Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

isa32
babeczqa
isa32

Iza :) czasem Misiek (bo ze mnie jest taki misiek, że hoho ;) )
do mnie kiedys bylo slodko
- kochanie, słoneczko, ryba --->to byly standardy:Psoty:
ale jak teraz mnie zawołał na
- kacha!!!!!!!!!!!!!!! albo katarzyna!!!!!!!!!! no rozumie kaska albo kasia ale kacha!!!!!!!!!!!!!!!!!:Wściekły::Histeria:
no "stara" jeszcze nie mówi, więc luzik :Psoty: :Uśmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Dziubala
asia78
W sumie ona nie jest dzieckime mocno chorujacym,wiec tak bardzo sie nie przejelam. A kryterium bylo takie ze ktore dziecko choruje

A na jakiej podstawie określano chorowitość dziecka?

Na podstawie karty a ja w karcie mam wpisane tylko szczepienia,bo nigdy z nimi w tej poradni z innego powodu nie bylam

babeczqa
Dziubala
Alutka7912
A dieta od dzisiaj:Oczko:
Też powinnam być od dziś na diecie (co nierealne więc sama sobie odpuszczam :D) i ćwiczyć brzuszki, bo w weekend mamy wesele a ja mam raczej sukienkę "przy ciele" ;)

a co tam kochana:)troche cialka nie zaszkodzi ----niemoiwac juz o mnie:D ja musze

A czemu musisz?
Mnie tam ciałko nie przeszkadza ;), ale mam miękki brzuch, przydałoby się go trochę utwardzić ;)

asia78
Dziubala
asia78
W sumie ona nie jest dzieckime mocno chorujacym,wiec tak bardzo sie nie przejelam. A kryterium bylo takie ze ktore dziecko choruje

A na jakiej podstawie określano chorowitość dziecka?

Na podstawie karty a ja w karcie mam wpisane tylko szczepienia,bo nigdy z nimi w tej poradni z innego powodu nie bylam

No i wszystko jasne.

Dziubala
babeczqa
Dziubala
Też powinnam być od dziś na diecie (co nierealne więc sama sobie odpuszczam :D) i ćwiczyć brzuszki, bo w weekend mamy wesele a ja mam raczej sukienkę "przy ciele" ;)

a co tam kochana:)troche cialka nie zaszkodzi ----niemoiwac juz o mnie:D ja musze

A czemu musisz?
Mnie tam ciałko nie przeszkadza ;), ale mam miękki brzuch, przydałoby się go trochę utwardzić ;)

na twardym dzieciom niewygodnie ;) Ala ostatnio się na mnie gramoli, jak leżałam, kładzie się i czuję, i słyszę jak się biedne dziecię o mostek obija ;) aż mi się szkoda zrobiło. D teraz nadrabia. Brzuch się pojawił, cały tak jakoś się powiększył, to Alka ma się do czego przytulać ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

isa32
na twardym dzieciom niewygodnie ;) Ala ostatnio się na mnie gramoli, jak leżałam, kładzie się i czuję, i słyszę jak się biedne dziecię o mostek obija ;) aż mi się szkoda zrobiło. D teraz nadrabia. Brzuch się pojawił, cały tak jakoś się powiększył, to Alka ma się do czego przytulać ;)

Zgadza się ;), ja twardego u siebie czy u K to nawet bym nie chciała ;). Ja mam zupełnie miękki brzuch i wystarczy, że wypiję kubek kawy i widać, że coś go wypchnęło do przodu ;)

Mi brzucholek troche spadł tzn. juz nie wystaje poza pas od spodni :sofunny: a to dobry znak :Oczko:Ogólnie mam małą nadwagę i chce trochę kilogramów zrzucić, no ale sama dietka nie wystarczy :Oczko: trzeba by jeszcze postepować trochę (muszę powiedziec W. żeby jednak przyniósł ten steper do domu) albo pokręcić hula hop (naprawde przynosi efekty-centymetry znikają) :Oczko: Tylko żeby jeszcze sie chciało ćwiczyć hihihihihihi :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Dziubala
asia78
Z drugiej strony mama mi powiedziala ze to rzeczywiscie jest szczepionka dla dzieciakow czesto i ciezko chorujacych i zeby sie nie napinac:yes:

I jeszcze mówią, że dla dzieci potencjalnie zagrożonych chorowaniem.

No wlasnie i zastanawiam sie czy ja jednak szczepic. Do przedszkola nie idzie przeciaz,chorowac nie choruje prawie wcale. Szczepilabys ja?

Dziubala
isa32

Zgadza się ;), ja twardego u siebie czy u K to nawet bym nie chciała ;). Ja mam zupełnie miękki brzuch i wystarczy, że wypiję kubek kawy i widać, że coś go wypchnęło do przodu ;)

:Oczko: No to kochana na tym weselu nic nie pij i nie jedz :sofunny: Wtedy bedziesz miała boska linię :sofunny:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Ja wolno chudłam więc brzuch mi nie zwisa czy nie ma naciągniętej skóry. Dla mnie jest ok, no i we wszytkie spodnie się mieszczę, to dobry znak ;). Brzuch wygląda na płaski dopóki czegoś nie zjem czy nie wypiję :Śmiech:. Chyba nie mam żadnych mięśni na brzuchu :arf:. No i jeszcze 4 kg po Maćku muszę zrzucić. Powoli (bo bez diety) i do celu dojdę :)

asia78
Dziubala
asia78
Z drugiej strony mama mi powiedziala ze to rzeczywiscie jest szczepionka dla dzieciakow czesto i ciezko chorujacych i zeby sie nie napinac:yes:

I jeszcze mówią, że dla dzieci potencjalnie zagrożonych chorowaniem.

No wlasnie i zastanawiam sie czy ja jednak szczepic. Do przedszkola nie idzie przeciaz,chorowac nie choruje prawie wcale. Szczepilabys ja?

Nie szczepiłabym. Adasia też nie szczepiłam na pneumo (menigo ma ze żłobka). Ale Maćka prawdopodobnie zaszczepię jesienią. Muszę to wcześniej skonsultować z alergologiem.