Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam środowo :)

Cudnej pogody cd., super :)

Kwiaciarko – Maciuś miał raz czy dwa Xyzal, ale podawany krótko, chyba przez 2 tygodnie.

Deva - Clemastinum na Maćka też działa, ale nie zalecano go do podawania w dłuższym okresie czasu.
Maciuś po operacji migdałków szybko do siebie doszedł, po chyba 1-2 już brykał, a nie wolno. Chrypki nie miał. Co dziecko to inaczej znosi skutki zabiegu, buziaki dla Vica.

Isa – uważaj na "nalot" ;)

Czesc::):

Bylam wczoraj z Franiem na kontrolnej wizycie u laryngooga, uszy dobrze, ale migdal ogromny (co mnie wcale nie zdziwilo, bo Franek mowi przez nos), wiec decyzja o zabiegu wyciacia migdalaka podtrzymana i pewnie juz sie nie zmieni.

Odkad stosujemy diete skonczyl sie problem z wysiekiem w uszach. A cala jesien i zime byla loteria- wysiek pojawial sie i znikal bez wyraznej przyczyny.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Wczoraj jak bylismy u lekarza Franek zaciagnal mnie do sklepu z zabawkami, zeby "popatrzec na ten skuter o ktorym marzy". Rozmawialismy z L., chyba mu go kupimy na Dzien Dziecka, juz od zeszlego roku Franek mowi o tym skuterze. Ja nie jestem wielka fanka takich zabawek (zeby nie powiedziec, ze mi sie nie podoba), ale coz, moj synek ma inne zdanie::):

Swoja droga motoryzacja w kazdym wydaniu to wielka pasja Franka:yes:

Cos w tym stylu pewnie kupimy:

Chipolino Wielki Skuter Na Akumulator+CHICCO !!! (1588428776) - Aukcje internetowe Allegro

Witam czwartkowo :)

Ciągle mi się wydaje, że dziś piątek :Śmiech:
Mam trochę luzu do południa a potem intensywnie do wieczora. Jeszcze będę musiała znaleźć sposób na wyciągnięcie Maćka z placu zabaw bo na 17.15 idziemy do lekarza zobaczyć co z tymi oczami (łzawienie) można zrobić.

Lema – cieszę się, że specjalna dieta Frania przynosi dobre efekty :)
A zabieg migdałkowy kiedy by miał być?
Do Lidla raczej się nie wybieram, u nas jest kiepsko zaopatrzony ;)

Lema
Wczoraj jak bylismy u lekarza Franek zaciagnal mnie do sklepu z zabawkami, zeby "popatrzec na ten skuter o ktorym marzy". Rozmawialismy z L., chyba mu go kupimy na Dzien Dziecka, juz od zeszlego roku Franek mowi o tym skuterze. Ja nie jestem wielka fanka takich zabawek (zeby nie powiedziec, ze mi sie nie podoba), ale coz, moj synek ma inne zdanie::):

Chipolino Wielki Skuter Na Akumulator+CHICCO !!! (1588428776) - Aukcje internetowe Allegro

Skuter robi wrażenie :yes:, Franio na pewno był przeszczęśliwy jakby go dostał w prezencie :yes:. Choć cena mogłaby być mniejsza ;)

Dziubala
Lema

Skuter robi wrażenie :yes:, Franio na pewno był przeszczęśliwy jakby go dostał w prezencie :yes:. Choć cena mogłaby być mniejsza ;)

Wlasnie jak sobie wyobrazilam szczescie Frania to pomysllam, ze warto kupic. To pewnie bedzie prezent skladkowy, zazwyczaj kazdy pyta co Franio chcialby dostac:yes: