Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

cześć kobietki :) no pustki dzisiaj siakieś kurde :Niespodzianka:

Alutka7912
Cześć dziewczyny :) Witam środowo :) Wczoraj zmyłam sie godzinkę wcześniej z pracy :):Śmiech:Nocka u nas jak zwykle spokojna. Dziś przed wyjściem do pracy zdązyłam pozamiatać i pozmywac podłogi w całym mieszkaniu:Oczko: a potem sie Julcia obudziła więc ją nakarmiłam, napoiłam i przebrałam :) Chwile sie powygłupiałyśmy i niestety musiałam juz uciekac do pracy...szkoda....

Kajoszka - Zdjęcia Alusi czadowe :) I widzę, że kolczyki juz ma :) No i na zdjęcie załapały się też Twoje tipsy hihihihihi :)

dziekuje :) Alka ma kolczyki juz jakiś czas :) jak miała 10 miesiecy to poszłam z nią do fryzjera i Pani pistoletem założyła lecznicze wkrętki a po 2 tygodniach zmieniłam jej te lecznicze na normalne złote wkrętki :) niestety Alka mi zgubiła wkrętke i ogólnie nie polecam wkrętek dla małego bobasa bo sie nie sprawdzają !! są tragiczne !! uszko odciśnięte jak bobas śpi, a to niewiadomo jak mocno dociśnąć wkrętke żeby sie trzymało albo uszka nie zaciśnęło i ogólnie jestem na NIE ! wzięłam te kolczyki bez jednej wkrętki i swój złoty łańcuszek w którym n ie chodziłam i poszłam do jubilera :) oddałam swoje złoto jako złom i dopłaciłam 150 zł i Alka ma śliczne kwiatuszki w uszkach z cyrkoniami z tradycyjnym uszku, które zresztą gorąco polecam !! miałam do wyboru angielskie zapięcie, ale wydaje mi sie, ze tradycyjne uszko jest najlepsze :) :) smiało je polecam :)

a tipsy fakt widać, nie zwróciła uwagi, że pazniokieć na fotce jest hehe :) a swoją drogą to jeszcze nie miałam tak mocno i dobrze zrobionych tipsów :D

Alutka7912
asia78
Wrocilam od dentysty lekko podlamana :( miesiac przed urodzeniem Stefana mialam mala dziurke ktora sie nie ruszyla za to mam dwie wieksze w innych zebach :( Dzis jedno zrobione a reszta za tydzien chyba. Troche mnie teraz pobolewa :Smutny: Ja nigdy nie bralam znieczulenia:) a dzis moja mama ktora tez raczej jest twarda babka jak zobaczyla moja plombe i to na dodatek przy szyjce az byla w szoku ze bez znieczulenia :Szok:

Ja u dentysty zawsze robię zęby bez znieczulenia:Śmiech:tzn. jak wyrywałam to jednak poprosiłam o zastrzyk ale przy plombowanbiu to bez :) Ja wogule uwielbiam pobieranie krwi i borowanie u dentysty hihihih:)

no nie wytrzymam tego bez kitu - Alutka jesteś kamikaze !!

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

kajocha

Ja u dentysty zawsze robię zęby bez znieczulenia:Śmiech:tzn. jak wyrywałam to jednak poprosiłam o zastrzyk ale przy plombowanbiu to bez :) Ja wogule uwielbiam pobieranie krwi i borowanie u dentysty hihihih:)

Nie kamikadze tylko zboczucha:smieszne:

kajocha
asia78
Kurcze kiedy ten moj brat wstanie,juz mi Pola nudzi i miauczy kiedy wujek przyjedzie:Męki:

bierzesz maleńka klocki i zabawiasz Polusie hehe :sofunny: ;)

Na razie Pola bawi sie w lekarza a pacjentem jest niestety biedny Funio

asia78
kajocha

Nie kamikadze tylko zboczucha:smieszne:

kajocha
asia78
Kurcze kiedy ten moj brat wstanie,juz mi Pola nudzi i miauczy kiedy wujek przyjedzie:Męki:

bierzesz maleńka klocki i zabawiasz Polusie hehe :sofunny: ;)

Na razie Pola bawi sie w lekarza a pacjentem jest niestety biedny Funio

:sofunny: biedny Funio heeh :)

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png