Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Maciuś dziś miał pierwszy taki dzień w swoim życiu, w którym zjadł i obiadek (z Nutra) i deserek (na razie pół słoiczka, choć zjadłby na pewno cały) :lol:, ale jestem z niego dumna. Deserka to nie chciał na początku jeść, bo dostawał łyżeczką, ale jak poczuł jakie to dobre, to potem sam otwierał buźkę żeby mu dać, hehe.
A z deserkami to będzie problem, bo Adasiowi też posmakowały i też chce je dostawać :Śmiech:

Lema
Dziubala
Lema
Dziubalko, probowalam juz z kaszka- dawalam przy pierwszej pobudce czyli okolo 23 i spal tak samo! Wciagal butle kaszy i budzil sie za okolo poltorej godziny. Probowalam tez dawac kaszke na kolacje, po kapieli i tez tak samo, rytm pobudek bez zmian:(

Franuś widać bardzo stęskniony za przytuleniem do Ciebie, za Twoim zapachem...
Ale każdy dzień powoduje, że jest starszy i inaczej może się zachować więc może np. dziś Cię zaskoczy i jak dasz mu butlę np. o 2.00 w nocy, to będzie ładnie spał do rana. Warto spróbować :yes:

Masz racje:) Poczekam tylko az mu ten zabek wyjdzie na dobre, bo teraz to dodatkowo przez niego spi bardzo kiepsko. I znow zaczne mu serwowac kaszke na dobranoc, tym bardziej, ze sciagam mleko w pracy, wiec mam gotowa porcje i do niego dosypuje kaszki. Hmm, nawet nie zastanawialam sie czy tak mozna... Ale chyba mozna, nie?

Pewnie, że tak :yes:

kwiaciarka
Dziewczyny ja z kolejnym problemem :)
Ela pomiedzy 12-13 je obiadek .
Jak o 15-16 ide do niej ze sloiczkiem ( niosac deser)to az sie trzesie i podnieca sie ze bedzie jadla, widac ze sie cieszy, buzie otwiera.... i jak poczuje ze to deser ,to jest rozczarowana. Zjada wprawdzie, ale widze ,ze oczekiwala czego innego, zjada tak jakby z braku laku. Pewnie mysli ,ze obiadek niose.
W zwiazku z tym mam dylemat. Czy nie wprowadzic 2 dan jak Asia?
Ale kurcze czy nie za malo mleka bedzie wtedy a za duzo warzyw, miecha ....
No i marchewka wszedzie, a Ela za duzo raczej nie powinna marchewki jesc.
Moze samej jej gotowac cos? sama nie wiem , co Wy na to?

Ja bym na razie zamieniła porę dawania deserku z obiadem, przecież nic się nie stanie jak pierwszy zje deserek ;)

:Smutny: witam sie

ludzie jak mi źle... no wszystko jest do d... :Smutny: jestem podłamana tym, że nie chodze na siłownie, tym, że boli jak jasna mać, nic mnie nie cieszy i coraz częściej sięgam po słodycze... :Płacz: nie wiem co sie ze mna dzieje... ja sie z reguły nie łamię... mam silną wolę bo przecież palenie rzuciłam a to przecież nie łatwe i odchudzałam sie od stycznia a teraz ? no nie wiem co mi jest, ale wypompowana sie czuje :Smutny: psychicznie nie mam sił :Smutny: zastanawialam sie czy pisac Wam o tym... czy smucić... :Smutny: ciężko mi ostatnio jakoś :Smutny:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

kajocha

ludzie jak mi źle... no wszystko jest do d... :Smutny: jestem podłamana tym, że nie chodze na siłownie, tym, że boli jak jasna mać, nic mnie nie cieszy i coraz częściej sięgam po słodycze... :Płacz: nie wiem co sie ze mna dzieje... ja sie z reguły nie łamię... mam silną wolę bo przecież palenie rzuciłam a to przecież nie łatwe i odchudzałam sie od stycznia a teraz ? no nie wiem co mi jest, ale wypompowana sie czuje :Smutny: psychicznie nie mam sił :Smutny: zastanawialam sie czy pisac Wam o tym... czy smucić... :Smutny: ciężko mi ostatnio jakoś :Smutny:
Hej Kochana, takie dołki każdemu się mogą zdarzyć .To na pewno chwilowe, może jesteś tuż przed 2? ;)
Trzymaj się dzielnie :Całus:. A skoro jesz słodycze widać organizm ma zapotrzebowanie na cukier. Za parę dni znów pójdziesz na dietę i będzie ok :Całus:

Kwiaciarko :brawo: !!!!! ciesze sie, ze tyjesz :yes: !

Dziubalku gratulacje !! super, że już gubisz kilogramy :Uśmiech:

Reniu, Moniko trzymam kciuki za owocne odchudzanie :yes:

Rosa ogromne gratki dla Alusi !! Zuch dziewczynka !!

Nuchna, Monia prześliczne fotki !! Kochane dzieci :Uśmiech:

Asiu z wózkiem mam naprawdę problem, ale jeśli chodzi o foteliki to ja nie pomogę bo sie nie znam :Nieśmiały::Oczko:

Kasik ząbkowe gratki dla Majeczki !! A wózek super... ale cena :Szok::Oczko:

Babeczqo :brawo:

Lemo nie przyzwyczajaj do smoka :Oczko: Karmiąca, pracująca mama... RESPECT !!

Monika-kr
Dziubala
Renia, Monika – co zjadłyście na kolację?
Ja wzięłam jabłko, które pokroiłam na ósemki i banana, którego pokroiłam na kilka części. Cały talerzyk jedzenia się z tego zrobił ;). Zdrowa, dietetyczna kolacja :lol:

ja nic i nie będę już dziś jadła :)

Ja mam żołądek przywyczajony do regularnego jedzenia ;). Jem mało ale często. I jak mi się chce jeść to jem, bo inaczej robi mi się niedobrze i kręci w głowie. To przez to, że mam niski cukier.

Dziubala
kajocha

Hej Kochana, takie dołki każdemu się mogą zdarzyć .To na pewno chwilowe, może jesteś tuż przed 2? ;)
Trzymaj się dzielnie :Całus:. A skoro jesz słodycze widać organizm ma zapotrzebowanie na cukier. Za parę dni znów pójdziesz na dietę i będzie ok :Całus:

@ juz miałam, to nie to :Smutny: zapotrzebowanie ? możliwe, ale wolałabym nie mieć takiego zapotrzebowania...:Oczko: dopadło mnie coś niefajnego... nie zależy mi już... podłamał mnie ten mój chory kręgosłup :Płacz::Płacz: jakoś sobie nie moge poradzić :Smutny: aż dziwne to jest...:Szok:

kajocha

Nie smuc się!!! Ty taka pogodna zawsze jestes:)
Napewno przybija Cię cała ta sytuacja z kręgosłupem. Nie możesz chodzic na siłownię i spalac kilosów, które tak ładnie zaczęły znikac. Ale głowa do góry! Zrób sobie dietkę, spaceruj z Alusią a waga napewno pójdzie w dół.
Przytulam:Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-6142.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-6143.png

kajocha
Dziubala
kajocha

@ juz miałam, to nie to :Smutny: zapotrzebowanie ? możliwe, ale wolałabym nie mieć takiego zapotrzebowania...:Oczko: dopadło mnie coś niefajnego... nie zależy mi już... podłamał mnie ten mój chory kręgosłup :Płacz::Płacz: jakoś sobie nie moge poradzić :Smutny: aż dziwne to jest...:Szok:

Ej Ty, Ty! Nie wolno Ci tak myśleć!!!
Każdy ma prawo do złego samopoczucia. Zobaczysz już za parę dni, a może nawet jutro, inaczej na siebie spojrzysz. Trzymam kciuki Kochana za lepsze psychiczne i fizyczne samopoczucie :Całus: