Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam środowo

A ja czekałam dziś na śnieg ale na razie ani widu ani słychu. I tęsknię za niebieskim niebem... i ciepełkiem... :)

Kwiaciarka – fajnie, że dziś Ela poszła w takim super nastroju do przedszkola ::):
U nas niestety też kaszlaki są w przedszkolu. Przyjmują, a jak mają uwagi do stnau zdrowia, to każą przynieść zaświadczenie od lekarza, że dziecko zdrowe albo aktualne zaśw. od alergologa, że to katar/kaszel alergiczny.

Renia – super z Andrzejkami i z mamą gotową zawsze przylecieć :yes:

Isa – moje dzieci chyba nie śnią tak intensywnie, przynajmniej nie na co dzień. Co jakiś czas się zdarza, że mówią przez sen czy się śmieją :Oczko:

Lema – śliczna niespodzianka w przedszkolu, wzruszający opis, prawie poczułam jakbym tam była ::):

Kwiaciarko, mam nadzieje, ze uda mi sie zrobic jutro jakies zdjecie::):: Na przedstawieniu juz nie zostane, bo to bedzie jakas impreza przedszkolna, wszystkie grupy, dyrekcja itp. Panie maja robic zdjecia::):

A stroj papryczkowy jest po prostu czerwony, na glowke panie porobily dzieciom opaski z odpowiednim warzywkiem. Franio niestety bedzie mial bluzeczke z wzrokiem, nie udalo mi sie jednolitej znalezc, trudno. Spodnie tez srednie, kupilam na all uzywane, ale sa czerwone. Grunt, ze Franek zadowolony ze stroju.

Moglby byc selerkiem, bo na bialo ubralabym go bez problemu, ale sama tak pokierwalam rozmowa, ze wybral swoje ulubione warzywo. No i mam za swoje:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Nam panie w przedszkolu dały kartkę żeby widzieć jaki dzieci mają mieć na przedstawienie strój krasnoludka. I właśnie wszystko poza koszulką ma być czerwone. Na głowę będzie miał czapkę Mikołajową, kołnierz i takie coś ("bransoletki") na ręce uszyje teściowa. Muszę kupić tylko spodnie czerwone, bo przydadzą się, a szyć nie ma co, chyba :Oczko:

P. ma dzis pania podpytac o zachowanie Eli w przedszkolu, bo Pani nic nie mowi, Jej relacje skupiaja sie - czy jadla i czy plakala hehe.A ja jestem ciekawa jak z jej zachowaniem, bo ona sama mowi, ze jest bardzo grzeczna :Oczko:

Dzis mi rano Elunia powiedziala, ze pani kazala przyniesc paste i szczoteczke do zebow, wiec jej dalam ,zaniosla a pani do mnie mowi, ze ona nic takiego nie kazala hahaha.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarka
Dzis mi rano Elunia powiedziala, ze pani kazala przyniesc paste i szczoteczke do zebow, wiec jej dalam ,zaniosla a pani do mnie mowi, ze ona nic takiego nie kazala hahaha.

U nas była odwrotna sytuacja :Śmiech:. Chyba pierwszy raz zdarzyło się, że Adaś miał coś przynieść a nie słyszałam tego ani od przedszkolanki ani nie wisiała żadna informacja o tym. Założyłam, że Adaś zmyśla więc dopytałam pani i niestety Adaś mówił prawdę. Pani mnie przepraszała ale nie zdążyła powiedzieć o tym (o nożyczkach) na zebraniu a założyła, że jak dziecko samo powie, to rodzic tak najszybciej się dowie. Teraz będę wierzyć Adasiowi, tak mi się przynajmniej teraz wydaje :Oczko:

Czesc Dziewczyny!

Mikolajek dzisiaj z checia do przedszkola pomaszerowal. Wczoraj byli w muzeum zoologicznym, zadowolony bardzo!!! Przezywal szkielety dinusiow, choc w tym muzeum byl juz 3 raz, bardzo lubi tam chodzic, a dzisiaj pojechali do muzeum Kon-Tiki Kon-Tiki Museet / The Kon-Tiki Museum , ogladac czesc tratwy i na film o niej.
U mnie -8 :36_1_1:

O 17.00 moja mama przyleci, wiec mnie malo bedzie.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Czesc!!!

Kajoszko wszystkiego najlepszego duzo zdrowka i wiecej czasu dla nas!!!!

Od rana mam takiego nerwa ze szok. Przez moja mame. Wpadla i zaczela mi wyliczac ile jeszcze musze rzeczy zrobic gdzie posprzatac i jak mam tyle gosci to jak ja ich wszystkich usadze skoro mam tylko 5 krzesel:Zły: Zawsze jak sa goscie to przesuwamy stol i czesc siedzi na narozniku inie ma problemu. Wsciekla jestem sttrasznie. Grzylam sie mocno w jezyk, bo inaczej by byla mega awantura