Skocz do zawartości
Forum

Straszne obawy- pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

SuzyMummy
dziękuje za rady...
:):) pierwsze co zrobię to wybiorę się dziś do szpitala bo na Cyprze to trudno na biegu do lekarza...

Wydaje mi sie,z e dobry pomysl...i zgodze sie z kolezanka tutaj...o pracy zapomnij kochana...bynajmniej dopoki dokladniejszych badan nie zrobisz i sie nie poczujesz lepiej :)

Buziaki i powodzenia...lece jakies pranko zrobic, bo cholewka bede w samych gatkach musiala chodzic i o jednej skarpetce :D

Suzy...glowa do gory, bedzie dobrze i buziakow mnostwo!

Bisia

SuzyMummy
Mam nadzieję że ktoś przeczyta i ze chce pomóc... Jak widzę większość pań na forum to już mamy na full... ja jestem w drugim miesiącu ciąży ciesze się bardzo z tym że jest problem...
Zauważyłam niewielką ilość brązowego śluzu... a wczoraj plamkę krwi... Nie wiem co mam robić. Byłam u lekarza ale on stwierdził że jest okay, przepisał mi tabletki.

Wczoraj kiedy ta krew sie pojawila moj narzeczony do doktora zadzwonił... a lekarz na to że m leżeć i się nie ruszać i tak też zrobiłam aż do teraz leze jak trup... Tak bardzo chciałabym cieszyć się ciążą.... a nie martwić.
Czy ktoś może przeszedł podobną dolegliowść bez większych strat?? :Płacz:

Ja przez to przechodziłam, niestety za pierwszym razem się nie udało...
W kolejnych ciążach jak się zaczynały plamienia to dostałam Duphaston do łykania.
Koniecznie idź do innego lekarza! O pracy na razie zapomnij, przynajmniej dopóki plamienia i bóle brzucha nie znikną. No i Ty też musisz poczuć, że wszystko jest ok.
Trzymam mocno kciuki!
Daj nam znać później co się dowiedziałaś.

Dziubala
SuzyMummy
ale niby czemu... nie rozumiem... dlaczego nie zwracać uwagi na takie istotne rzeczy

Trzebaby zapytać tych lekarzy... Są tacy co uważają, że nie powinno się pomagać naturze... Ale mam nadzieję, że tacy lekarze są w mniejszości.

rownie dobrze mozna by nie robic przeszczepu serca zeby natura sama zdecydowla wkurza mnie takie podejscie

http://www.suwaczek.pl/cache/af907efe10.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7b8af1e9dc.png