Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

babeczqa

a Oliwka......:Padnięty:dziewczyny ..:Niewiniątko:.Oliwa zaczela juz totalnie sama chodzic, tak jak ruszyla tak zasuwa poowolutku coprawda ale chodzi sobie juz po calym domu i o raczkowaniu zapomniala...jedynie ze jej sie pokaze ze mama albo babcia czy tata raczkjuja to wtedy idzie na czworaach ale tak to na nozkach normalnie tupta sama!!!bardzo sie ciesze:)brobi to bosko....taki maly kajteczek tuptajacy z szeleszcząca pieluszką miedzy nogami;)bombaaa:smieszne::smieszne::smieszne:

Super! Brawo!

isa32
A zabawa przednia, bo właścicielka tego gosp. agroturystycznego i stadniny koni jednocześnie (żona mojego kuzyna) to jest taka aparatka, że imprezy tam nie mogą się nie udać. I tak moje panie o 23.30 na salony wszedł dumnie koń, z którym a jakże napić się trzeba było :) no ubaw po pachy. Tzn. koń nie pił oczywiście. Zmęczona jestem okrutnie, wczorajszy dzień pominę milczeniem ;)

Ekstra :sofunny:

kajocha
sie podzielić chciałam swoimi refleksjami

mój małzonek kiedyś jak byłam w ciązy opowiadał mi jak mu kolega z pracy mówił, że dziecko cementuje związek :) Kajoszka wiedziała, że coś w tym jest, ale nie że aż TAK !! i jeszcze ten SEX.. no mówię Wam :D a ta moja połowica ma cały tydzień na noc do pracy :Padnięty:

Przecież seksu nie uprawia się tylko nocą :Oczko:

kajocha

mój małzonek kiedyś jak byłam w ciązy opowiadał mi jak mu kolega z pracy mówił, że dziecko cementuje związek :) Kajoszka wiedziała, że coś w tym jest, ale nie że aż TAK !! i jeszcze ten SEX.. no mówię Wam :D a ta moja połowica ma cały tydzień na noc do pracy :Padnięty:

Ja tez tak uwazam,chociaz jak nie mialam dzieci to wydawalo mi sie to glupie:Zakręcony: A z tym sexem to po kazdej ciazy jest coraz lepiej:D :lol:

Dziubala
kajocha

Przecież seksu nie uprawia się tylko nocą :Oczko:

no tak, ale mi nawet w dzień mało... to nimfomania mówię Ci !! :sofunny:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

asia78
kajocha

Ja tez tak uwazam,chociaz jak nie mialam dzieci to wydawalo mi sie to glupie:Zakręcony: A z tym sexem to po kazdej ciazy jest coraz lepiej:D :lol:

ja sie bałam przez pierwsze miesiące po porodzie, ale do formy dochodzę (czyt. doszłam) i jeszcze więcej :D :lol: a co to bedzie po drugim porodzie ? hehe :D

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Alutka7912
isa32
Alutka no niestety Sopot to dla mnie zdecydowanie za daleko :( szkoda...

Imprezy rodzinne bywają różne, nie wszystkie lubię, ta była wyjątkowa bo tak duża i właściwie bez okazji. Zorganizowana tylko po to, abyśmy się wszyscy spotkali :)

W sobotę mamy chrzciny synka kuzyna. Później trzeba zacząć myśleć o Roczku Ali :) w sierpniu 18-tka chrześniaka D, a we wrześniu wesele kuzynki, po którym mamy w planie urlop :) także na brak imprez w tym roku nie narzekamy ;) do tego w lipcu moja mama kończy 55 a w listopadzie tata 60. Na szczęście my (ja i D) nie mamy żadnych okrągłych rocznic w tym roku ;) Bo finansowo też się można zrujnować ;)

Nooooo...to sie zapowiada imprezowy rok :) A butki rzeczywiście super :) Na miejscu szyją :Oczko::) Szkoda, że Ci nie po drodze :)

Ostro :) miłej zabawy :)

AAa i dla babeczki gratki absolutorium :)

Dziubala
Alutka7912
A powiedzcie jeszcze jak wygląda dzienny jadłospis waszych dzieci? :) U mnie Julka na pierwsze śniadanie zjada 240 ml. mleka zagęszczonego z lakka kaszką owocową, na drugie sniadanie zjada porcje kleiku ryżowego z owocami. Obiadku zjada gdzieś ok. 200-250 ml, potem na deser jakies owoce a na kolację znowu mleczko z kaszką. W między czasie wypija w ciągu dnia ok. 400 ml. soczku i/lub herbaty i zjada ciacha i flipsiaki no i to co uda jej sie podgryźć ode mnie lub tatunia :)

Maciuś ma taki jadłospis:
8.00 – 210 ml Nutra z łyżką kaszki
12.00 – mały słoiczek obiadku, najczęściej wlewany do 150ml Nutra
15.30 – 180 albo 210 ml Nutra
18.00 – deserek (słoiczek)
19.30 – 210 ml Nutra z łyżką kaszki
Pije najczęściej w nocy 150ml herbatki, o ile się obudzi. Nie podjada między posiłkami.

dziubala, macius "malo je" moje o wiele wiecej a chudziny że hej:Zakręcony: