Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czwartkowo

U nas dziś brzydka pogoda, pada śnieg albo śnieg z deszczem.
A czas mi dziś szybko zleciał, bo miałam trochę pracy i sporo pogaduszek przez telefon :D

Lema – robienie ozdób pani w przedszkolu uznała za udane, choć było mało rodziców. U Adasia była moja bratowa, ale nie mam fotek. Bratowa była bardzo zaangażowana, miała sporo gadżetów do zrobienia ozdób, nawet pistolet do kleju na ciepło :Oczko:. Fotki zrobię jak ozdoby będą wystawione na kiermaszu.
A jak wyszłam z przedszkola tylko z Maciusiem, to ten szukał wszędzie brata, ciągle pytając „gdzie jest Adaś?”. Ale był uradowany jak godzinę później wróciliśmy do przedszkola i zobaczył braciszka :)
Fajny miałaś sen ::):, to jak z tą siostrzyczką :Oczko:

babeczqa
Mialam Was juz ostatnio pytac ale mi wypadlo...ilo czesciowe puzzle dzieciaczkiukładaja juz?? Wasze??

Maciuś nie lubi układać papierowych puzzli. Kiedyś uwielbiał układać puzzle drewniane, ale to już wieki temu było :Oczko:. Jeśli już puzzle to te puzzle sześcienne, super mu idize ukłądanie, ma zmysł :Oczko:, ale też już dawno nie układał, woli inne zabawki :Oczko:

Isa - zdrowia dla Ali, oby się nie rozłożyła!
Dobrych wieści u lekarza.

Renia – zupełnie nie macie żadnego mieszkania na oku?

kwiaciarka

Puzzle Ela duze uklada sama 160 elementow , całkiem sama :) takie małe dość kawałki.
Najbardziej lubi konikami my little pony , z myszka miki, kubusiem puchatkiem .

Serio sama? To ewenement u 3 latka :). Brawo!

kwiaciarka

jadlyscie princessa karmel love wafel taki co sie na kubku kladzie, on namieka ? - mniam :)

Nie jadłam :D

Lema robilam zdjecia, tzn . P. robil :)
wzruszajaco bardzo i dla nas i dla dzieci, obok zdjecia beda :)
Dziubalo tak calkiem sama uklada, puzzle 100 ( co sa na allegro np. koniki pony czy myszka miki) to juz jakis czas temu ukladala, jest bardzo cierpliwa , siedzi i dosc dlugo uklada az ulozy caly obrazek, gdzies nawet robilam zdjecia jak uklada, jak znajde to pokaze. A teraz dostala 160 i tez uklada sama. W przedszkolu pani mowila, ze eLi konik to puzzle i klocki.
Ale za to nie ciagnie jej wogole do literek, Kuba w jej wieku znal juz caly alfabet.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Czesc Dziewczyny!

Przyszlam z kawa.

Dziubala

Renia – zupełnie nie macie żadnego mieszkania na oku?

Nie mamy zadnego. Tu jest calkiem inny system kupna-sprzedazy. 2 razy w ciagu pierwszego tygodnia jest "ogladanie" mieszkania i w poniedzialek ewentualnie wtorek kolejnego tygodnia jest telefoniczna licytacja potencjalnych zainteresowanych. Jezeli cena z licytacji zadowoli sprzedajacego- mieszkanie jest sprzedane.
Ceny mieszkan sa wyceniane przez uprawnionych ekspertow, zaleza od dzielnicy, standardu, wiadomo metrazu itp. Nie sa to ceny z kosmosu.
My szukamy zawsze do remontu bo takie sie najbardziej oplaca. A takie lokum jest zazwyczaj sprzedawane na przyslowiowym pniu, wiec nie ma sensu szukac czegos co i tak w ciagu krotkiego czasu bedzie sprzedane komus innemu :Oczko:
Bedziemy szukac najwczesniej w tygodniu, w ktorym sami bedziemy sprzedawac.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

kwiaciarka
Lema robilam zdjecia, tzn . P. robil :)
wzruszajaco bardzo i dla nas i dla dzieci, obok zdjecia beda :)
Dziubalo tak calkiem sama uklada, puzzle 100 ( co sa na allegro np. koniki pony czy myszka miki) to juz jakis czas temu ukladala, jest bardzo cierpliwa , siedzi i dosc dlugo uklada az ulozy caly obrazek, gdzies nawet robilam zdjecia jak uklada, jak znajde to pokaze. A teraz dostala 160 i tez uklada sama. W przedszkolu pani mowila, ze eLi konik to puzzle i klocki.
Ale za to nie ciagnie jej wogole do literek, Kuba w jej wieku znal juz caly alfabet.

No straszne, i co to bedzie:sofunny:

:brawo: dla Eli za ukladanie puzzli::):

Super, ze uroczystosc w przedszkolu udana::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png