to jest polityczny i ekonomiczny aspekt - Prezydent kraju zmarl a nie Mr Y i Mrs X. Odgornie jest zaloba narodowa... a czytaja posty na onecie, wp itp to jednak Prezydent nie byl ulubiencem 100% Polakow. Odeszli ludzi i zal, ze odeszli. Nie znalam nikogo z nich osobiscie - spr moj kumpel pracujacy w BOR nie lecial tym samolotem. Mam tylko cicha nadzieje, ze wina nie spadnie na Maluczkich - ot i tyle
kazdego dnia tysiace dzieci umiera w Afryce, ale takie jest zycie...

cyt: To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce do herbaty nie świadczy o tym, że wszyscy s

Uważam że rozstrzyganie debatowanie kto jest winny jest nie na miejscu mamy jeszcze żałobę narodową uszanujmy pamięć zmarłych .........czy tak naprawdę ważne jest kto jest winny myślę że nie .......
ważne jest to że tyle osób pogrążonych jest w smutku i żałobie wiele rodzin straciło ojców matki i to jest tragedia ..........napisze jeszcze raz uszanujmy pamięć zmarłych módlmy się za nich w skupieniu wykorzystajmy ten czas .....

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

justyna@ rozstrzygna ci u wladzy, ale juz spoleczenstwo polskie juz zaczyna ulegac podzialowi; 10 kwietnia sie zjednoczylo a 14teg zaczelo sie dzielic, bo tak jak ja , nie czesc spoleczenstwa nie rozumie czemu Wawel...
I nigdy nie sadzilam, ze zgodze sie z wypowiedzia Aleksandra Łukaszenki ...

cyt: Wiadomo kto za to odpowiada. Winny czy niewinny, ty jesteś pierwszą osobą (prezydentem) i ty za to odpowiadasz. I dlatego mówienie, że winę ponoszą piloci, że oni zadecydowali o lądowaniu jest niewłaściwe - powiedział prezydent Białorusi Aleksander Łukaszenka - informuje portal internetowy telewizji Belsat.

cyt: To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce do herbaty nie świadczy o tym, że wszyscy s