Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczornie

Buu, nie zdążyłam w tym tygodniu pójść do fryzjera, a jutro ślub kolegi K z byłej firmy. Odrosty mam 3-miesięczne, niefajnie to wygląda.
Za to dziś popołudniu załatwiłam wszystko co w planie było: odebraliśmy K (który wcale nie myślał wychodzić z pracy o 16.00 podczas gdy pracownika puścił do domu wcześniej, przekonałam się jak mu się spieszy do domu :Zły:), załatwiłam pewną sprawę w banku, kupiłam prezenty na niedzielną wizytę u przyjaciół, którym 2 m-ce temu urodziła się córeczka (już druga :)), a jakoś nie było nam od drodze się do tej pory spotkać (ale w przyszłym roku będziemy mieszkać 2 minutki od siebie :)) i mam już prezent urodzinowy (zaległy) dla mojej bratowej. Przy okazji Adaś był na kulkach i jeszcze lody zjedliśmy. Owocne popołudnie :)

A my dzis mielismy towarzyski dzien, najpierw bylismy u moich rodzicow, ktorzy wrocili po poltoratygodniowej wycieczce, a pozniej u znajomych, ktorzy maja synka w wieku Frania;) I powiem Wam, ze jakis taki strachliwy ten moj synek- co Henius glosniej krzyknal to Franek w placz:( Lzy jak grochy, podkowka:(

Dobrej nocy:)

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png