Skocz do zawartości
Forum

MAMY NA 6-tym BIEGU czyli pracujące mamuśki

galopek

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm no tak Wszystkim Świętych... Rozumiem... W takim razie zapraszam następnym razem :)

A to macie rodzinkę w Łodzi?

Dziś sie z dziewczyną z mojego październikowego watku zgadałam, że mieszkamy kilak bloków obok siebie... Mówię Ci, akcja niezła... Jej mąż poznał mojego Piotrka z Juniorkiem jak było przed blokiem... Ale ten świat mały...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Cześć. Wpadam na moment z wieczora. Chyba wreszcie skończyłam (choć sama już nie wiem). :eee:
Praca w domu tak jak i praca w pracy ma swoje plusy i minusy. czasem jak za oknem paskudnie, to tylko się cieszyć, ze mogę nosa za drzwi nie wystawiać. Ale jak tak zostaję w domu n-ty dzień z kolei i nie mam do kogo gęby otworzyć, tylko praca (a od roku dziecko i gonitwa w domu i przy nim) to mam ochotę tak wyjść za drzwi i pojechać normalnie na te osiem godzin między ludzi.:smile:
Zdrówka życzę Wam wszystkim i Waszym Maluchom. Ja sama "pociągająca", ot, tak nagle się katar pojawił. Michałkowi tez, ale mimo to wychodzę z nim na dwór. Jakoś dziwnie. Niby mu leci z nosa, a śpi normalnie, nie "flika" ani nic. Nie wiem. czy to możliwe, ze od zębów (właśnie mu górne kły się wyżynają)? A może alergia na coś? :o_master:
No, to tym razem ja się rozpisałam. Al;e spadam się myć i suszyć włosy, bo rano jadę między ludzi, czyli szprycować studentów wiedzą. Tylko czy potrzebną ...
:36_2_53:

http://s7.suwaczek.com/200711191662.png

Regina
radość serca
Choć po (moich studiach tak myślę) jakos większy sentyment zostaje i w ogóle w pamięci zostaje profesor wymagający ;)

Pogadamy jak zostanę profesorem. :36_2_27: Choć raczej wcześniej zeświruję.

nie no już masz bliżej niż dalej!!!!:36_1_11::36_1_11::flower2:

z zębem lepiej ;)
4 przeciwbólowe na noc 5 będzie super
chyba się przyzwyczaiłam już ze mi w gębuli pulsuje ;)

Nocka ciężka :( Położyłam się o 23:15, a o 23:45 pobudka i tak zostało do prawie 3, Piotruś się nie wybudził, ale płakał przez sen, katar Go tak męczył, że nie mógł sobie pozycji znaleźć, trochę gorączkował... Ech, sama nie wiem, są 3 opcje: reakcja poszczepienna, zęby (a te idą bo już czuć jak sie przebijają) albo znów choróbsko... Rano wstał z gorączką, na zmianę wesoły i marudny, nic, obserwujemy, zobaczymy jak będzie dalej... Zbijam gorączkę Nurofenem i spada... Spać mi się chce, ale sie wytrzyma jakoś ;)

I bądz tu człowieku mądry...

Mam nadzieję, że u Was nocki lepsze...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Radość przy zebach najczęściej jest katar, bo organizm osłabiony
ech te zęby :36_2_49:
i oby to one były a nie choróbsko żadne
przy reakcjach poszczepiennych nie mam doświadczenia - bo u nas nigdy nie występowały

a u nas nocka rownie koszmarna jak inne
Kuba ma problemy ze spaniem, usnie na godzine i wstaje
ma rozne sny, chodzi od siebie do nas i popłakuje, ze mu sie snia potwory, ze nie moze zasnac bo cos slyszy itd, itd
wiec maszerowanie aby go położyć i tak najczęściej do 3.30....to najgrszy czas dla niego a o 6.00 budzi sie młodszy i koniec spania