Skocz do zawartości
Forum

Szwecja

sekundka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrycja`81

witam!
julia raczej id-babka w sklepie spisywala z niego moj PN;no ale zawsze mozesz sprobowac z czyms innym :Uśmiech:
motylek1204 tu tez sie dostaje pakiecik w szpitalu z Libero.nie wiem czy trzeba byc juz w klubie juz libero,czy nie(ja na wszelki wypadek,bo lubie takie gratisowe pakieciki :D ,zapisalam sie)
zapisac sie do klubu mozna tu:
Libero
pozdrawiam

PS a dla tych co jeszcze nie doszly do 34 tyg. lub sa przed lub tuz po, i obawiaja sie "popekanego krocza" to mozna uzywac olejku(uelastycznia) z firmy Weleda,ktory nazywa sie i wyglada tak:
Your Web Browser does not allow this website to use cookies

a mozna sobie go kupic w takich sklepach jak:Life Hälsobutiken, Hälsokraft, Hälsa för alla, Naturapoteket noi Babyland,i chyba Babyproffsen,ale juz nie pamietam.

Zadna z moich kolezanek go wczesniej nie probwala(no chyba ze ktoras z Was,to chetnie poslucham opinii) i kurcze nie wiem jakie sa efekty...niebawem sie dowiem :D
Masowanie olejkiem cztery razy w tyg. po 10 min

noi przy okazji mozna tez tam sobie zostac tzw.czlonkiem w tzw.Weleda Baby-wysylaja kartke do domku,a pozniej mozna odebrac w/w sklepach malutkie pudeleczko z probkami kosmetykow dla dzieci-gratis
tu mozna sie zapisac:
Weleda.se: Bli medlem

Noi chyba tyle co ja wiem :Uśmiech:

motylek1204 powodzenia i cierpliwosci zycze :Uśmiech:

pozdrawiam

Gość kingolandia

Witam wszystkie nowe dziewczyny.
Fajnie ze nas coraz więcej.Az nie mogę was zliczyć.
Fajne te pakieciki, trzeba będzie sie zapisac.
Motylek u mnie jeszcze nic sie nie dzieje.Czekam jak na zbawienie bo juz chodzić nie mogę.Zycze tobie szybkiego wysypania.
Pozdrowionka