Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

U nas wreszcie przestało być mgliście i widać niebieskawe niebo, a tak niefajnie było, bo szaroburo i zimnawo.
A ja znów mam intensywny dzień i do tego pokręcone popołudnie, bo trzeba w tym samym czasie pojechać z Adasiem na trening, być u Maćka na zebraniu i pojechać od adwokata. K. będzie musiał pomóc, bo sama nie dam rady tego ogarnąć.

Lema

A juz to, ze o wszystko mnie pyta to az zabawne bywa: mamo, moge zrobic siku?, L. jest obok niego i mowi: no jasne rob, czemu sie pytasz, a Franek: pytam mame, nie Ciebie,

U nas to samo, tylko nie płeć ma znaczenie ;). Jakoś tak od wakacji Maciuś zaczął precyzyjnie kierować pytania. Np. w aucie kieruje pytanie do K., ale ja od razu odpowiadam, to Maciuś prostuje: „mamuś, ale ja pytałem taty a nie ciebie!”. I nie ma znaczenia, że K. zaraz mówi to samo co ja. Po prostu Maciuś musi dostać odpowiedź dokładnie od tej osoby, którą pyta :Śmiech:

Kwiaciarko – dobrych wieści u endo!

Isa – polepszenia nastroju!

Dziubalciu, hej, ja tez mam dzis zaganiane popoludnie, chyba sie urwe z pracy, zeby Frania odebrac. Zobaczymy co w pracy na to powiedza. L. ma dzis wolne,nie moze Frania odebrac, moge poprosic tate mojego ale jak Francik pojedzie z dziadkiem do nich, jak sie zaczniemy potem zbierac to wrocimy pozno.

Kwiaciarko, co u endo?

Isa,
jak nastroj?

Jakos szybko w miare sie obrobilam dzis, fajnie::): Mialo byc duzo pracy, a w zasadzie wszystko juz zrobilam::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Witam piątkowo :)

Ja dziś bardzo zajęta jestem i zaraz zmykam.

Kwiaciarka –
u mnie na obiad będzie rybka sola z ziemniaczkami pieczonymi w piekarniku, do tego buraczki i surówka warzywna.
A to mięsko z zamrażalnika to moim zdaniem ok ;)

Isa - bardzo lubię leczo, ale bez pieczarek ;)

Lema – współczuję bólu głowy, niech szybko Ci się poprawi samopoczucie.

Miłego weekendu :)