Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór :lol::lol::lol:

Alutka7912
Widzę że Dziubalka jeszcze nie wróciła z urlopu. :Oczko:

No to żeby udowodnić, że już wróciłam to wreszcie się odzywam :Śmiech::Oczko:

Dopiero teraz piszę, choć jestem od poniedziałku w Krakowie, ale jestem zalatana, bo korzystam z... nieobecności dzieci :Oczko:. Ciągle planuję wieczorem napisać ale jestem tak padła, że obiecuję napisać w ciągu dnia i tak czas leci... :Szok:

Wakacje bardzo udane, pogoda nie była cały czas idealna, ale nam to nie przeszkadzało, bo my nie jesteśmy typowymi plażowiczami, którzy by się tylko codziennie opalali ;). I co drugi dzień sobie gdzieś jeździliśmy. Byliśmy kilka razy w Gdańsku, Sopocie, Westerplatte, byliśmy w kinie znów na Zygzaku ale tym razem na 3D ;). Widziałam się z Alutką i jej rodzinką, i z Marcówką więc i Adaś spotkał się z rówieśnikiem ;). Tak więc wakacje mieliśmy suuuper spędzony :)

Wracając znad morza byliśmy u siostry Karola na pierwszych urodzinkach Lenki, no i od razu dzieci zostały u babci do soboty. Adaś i Maciuś zostaną przywiezieni w sobotę, a w niedzielę robimy imprezę urodzinową Maciusia :)

A my z K. wykorzystujemy nieobecność dzieci i tak K. pracuje do późnego popołudnia/wieczora, a ja załatwiam co się da, bo w przyszłym tygodniu będę sama z chłopakami i nie uśmiecha mi się z nimi jeździć po mieście w celu załatwienia różnych spraw. Ale też mamy trochę „relaksu” :Śmiech:. Byliśmy na meczu Wisły ze Skonto Rygą (mecz o awans do Ligi!) i w kinie na „Larrry Crowne”. Polecam, można się pośmiać, a Julia Roberts zagrała rewelacyjnie, Tom Hanks też nie gorzej ;)

No to chyba tyle na ten moment. Teraz już będzie mi łatwiej pisać na bieżąco :)

Renia, Lema, Kwiaciarka – super, że urlopy udane ::):

Isa - cieszę się, że tak dobrze Wam się mieszka w domu ::):
Życzę szybkiej sprzedaży mieszkania!

Lema – ja też miałam problem z prezentem dla Maciusia. Chyba pierwszy raz się zdarzyło, że na 100% nie wiedzieliśmy co mu kupić. Stanęło na tym, że od nas dostanie komplet... Bakuganów :D

Alutka – dobrze, że Julci zmniejszyły się migdałki, niech jeszcze pozbędzie się kataru!

Alutka7912
Babeczqo - Oliwka też jest taką fanką Hello Kity jak Julka? ::): Wszystko musi być z Hello Kitty :Szok:

Na pocieszenie (albo nie :Oczko:) powiem Wam, że za ok. 2 lata szał na Hello Kitty minie i na topie będzie Hanna Montana :Oczko:

Witam piątkowo :)

Zdążyłam jeszcze dziś zaglądnąć :). Zalatana od rana byłam, wykorzystywałam to, że dziś ostatni dzień bez dzieci. Ale znalazłam też chwilę dla siebie i byłam na manicure i pedicure :D. Jutro przyjedzie teściowa z Adasiem i Maciusiem, ale się za nimi stęskniłam.
A w niedzielę robimy imprezę urodzinową dla naszego 4 latka więc będzie się działo...

Renia – od popołudnia słucham o tym co się dzieje w Oslo :Szok:::(:. Martwiłam się o Was, jesteście bezpieczni?