Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
nuchna
tak też myślałam, wszystkie normalne lipcówki jeszcze śpią, jedynie u nas już rajwach na całego:Śpiący::Śpiący::Śpiący::Padnięty::Padnięty::Padnięty:
Ale witam serdecznie na czas kiedy już powstajecie ;)ide ubierac dziatwę

To ja jestem codziennie nienormalna :Śmiech:, dzień zaczął się u mnie o 6.00 ;), nie liczę ciągłych pobudek Adasia od 2.00.
6.00 godzina to rarytas dla mnie, bo bywa, że Maciuś dzień zaczyna po 5.00 :Padnięty:
Ale będzie lepiej :Śmiech:

Ja to mam chyba szczęście bo mija Julcia zasypia przed 20 i budzi sie dopiero po 7 rano :) Wcześniej jak była mniejsza spała do 10 :Niewiniątko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Alutka7912
Dziubala
nuchna
tak też myślałam, wszystkie normalne lipcówki jeszcze śpią, jedynie u nas już rajwach na całego:Śpiący::Śpiący::Śpiący::Padnięty::Padnięty::Padnięty:
Ale witam serdecznie na czas kiedy już powstajecie ;)ide ubierac dziatwę

To ja jestem codziennie nienormalna :Śmiech:, dzień zaczął się u mnie o 6.00 ;), nie liczę ciągłych pobudek Adasia od 2.00.
6.00 godzina to rarytas dla mnie, bo bywa, że Maciuś dzień zaczyna po 5.00 :Padnięty:
Ale będzie lepiej :Śmiech:

Ja to mam chyba szczęście bo mija Julcia zasypia przed 20 i budzi sie dopiero po 7 rano :) Wcześniej jak była mniejsza spała do 10 :Niewiniątko:

szczęściara ;) WItaj :)

http://www.szipszop.pl/tickers/20793.gif

http://www.szipszop.pl/tickers/20807.gif

Dziubala
Witam środowo

Adaś nie poszedł dziś do żłobka, bo wczoraj na wieczór miał wysoką tempkę (ponad 39), w nocy też był gorący. Teraz jest ok, ale wolę go zostawić w domu, niech sił nabiera, bo w kółko pije a nic nie je. Oby nic się nie wykluwało bo weekend wyjeżdżamy na wakacje.
A Maciuś dla równowagi w przyrodzie... przespał cała nockę :Szok:

Zdrowka dla Adasia, :brawo:dla Maciusia:)

Dziubala
Serdeczności dla 11-miesięcznej Alusi i Wiktorii! :Całus::Całus:

I od nas rowniez najlepsze zyczenia:Święto:

asia78
czesc!!

No nareszcoe sie wyspalam:) Stefan po zmianie sposobu karmienia przesypia cale noce:lol: a Polcia pozno poszla i jezcze clemastin dostala,wiec jeszcze spiocha

:brawo: dla Stefcia za piekne spanie. A tego, ze jestes wyspana zazdroszcze... Ja nawet nie pamietam takiego uczucia:(

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Poszłam z chłopakami spać, bo Adaś chciał żebym go... głaskała po włosach. Nie był to dobry pomysł, bo Maciuś jak widział Adasia to stał w swoim łóżeczku i gadał do niego, a Adaś coś tam odpowiadał i tak się oboje nakręcali :Histeria:. A mnie od tego głaskania przysnęło się :Szok:
Adasiowi gorączka nie wróciła, uff.
U nas pada i jest burza, może i dobrze, bo nie jest żal, że siedzimy w chacie.

Lema
Dziubala
Witam środowo

Adaś nie poszedł dziś do żłobka, bo wczoraj na wieczór miał wysoką tempkę (ponad 39), w nocy też był gorący. Teraz jest ok, ale wolę go zostawić w domu, niech sił nabiera, bo w kółko pije a nic nie je. Oby nic się nie wykluwało bo weekend wyjeżdżamy na wakacje.
A Maciuś dla równowagi w przyrodzie... przespał cała nockę :Szok:

Zdrowka dla Adasia, :brawo:dla Maciusia:)

Dziubala
Serdeczności dla 11-miesięcznej Alusi i Wiktorii! :Całus::Całus:

I od nas rowniez najlepsze zyczenia:Święto:

asia78
czesc!!

No nareszcoe sie wyspalam:) Stefan po zmianie sposobu karmienia przesypia cale noce:lol: a Polcia pozno poszla i jezcze clemastin dostala,wiec jeszcze spiocha

:brawo: dla Stefcia za piekne spanie. A tego, ze jestes wyspana zazdroszcze... Ja nawet nie pamietam takiego uczucia:(

OOoooooo....aż tak żle?? Kurczę....ja to z moją Julą nigdy nie miałam problemów....od 6 miesiąca nie karmiłam jej juz w nocy i uczyłam zasypiania bez jedzenia no i poszło bardzo gładko bo Jula zasypia sama i spi calutką noc (czasem jak sie jej cos przyśni to pomiałczy sobie ale zasypia dalej) Śpi juz nawet bez smoczka a jak go bardzo chce to sobie znajdzie w łóżeczku, wsadzi do buzi i śpi dalej :) Nawet teraz jak jej zęby wychądzą śpi jak zabita tylko by wszystko pogryzła gdyby mogła :Szok:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Alutka7912
Dziubalko- przeczytałam o Twoich problemach "brzuchowych" i musze Ci powiedziec że ja też miałam takie problemy i okazało się że miałam bakterie w żołądku...trzy miesiące kuracji antybiotykowej załatwiły sprawę...a męczyłam sie niepotrzebnie prawie pół roku :Niewiniątko:

A jak to wyszło?
Mnie badania wyszły bardzo dobrze, natomiast z usg wynika podejrzenie kamieni w trzustce.
Robiłam też usg ginekologiczne i też wyszło ok.
Mam teraz iść do gastrologa ale zrobię to już po naszych wakacjach.