Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

babeczqa
RenataOslo
Alutka7912
Witam sie środowo :Oczko: Śmiac mi sie dzisiaj chce od samego rana z mojej Julki :Oczko: Wyobrażcie sobie że mój mały głodomorek przed 8 zjadł cała butle mleka, nastepnie na popicie wypiła ze 150 ml. wody z sokiem, póxniej zjadła pół miseczki malinek a na koniec dwa paluszki i dużego chrupka kukurydzianego które to znalazła gdzies wśród swoich zabawek :Oczko: To wszystko zjadła w mniej więcej godzinę hahahahahahaha

Mikołaj nie umie jeść paluszków
Oliwia tez nieumie jesc paluszkow.
Pewnie wpychala by je na maxa do buzi jak chrupki:)

Maciuś umie jeść paluszki i bardzo je lubi. Lubię na niego patrzeć jak bierze długiego paluszka i potem delikatnie zjada kawałek po kawałku.

Alutka7912
Dziubala
Alutka - o, widzę nowy awatarek :Uśmiech:
Śliczne fotki Julki, fajny przegląd zmian w ponad rocznym życiu malutkiej dziewczynki :Uśmiech:. Jagodowa panienka cudna :Uśmiech:
Mnie się w blond podobasz :yes:
:Uśmiech:

Ja sie sobie chyba tez bardziej w blond podobam:Oczko: A jeszcze bardziej z pięcioma kilogramami mniej hihihihihi

A to jest w koncu najwazniejsze :Uśmiech:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

asia78
Dziubala
Wyszły mi 2 zimna na ustach, kurcze od lat tego dziadostwa nie miałam na ustach, co najwyżej koło nosa. Ale swędzi :Kiepsko:

Wez namocz watke w wodce i przypal, szybciej znkinie. Potem jak juz peknie to mascia gojaca. Mowie Ci to ja specjalista od opryszczki:oops: posiadaczka opryszczi min. 2x w roku
Dzięki, idę zawódkować to dziadostwo. Mam nadzieję, że nie będzie bolało :Oczko:

Asiu, z wódek napoczęta jest Żubrówka. Może być?

asia78
Zastanawiam sie nad tym
Teraz Kobiety 2008

Szczegolnie ze wlasnie mnie UP wyrejestrowal. Tylko oczywiscie mam milion problemow a wlasciwie jeden wielki. Kto zostanie z dziecmi jak ja pojde na zajecia???? dla A. to nie problem,mowi ze najwyzej cala rodzina bedzie sie zmieniac jak w karuzeli:sofunny: A ja jak zwykle panika:oops:

Ciekawy projekt. W siebie zawsze warto inwestować więc jak tylko Ci się chce to raz dwa się zapisuj :yes:

Dziubala
asia78
Zastanawiam sie nad tym
Teraz Kobiety 2008

Szczegolnie ze wlasnie mnie UP wyrejestrowal. Tylko oczywiscie mam milion problemow a wlasciwie jeden wielki. Kto zostanie z dziecmi jak ja pojde na zajecia???? dla A. to nie problem,mowi ze najwyzej cala rodzina bedzie sie zmieniac jak w karuzeli:sofunny: A ja jak zwykle panika:oops:

Ciekawy projekt. W siebie zawsze warto inwestować więc jak tylko Ci się chce to raz dwa się zapisuj :yes:

Dla mnie to bedzie takie pierwsze zostawienie dzieci z kims innym na dluzej. Czy ja dam rade sie skupic na zajeciach??

asia78
Dziubala
asia78
Zastanawiam sie nad tym
Teraz Kobiety 2008

Dla mnie to bedzie takie pierwsze zostawienie dzieci z kims innym na dluzej. Czy ja dam rade sie skupic na zajeciach??
Jak tylko będą ciekawe zajęcia to na pewno się skupisz :yes:
A co Cię interesuje?