Skocz do zawartości
Forum

problem techniczny:))

Rekomendowane odpowiedzi

Wejdź sobie w ustawienia, potem edytuj podpis, zminimalizuj sobie parenting. W google wpisz np suwaczki wybierz odpowiedni np babyboom.pl tam wybierz suwaczki. Wpisz odpowiednie dane, pokaże Ci się kod zaznacz, kopiuj, otwórz parenting.pl i w miejscu "edytuj podpis" zrób "wklej". Sorki nie wiem czy sie połapiesz. Mozesz wejsć w pomoc i dodawanie suwaczka

Falilia
Wejdź sobie w ustawienia, potem edytuj podpis, zminimalizuj sobie parenting. W google wpisz np suwaczki wybierz odpowiedni np babyboom.pl tam wybierz suwaczki. Wpisz odpowiednie dane, pokaże Ci się kod zaznacz, kopiuj, otwórz parenting.pl i w miejscu "edytuj podpis" zrób "wklej". Sorki nie wiem czy sie połapiesz. Mozesz wejsć w pomoc i dodawanie suwaczka

"Ustawienia" ikonka jest powyżej w tym samym pasku co "wyloguj sie"

Falilia
Falilia

"Ustawienia" ikonka jest powyżej w tym samym pasku co "wyloguj sie"

Trochę chaotycznie to napisałam :)

witam ,niewiem czy dobrze temat wybralam ale,mam pytanie, jest nastepny konkurs na minimini i niemoge sciagnac na komputer 2oswiadczen zeby wydrukowac ,a konkurs jest o pozegnaniu Fifi i nie moge ciagnac, ani nic z tym zrobic, czy moglaby ktoras z was sprobowac ,odtworzyc to? i najlepiej wyslac mi na pw,, ,bede wdzieczna... bo mi niechce sie otworzyc, niewiem co sie dzieje ,a laurka juz czeka do wyslania, bo Olis juz narysowala...i pyta sie kiedy na poczte pojdziemy no coz moge malej poradzic...niemoge moze ktos nam pomoze...cos niechce mi meil tu wskoczyc...

ZUZIA OLIWIA kocham :36_3_15: moje dwie córeczki :dzidzia_mis:

zuzia123
witam ,niewiem czy dobrze temat wybralam ale,mam pytanie, jest nastepny konkurs na minimini i niemoge sciagnac na komputer 2oswiadczen zeby wydrukowac ,a konkurs jest o pozegnaniu Fifi i nie moge ciagnac, ani nic z tym zrobic, czy moglaby ktoras z was sprobowac ,odtworzyc to? i najlepiej wyslac mi na pw,, ,bede wdzieczna... bo mi niechce sie otworzyc, niewiem co sie dzieje ,a laurka juz czeka do wyslania, bo Olis juz narysowala...i pyta sie kiedy na poczte pojdziemy no coz moge malej poradzic...niemoge moze ktos nam pomoze...cos niechce mi meil tu wskoczyc...

OŚWIADCZENIE

Autorem pracy plastycznej ___________ (Praca) zgłoszonym do konkursu pod nazwą „_________________”, zwanego dalej „Konkursem”, organizowanego przez CANAL+ Cyfrowy Sp. z o.o. z siedzibą przy al. gen. W. Sikorskiego 9, 02-758 Warszawa, jest (_______________) syn/córka i w Jego/Jej imieniu oświadczam, że:

1. Przysługuje mi wyłączne prawo do korzystania i rozporządzania Pracą.

2. Posiadam wyłączne, niczym nieograniczone autorskie prawa majątkowe i pokrewne do wspomnianego Pracy i niniejszym udzielam organizatorowi Konkursu wyłącznej i nieodpłatnej licencji na korzystanie z Pracy, na terytorium Polski, na następujących polach eksploatacji:
a) w zakresie utrwalania i zwielokrotniania Pracy - wytwarzanie jakąkolwiek techniką egzemplarzy utworu, w tym techniką drukarską, reprograficzną, zapisu magnetycznego oraz techniką cyfrową;
b) w zakresie obrotu oryginałem albo egzemplarzami, na których Pracę utrwalono - wprowadzanie do obrotu, użyczenie lub najem oryginału albo egzemplarzy;
c) w zakresie rozpowszechniania Pracy w sposób inny niż określony w pkt b) - wystawienie, publiczne udostępnianie Pracy;
d) użyczenie, wprowadzenie do pamięci komputera i wykorzystywanie w Internecie;
e) wykorzystywanie dla celów reklamowych i handlowych (merchandising).
Ponadto udzielam organizatorowi Konkursu prawa do wykonywania zależnych praw autorskich. Licencja udzielona jest na okres 5 lat.
Zezwalam na pierwsze udostępnienie Pracy publiczności.

3. Gwarantuję, iż w okresie obowiązywania licencji nie utracę, ani nie ograniczę posiadanych praw.

4. Praca jest wolna od wad prawnych, nie jest obciążona prawami osób trzecich i nie narusza praw osób trzecich.

5. Przejmuję pełną odpowiedzialność z tytułu ewentualnych roszczeń osób autorsko uprawnionych, uprawnionych z tytułu praw pokrewnych oraz innych osób, które mogą dochodzić swych praw w związku z rozpowszechnianiem przez CANAL+ Cyfrowy Sp. z o.o. Pracy i zobowiązuje się do ich pełnego zaspokojenia.

6. Z tytułu złożonych oświadczeń przejmuję wobec CANAL+ Cyfrowy Sp. z o.o. pełną i wyłączną odpowiedzialność.

____________________ ____________________
(Miejscowość, Data) (Podpis)