Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wkurzona jestem na naszego administratora :Zły:. Trochę ochłonęłam przez ostatnią godzinę ale jeszcze mnie nosi :Zły:

Babeczqa - oby teraz uszka nie ropiały.

Lema - olejowane deski powinno się raz na rok olejować, nam to w zeszłym roku umknęło :Nieśmiały: więc w tym roku trzeba to obowiązkowo zrobić.
Na meczu było kapitalnie, do tego Wisła wygrała 1:0. Pokażę Wam potem fotki i filmiki to zobaczycie jaka świetna atmosfera była. Uwielbiam teraz na mecze chodzić :))

Isa - w salonie i sypialni mamy deski, a panele mamy tylko u dzieci ;)

Witam piątkowo

Olejowanie podłogi to całkiem przyjemna rzecz, myślałam, że to będzie coś jak olej, a tymczasem mam mleczko, które trzeba wylać na podłogę i rozetrzeć gąbką wzdłuż desek :D
Idę skończyć sypialnię, a potem jadę do US złożyć druki do zwrotu VAT. Nareszcie będę mieć to z głowy ;)
A jutro przywozimy dzieci od teściowej :)

Isa - udanej imprezy u rodzinki :)

Miłego dnia i weekendu :)

Witam poniedziałkowo. U nas też słonecznie. Ale jestem bardzo zmęczona... spałam 4 godz. i w dodatku z Alą... bo chciała ze mną, ale w swoim łóżku... ech...
Powiedzieliśmy jej o nowym przedszkolu. Przyjęła bez większych emocji :oops:

Niektóre teksty weekendowe w wykonaniu Alicji:

Do taty, za wolno wychodził z nią na dwór: "no rusz się chłopie" :Niespodzianka:
rano biegiem do taty "o matko, zobacz komar mnie znów ugryzł, to chyba jakiś mutant był" :Śmiech:
do babci, po przegranej w karty (co ją rozzłościło,bo ona z tych, którzy muszą! zawsze wygrywać) babcia tłumaczy: Alunia, takie są zasady, na co wnusia: to są twoje zasady babciu, moje są inne :Szok::sofunny:
wymiękamy ostatnio...

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Witam poniedziałkowo

Za nami intensywny weekend, bo w sobotę przywieźliśmy dzieci, a w niedzielę byliśmy na wycieczce w Krzyszkowicach (miało być przyjemne z pożytecznym), a popołudniu w Parku Wodnym :). Wieczorem chłopaki padli jak kawki :D
Teraz chłopaki ładnie się bawią i nie mogę ich wyciągnąć na spacer, bo chcą najpierw skończyć zabawę, no to potem pójdziemy na rowery i na plac zabaw :)

Miłego dnia :)

Czesc::):

Ja jestem na urlopie w tym tygodniu, Francik jak to Francik- jak jestesmy we dwoje nie pozwala mi na chwile spokoju, wiec na forum w ciagu dnia nie ma szans. Teraz bryka z tata, ale co chwila wpada do domu, zeby zdac mi relacje co robia.
Z dobrych wiesci- Franus dzis zapragnal zdemontowac boczne kolka od roweru i zaczal uczyc sie jezdzic na dwoch kolach::): Calkiem niezle mu idzie:Podziw:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Hej::): Bylismy dzis z Franiem na placu zabaw i w kulkach, bo juz drugi tydzien non stop siedzi w domu ( w zeszlym tyg L. mial urlop), wiec jest nieco znudzony wiejskimi atrakcjami:Oczko: A mnie po wczorajszej nauce jazdy na rowerze siadl kregoslup, wiec dzis nie ma mozliwosci dalej sie uczyc dopoki L. nie wroci::(:
Jutro wybieramy sie na basen, w piatek do kina na Kubusia Puchatka::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Witam środowo

Ale jestem zakręcona, dużo spraw mam na głowie. Wczoraj cały dzień w rozjazdach i żeby dzieci nie targać ze sobą to były u mojego brata, dobrze że K. je wcześniej odebrał to miały trochę taty tylko dla siebie :)
A przedwczoraj byłam z chłopakami na zakupach "wyprawkowych". Obaj mają już obuwie zamienne do przedszkola i szkoły, a Adaś dodatkowo ma nowe spodnie i 3 bluzy :)

Isa - uśmiałam się z tekstu Ali do babci "to są twoje zasady babciu, moje są inne" :sofunny:

Lema - brawa dla Frania za postępy rowerkowe :great:
Super tekst z "brakiem chęci na rozmowy" :D

Witam piątkowo

Wczoraj nikogo tu nie było??? :Szok:
Ja nie zajrzałam bo niemal cały dzień na mieście spędziliśmy. Byłam z Maćkiem u laryngologa, mamy zrobić za 2 tygodnie testy i zobaczymy czy coś wyjdzie. Potem pojechałam z dziećmi do kina na "Smerfy" (takie sobie), później zjedliśmy w galerii obiad i zrobiliśmy zakupy wyprawkowe do szkoły i Adaś już prawie wszystko ma :). Na koniec dnia byliśmy u fryzjera, chłopaki na ścięciu a ja na zmianie koloru :Oczko:. Dziś natomiast byliśmy na badaniu słuchu. Adaś i ja mamy słuch… powyżej normy :D. Hehe, a ja myślałam, że z moim słuchem coś będzie niehalo :D. Maciusia niestety nie dało się zbadać, bo naciskał guziczek kiedy chciał. Był bardziej w nastroju do zabawy niż do badania. Poczekamy parę miesięcy i najwyżej wtedy się wybierzemy, choć za miesiąc idziemy do laryngologa i może wtedy uda się słuch zbadać.