Skocz do zawartości
Forum

Oczekiwajki na pierwszego Malucha :)

Rekomendowane odpowiedzi

madzialska
Witajcie,
dosłownie padam z nóg. Wczoraj wróciłam po północy z pracy, dziś musiałam wstać o 6, bo mieliśmy w pracy szkolenie. Do tego do 2 w nocy przekręcałam się z boku na bok i nie mogłam zasnąć.
Dlatego teraz jestem nie do życia.

ja dzis tez nie umialam spac, co chwile chodzilam do wc sprawdzac czy mam plamienia, kota mozna dostac! Nic mnie nie boli kompletnie. 27dc, plamienia powinny juz byc( choc raz przyszly 2 dni przed@) wiec ich wkrotce oczekuje. Boje sie isc do wc zeby ich nie odkryc. Mialam o tym nie pisac tylko cierpliwie czekac

Madzialska odpoczywaj i do zobaczenia potem

Frojdel
Justina oby plamienie i @ się nie pojawiły, życzę zafasolkowania (II kresek na teście za niedługo) :)
Madzialska, odpoczywaj dużo, co tam u Ciebie?? Jak samopoczucie.
Asiula no ładna ta Wasza córeczka, taka księżniczka :)

Zaczyna mnie pobolewac brzuch jak na @, plamien dalej nie ma a to niespodzianka bo w zeszlym cyklu mialam je 7dni przed @. Teraz 1-3dni do @. Tylko ze innych objawow nie mam, jedynie piersi bola ale tak jak zawsze. Jutro dzwonie po wyniki badan hormonalnych

Btg trzymam kciuki żeby z maluszkiem i z Tobą wszystkow było w najlepszym porządku, niech ta malutka istotka będzie Twoim i męża szczęściem :)

Justina jest nadzieja, dopóki @ się nie pojawi zawsze jest iskierka nadziei :) Jestem z Tobą i oby @ nie przyszła :)

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Ja zawsze byłam za in vitro oraz za aborcją, a to dlatego że niektóre dziewczyny nie mogą miec dzieci ( z własnych bądz męża przyczyn zdrowotnych) i jedyną nadzieją dla nich jest metoda in vitro. Co do aborcji nie każda z nas chce, niektóre wręcz nie lubią dzieci i jak okazuje się że są w ciąży to albo biorą różne leki, kąpią się w bardzo gorącej wodzie, okaleczają się i później rodza dzieci chore, albo zabijają je lub porzucają.
Więc skoro kobietom, które pragną, a nie mogą, można pomóc zajśc w ciąże to in vitro jest jak najbardziej potrzebne - nigdy nie wiadomo czy mi ono nie będzie kiedyś przydatne :)
Skoro są kobiety które nie chcą dziecka, nie chcą rodzić z przyczyn egoistycznych oraz z własnych przekonań to powinno się im umożliwić skorzystanie z takiej metody jaką jest aborcja.

Przecież obie te metody nie sa nakazem, są dla jednych i dla drugich darem, niech tak będzie.

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)