Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Lema
Dzien dobry:)
Nocka koszmarna, od 22 pobudki co pol godziny mniej wiecej i dzien zaczal sie o 5.30:Kiepsko: Szok, czyzby moj powrot do pracy to spowodowal? Do niedzieli Franek sypial co najmniej do 8, wczoraj obudzil sie o 7, a dzis... Szkoda gadac... Zaczyna sie to samo co porzed urlopem, a mnie na sama mysl telepie:(

uuuuuuuu, współczuje

Alutka7912
Wiecie co....jestem jakaś taka podminowana :Szok: Ale to pewnie dlatego że jestem przed @... Zawsze tak mam...najchętniej to bym komuś przywaliła....
Wczoraj juz się to napięcie ujawniło w pracy, gdy juz tak masakrycznie się wkurzyłam że poszłam do Wójta złożyć zażalenie na pracę urzędu, w związu z tym czekaniem przeze mnie ponad miesiaca na wydanie decyzji o wz:Stop:Nagadałam nagadałam i pomogło!!!! Wczoraj decyzja od ręki została napisana i już dzisiaj będzie wydana:Psoty:

zabij, pobij, zbluzgaj byleby pomogło - jak przed @ mam (jak wszyscy wiedzą zresztą ;) ) depreche... :Padnięty:

Dziubala
kwiaciarka
Rozmawiałam z Kajochą i przekazuje na Jej prosbe wiesci od Niej - nie działa jej net, Ala goraczkuje i wymiotuje, zastanawialysmy sie czy to nie 3dniowka, dzis sie okaze. Kajocha przekazuje zyczenia dla rocznych bobasów, ktorym nie zdazyla zlozyc zyczen, jak miala jeszcze neta :)

:Smutny:, biedna Alusia. Zdrówka dla Niej!
A przy 3-dniówce chyba nie ma wymiotów? Niech szybko mija!

Alicja wymiotywała przy gorączce, ale ona sama też głupiutka bo cisnie paluszki do dzióbka... :Szok:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Lema
Alutka7912
Lema
Szkoda, że nie dałyście mi znac kiedy będziecie w Trójmieście bo bym sie do was przyłaczyła na ten czas :)

Prawde mowiac to w Trojmiescie wszyscy bylismy oddzielnie, chyba, ze dziewczyny przed moim przyjazdem sie razem wybraly. Poza tym nie wiedzialam, ze Ty mieszkasz w Trojmiescie:Zły: A nie mozna bylo rzucic takiego hasla przed naszym wyjazdem? Na pewno zorganizowalybysmy spotkanie...:)

No właśnie, szkoda, że się nie spotkałyśmy. A taka okazja była :)

Lema
Dziewczyny, jesli chodzi o to jak wygladam w kostiumie to kwestia wyboru dobrych zdjec jedynie:( Do wagi wrocilam, ale moj brzuch to chyba niggdy nie bedzie juz taki jak przed Franciem:( Katastrofa, musicie mi uwierzyc na slowo.

Nie wierzcie Jej!
Lema, w kostiumie wyglądasz bardzo ładnie. Jesteś laska! Jak Twój brzuch to kastastrofa, to mój to chyba tragedia :Śmiech::Oczko:

isa32
Alutko wygląda na to, że wszystko ze mną ok. Zemdlałam prawdopodobnie z bólu... mam kłopoty z lewym kolanem (kiedyś miałam w gipsie i się teraz odzywa) to teraz jeszcze prawe do tego, ech...
Inna sprawa, że może zrobię kontrolnie tomografię głowy, bo mam dość często zawroty. A omdlenia zdarzały się, ale w sytuacjach ogromnego stresu... z bólu jeszcze nigdy...
A czy Ty się odżywiasz prawidłowo?
Choć pewnie tu przemęczenie i stres zrobiło swoje :Smutny:
Sił i zdrowia!

kwiaciarka
A u mnie nadaza sie okazja super pracy, ciekawej i bardzo dobrze platnej. Ale nie skorzystam. Czuje wewnetrzna potrzebe bycia z dziecmi, Eli nie zostawie z obca osoba, a Kuba tez bedzie potrzebowal mnie, zeby go odebrac ze szkoly, przypilnowac z nowymi obowiazkami itp. Czuje ,ze teraz jestem potrzebna dzieciom, z glodu nie umieramy, wiec nie bede gonic za kasa. Moze za jakis czas, jak bede gotowa pojsc do pracy, tez bedzie okazja taka jak sie nadaza dzis.

Słusznie. Też wychodzę z tego założenia :)

kwiaciarka
Alutka7912
isa32

Alutka no widać, że Ty wyspana jesteś :Śmiech: ja rozumiem Lemę bo często jedyne na co mam ochotę to kanapa przed tv :) ale masz rację, hulahop pomaga, ćwiczyłam jeszcze w liceum. Teraz nie muszę ze względu na figurę, ale powinnam ze względu na kondycję, a raczej jej brak ;)

Czuje sie czasem winna....że spię po nocach a wy nie....

hahahahhahaha, to ustaw budzik na 2 , wstan i o nas pomysl haahah :)

:sofunny:

kwiaciarka
Jeszcze Was chcialam zapytac :
Ela juz sama dobrze chodzi , po domu ma chodzic w kapciach na sztywnej podeszwie czy w skarpetach gumowanych? bo juz sama nie wiem .....

Małe dzieci powinny chodzić w domu na bosaka albo w skarpetach antypoślizgowych. Ale ja uważam, że jak dziecko chodzi już samodzielnie to może chodzić już w kapciach usztywnianych.

Dziubala
Alutka – i co, będziesz robić badania Julii w kierunku tarczycy?

W sierpniu idziemy do pediatry na szczepienie i zobaczymy co powie. Jesli zasieje jakies ziarenko wątpliowści to zrobimy badania w prywatnej klinice tam gdzie chodziłam jak byłam w ciąży :)

A fryzjera to bym zareklamowała :Zły: Poszłaś tam dla poprawy nastroju a wyszłas jeszcze bardziej wkurzona.Nie podarowałabym tego.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Goseta – ja też przemieszczam się najczęściej sama z 2 dzieci. Nic strasznego ;). Choć brakuje mi czasem popołudnia, bym mogła się gdzieś wybrać sama, wtedy kiedy mi pasuje a nie wtedy gdy ktoś może się zająć dziećmi ;)
A co to znaczy, że mieszkasz 10 m nad poziomem terenu?

Goseta
ona niedawno wyszła ze szpitala z jakimiś szwami po ciąży pozamacicznej, nie orientujecie się czy to brzuch tną czy tylko coś w środku bez cięcia brzucha? ona rozmawia tylko z moim mężem a on nie pyta o takie rzeczy... ile teraz mam czekać i czy wogóle czekać. i nie mogę nikogo wziąć na jej miejsce bo ona jest u mnie zatrudniona na umowę na czas nieokreślony, cały czas jej płacimy... ona jeszcze urlop planowała...

Ja to ma za sobą. Robią operację laparoskopem, są 3 nacięcia (1 w pępku i 2 w okolicy pachwin). Potem dochodzi się do siebie parę dni, mocno boli w pierwszych dniach, potem coraz mniej ale na pewno długo nie można nosić ciężarów. No i łatwo o deprechę w związku z możliwością zajścia w kolejną ciążę...

kwiaciarka
Moja Ela pieknie mowi "be" - mucha jest be, paprochy na podlodze sa be ( ale czasem fajnie sprobowac czy aby napewno heh) Kuby zabawki jesli leza w Eli pudelku to tez sa be i trzeba je wyrzucic itd. Mowiac be przy tym macha raczka, komedia :)

Rosa ja też mogłam zrobić impreze w lokalu... Tyle samo kasy pewnie poszłoby i święty spokój a tak to co ? zdjęć wcale nie mam w d... mać !!

Goseta witaj po dłuuuuugiej przerwie !! Pisz i jeszcze raz pisz dużo !!

dziubalku ten tort to pewnie dobry co ?

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png