Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
Lema – lekarka pytała o sen (ile śpi i czy regularnie), o płaczliwość (w jakich sytuacjach płacze, ale w tym wieku to mało miarodajne), o układanie się ciała (w którą stronę), o drgawki (czy są), o siadanie (jak siedzi, czy prosto, czy przechyla się w którą stronę), leżenie (w którą stronę się układa), ruchliwość, żywotność, jak się zachowuje przy jedzeniu, te oczy i już nie pamiętam co jeszcze.
A ja zrozumiałam, że teraz dajesz większą ilość wit. D żeby ciemiączko szybciej teraz się zrastało?
Zdanie każdego specjalisty trzeba brać pod uwagę, ale czasem trzeba się zdystansować do wymagań dla danego wieku albo wyciągać średnią z tego co różni lekarze mówią ;)

Wit. D3 daje w takiej samej ilosci od urodzenia, ciamiaczko nie budzi zastrzezen naszej lekarki, mi sie wydaje, ze skoro sie zmniejsza to jest ok. Na zarosniecie calkowite ma jeszcze czas.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

asia78
Lema
Asi dzieci to wykapana mama:)

Nie wiem czy widzialas kiedys zdjecia mojego meza, Pola jest Jego 200% kopia a Stefan to moze troche do mnie,ale nikt nie wie tak naprawde do kogo on podobny:)

Nie widzialam chyba, znaczy na ktoryms z tych zdjec byl mezczyzna, nie wiem czy to Twoj maz... W kazdym razie na tej fotce gdzie jestescie we trojke dla mnie Pola to wypisz wymaluj mama. Powiedzialabym, ze bardziej podobna do Ciebie niz Stefcio. Moze sie myle;)

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Lema
asia78
Lema
Asi dzieci to wykapana mama:)

Nie wiem czy widzialas kiedys zdjecia mojego meza, Pola jest Jego 200% kopia a Stefan to moze troche do mnie,ale nikt nie wie tak naprawde do kogo on podobny:)

Nie widzialam chyba, znaczy na ktoryms z tych zdjec byl mezczyzna, nie wiem czy to Twoj maz... W kazdym razie na tej fotce gdzie jestescie we trojke dla mnie Pola to wypisz wymaluj mama. Powiedzialabym, ze bardziej podobna do Ciebie niz Stefcio. Moze sie myle;)

Taki czarny w oklurach to moj maz:yes:z reszta jak jest jakis facet na zdjeciach to na 99% A. bo innych ludzie staram sie nie wstawiac

Dziubalo to miedzy nogami to jest taki pret metalowy. Pola miala inne ustrojstwo tzw. szelki Pavlika. To jest taki pas dookola brzuszka, do tego na gorze szelki napinajace a na dole strzemiona. No i nozki w takiej pozycji jak Stefan teraz. Ona to nosila maj/czerwiec chodzilam na spacery i sluchalam tylko zeby jej to zdjac,bo jej sie krzywda dzieje i co to za konowal jej to kazal zalozyc a ja co za matka!!! I wiele matek sie szczycilo tym, ze ich dzieci tez cos mialy z biodrami,ale one nie zakladaly im pieluchy albo innego aparatu i tak sie "samo naprostowalo". Nie wierze w takie samonaprostownaie,ale w koncu kazdy sam dba o swoje dziecko a potem sam ponosi tego konsekwencje

Asia - rozumiem, ja myślałam, że rozwórka zakrywa całe nóżki.
Nie można wszystkich problemów z bioderkami wsadzać do 1 worka. Nie każdy problem można spieluchować czy pozwolić sobie na jego zignorowanie. Widać te kobity nie miały poważnego problemu skoro nie rozumieją, że taka jest konieczność i robisz to dla dobra dziecka.
Mnie inne matki też z wieloma rzeczami denerwują :arf: ;)

kajocha
nuchna
:Płacz::Płacz::Płacz: Właśnie dowiedziałam się że mojego szwagra siostry syn wyskoczył w południe z pociągu :( zginął na miejscu :(
proszę o ['] to napewno nie było samob..... młody 19-letni chłopak jechał ze studiów i przespał stacje na której czekał na niego ojciec...:Płacz::Płacz::Płacz:

:Płacz::Smutny: [']

(**)(**)

Normalnie ktoś umył lampki po winie i włożył mi do szafki nad kuchenka i zleciałą jedna i sie mi pobiła na kuchence w drobny mak a tam zupa cały gar taka dobrami sie pulkała i krokiety z iemniaków , wściekłąjestem żem normalnie aż wre