Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Poczytałam, wszystkie fotki piękne!

Dziubala, super wygladasz w jasnych wlosach i Maciuś calkiem do Ciebie podobny!

Lema, njaladniejsze zdjęcie jakie widziałam, to Franio w trawie /ostatnie/ i piekne też to na czworaka w trawie /te z cieniem/!

Mnie głowa przestała po dwóch dniach bolec dzisiaj wieczorem, no jeszcze czegos takiego nie mialam!

Z lekarzem szkoda gadac, wolna wizyta do rodzinnego na czwartek-a ty ludku jak chcesz to umieraj a jeśli zycie ci mile to do legevekt /pogotowie/, gdzie i tak skierują do rodzinnego a na ból ewentualnie paracetamol-jedyny wybór to albo w czopku albo w tabletce! :Wściekły:
W przyszłą sobote bede juz w domku, to udam sie do neurologa. Mam nadzieję, że wytrzymam!

Zmykam, spac mi sie jeszcze nie chce, bo ranna drzemkę mialam z Mikolajkiem do 11.30 ;), ale moze sie poloze, dobrej nocki!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Dziubala
kajocha
A teściowej się nie spodobało, że powiedziałam, że czegoś ma nie dawać Ali. Ona to by jej już wszystko dała jeść !! Już dawno temu się mnie pytała czy Ala JUŻ JE PARÓWKI... No :Szok: !! Jestem zła na maksa i to od rana humor mi zj.... No wybaczcie, że tak klne, ale frankruterke/ parówke ?? No w głowie mi się to nie mieści !! Jak jeszcze raz zrobi coś takiego to przykro mi bardzo, ale Ale to będzie brała sobie na górę tylko jak ja z nią pójdę bo moje dziecko nie będzie jadło tego, co ona chce jej dać i już !!! Kurde, ale się we mnie gotuje...

Ja też nigdy bym dziecku nie dała parówki do zjedzenia! Wczoraj w „Uwadze” było, że w najlepszych parówkach jest max. 20% mięsa, a reszta to konserwanty i tłuszcze. A w niektórych parówkach cielęcych nie ma ani grama cielęciny, tylko pochodne wołowiny i wieprzowiny :Szok:

e no , to przesadzaja, w typowych taj jest, ale mozna znaleść takie 65-80% miesa ;)Chyba ze producenci klamia..no ale smakiem tez bardizj miesne niz parówkowe :Niespodzianka:

Kajoszka dla aluni 100'lat na 11 miesiecy,

Juleczka super, wkoncu wodze, owłosiona nieżle ;), mlode mniej owlosione ale karolina to neizla wtedy bla - na rozczek ;)

Dziubala
kajocha

Jejku oglądałam to !! Właśnie dlatego tak mnie to strasznie ruszyło !! Ja nie chcę żeby moje dziecko było faszerowane takim G !!

Ja o tych parówkach wiem od dawna, dlatego ich nie kupuję. Adaś nigdy nie jadł i w moim domu ich nie zje. A ciekawe, że nawet w żłobku dzieci nie dostają parówek.

no w przedskzolu u nas daja..i to takei zwykle syfiaste..karolina skrytykowala ze niedobre i nie bradzo jadla...

Dziubala
asia78
Czytalyscie tem watek o aborcji? ze dziewczyna chce usunac ciaze? Ale na nia dziewczyny wyjechaly:Smutny:az przykro sluchac. Wiadomo ze trzeba jakos przekonywac do zmiany decyzji,ale w koncu kazda kobieta bierze to na siebie. To mam na mysli albo wychowanie dziecka albo grzech smiertelny

Przeczytałam. Moim zdaniem to prowokacja.

Mnieprzerazil, ale moze faktycznie prowokacja..z drugiej strony, haotycznie napisane, a takie rzeczy sie zdarzaja...

asia78

Zobacz na mnie, Nuchne ,Monike, Dziubale, Rose chyba tez nie mowiac juz o Aidzie:D zyjemy,radzimy sobie i to uwazam calkiem niezle

...
Ale wiem, że mamy są niesamowite i zawsze dadzą sobie radę :)

Podpisuje sie pod tym rekami i nogami:)
EEE spoko ;) \\:Powiem Wam, zę moja mama nion stop biadoli, ze ile ropboty, i co by było gdyby..one sie urodziły ...włąsnei pooklo 5 lat róznicy. Wg niej idealna różnica. A ja...no zmoe czasem jest cięzko, ale nawet wtedy nei zalowalam tego że to ejst taka róznica a nie inna, ona mowi ciezko bo taka..ja mowie, ciezko bo mnie dwojk zaskoczyla ;) I jakos nigdy nie pomyslalam, szkoda ze je nie poslluchalam i nie czekalam 5 lat.

zreszta 2 to nie 3 :) #$ daj kolejny stopnienskomplikowania,,,a plusow na poten jest chyba duzo,

Nawet teaz miło jest słuchać:

" Czesc moje myszki kochane, jak suoper ze juz wstąłyscie i bede was mogla...rozsmieszac"

Oczywiscie my z jarkeim jeszcze spimy, ale jak tak czujnie wiecv słysze co sie dzieje :)

Kajoszka z chęcią poczta co pisałyście, ale dopiero za jakąś godzinkę bo Alka pójdzie spać. Już teraz ma oczka mętne i widzę, że za niedługo ją spanko złamie, ale jeszcze dzielnie walczy w łóżeczku. Normalnie mam tak ie slady od Ali zębów na jej łóżeczku, że masakra !! No gryzie jak szalona !! No strasznie aż wióry lecą !! :sofunny:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Witam środowo

Adaś nie poszedł dziś do żłobka, bo wczoraj na wieczór miał wysoką tempkę (ponad 39), w nocy też był gorący. Teraz jest ok, ale wolę go zostawić w domu, niech sił nabiera, bo w kółko pije a nic nie je. Oby nic się nie wykluwało bo weekend wyjeżdżamy na wakacje.
A Maciuś dla równowagi w przyrodzie... przespał cała nockę :Szok:

kwiaciarka
Dziubala
kwiaciarka
Pisalam juz wczesniej, Ela uczy sie chodzic - pokonuje 1sze kroki i bach.
W butach ze sztywna pieta nie wie co ma robic, rozkracza nogi i sie patrzy, daje kroki jak kaczka, rozkraczona i prawie w siadzie.
W skarpetach super wie jak probowac chodzic.

Wiesz, w domu to prosta sprawa, można puścić na bosaka czy w skarpetach. Problem zaczyna się dopiero poza dpmem, bo przecież nie puścimy dziecka w skarpecie po chodniku ;)

no wlasnie , nie mowie ,ze nie :)
dlatego szukam bucikow, najbardziej zblizonych do skarpety narazie :) a pozniej beda juz bardziej do butow zblizone :)
Fajne sa skarpety co maja podeszwe gumowa, ale za cieplo na nie teraz.
ja lece tez, papa, milego dnia

One są fajne, ale nie do chodzenia po chodnikach ;)
Chyba, że chodzi nam o zupełnie inne skarpety ;)

Dziubala
Witam środowo

Adaś nie poszedł dziś do żłobka, bo wczoraj na wieczór miał wysoką tempkę (ponad 39), w nocy też był gorący. Teraz jest ok, ale wolę go zostawić w domu, niech sił nabiera, bo w kółko pije a nic nie je. Oby nic się nie wykluwało bo weekend wyjeżdżamy na wakacje.
A Maciuś dla równowagi w przyrodzie... przespał cała nockę :Szok:

hej Dziubalku !!
Zdrówka dla Adasia !!
Moja kuzynka wczoraj do babci dzwoniła, że jej córcia Oliwka (w wieku Adasia) ma 39 temp. i zapalenie krtani... No straszne ! Szkoda mi dzieciaczka jak nie wiem :(

A Maciuś dzielny, że tak ładnie spał :yes:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

nuchna
tak też myślałam, wszystkie normalne lipcówki jeszcze śpią, jedynie u nas już rajwach na całego:Śpiący::Śpiący::Śpiący::Padnięty::Padnięty::Padnięty:
Ale witam serdecznie na czas kiedy już powstajecie ;)ide ubierac dziatwę

To ja jestem codziennie nienormalna :Śmiech:, dzień zaczął się u mnie o 6.00 ;), nie liczę ciągłych pobudek Adasia od 2.00.
6.00 godzina to rarytas dla mnie, bo bywa, że Maciuś dzień zaczyna po 5.00 :Padnięty:
Ale będzie lepiej :Śmiech: