Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

a na 6 stego co kupujecie?
ja dla Eli moze nowe puzzle albo wlasnie te chomiki, ale Ela tak bardzo chce niby te chomiki , w sklepie sie rozczulala nad nimi, a u Otylkki jak zobaczyla to wogole nie wziela do reki,jakby byla zdziwiona, ze to ten chomik - w sumie mi tez one jakies takie male mi sie wydaly u Otylki, mniejsze niz wsklepie ?- a moze sa rozne? chyba nie.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Kwiaciarko - ja mam wstępną listę prezentów zrobioną w oparciu o to, co dzieciom w międzyczasie się podobało. K też ma listę, bo Adaś mu dyktował :Oczko:. Jak Adaś będzie pisał list to trzeba będzie sugestywnie wytłumaczyć dlaczego Mikołaj nie może wszystkiego kupić :sofunny:
Czy te chomiczki jeżdżą same po tych tunelach, czy trzeba je samemu przesuwać? NAJTANIEJ!!! NAJWIÄ�KSZY ZESTAW ZHU ZHU PET CHOMIK (1308039991) - Aukcje internetowe Allegro

isa32
Kwiaciarko Ala ma te, które wstawiła Dziubala.

ja wiem, ale ja mowilam ze kupie Eli rozbiegane miasteczko zwierzakow a Dziubala mowila, ze Maciek jak widzi to w tv w reklamie to zaraz mowi ,ze chce, wiec pisze, ze te z reklamy to nie chomiki tylko wlasnie te :)
A ja chce Eli kupic miasteczko + zwierzaki i chomika bialego ( chomik chyba tez tam bedzie pasowal do tych zwierzakow) :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Dziubala
Asia - ja jeszcze będę tłumaczyć, że prezenty będą jak co roku w różnych miejscach czekać, u cioci, babci, itd. :Oczko:

Isa - a chomiczki to obojętnie, które kupić czy warto jakieś określone modele? :Oczko:

Ja zawsze mowie, ze jest bardzo roztargniony;) A moze zdecydujemy sie na jeden prezent skladkowy? Jak zamowilismy Mikolaja w zeszlym roku to musialam mu dac wor na smiecie, bo sie nie spodziewal takie ilosci:sofunny:Mial tylko jeden worek. I mowi z taka pretensja:" Ale mialo byc dwoje dzieci??" A ja na to:" A bo jest dwoje":sofunny:

Witam wtorkowo

U nasz szaroburo i mgliście, do tego zimno, ma się rozpogodzić, ale jakoś tego nie widzę.
Nad ranem miałam okropne sny, że ciągle mieliśmy włamania do mieszkania. Aż za którymś razem okazało się, że przyłapałam sąsiadkę z góry jak włamuje się do nas przez okno kuchenne. Ciekawa rzecz, że miałam nóż w ręce, żeby się przed nią obronić a tymczasem bałam się go użyć, próbowałam nawet kopnąć ją nogą ale bałam się jej zrobić krzywdę. Nawet czułam jak ta nogę wyciągać spod kołdry żeby ją kopnąć, niezły czad :Szok:
Co przypomniało mi taki program o zajęciach samoobrony gdzie kobiety uczą się podstawowych zasad obrony. I tam na początku trenerzy mówią, że na początku chodzi o przełamanie strachu, że możemy komuś (atakującemu) zrobić krzywdę podczas własnej obrony. Przydałyby mi się takie zajęcia :yes:

Kwiaciarko – to chyba różne są te miasteczka Zhu Zhu, bo Maciek widział reklamę z tymi co ja pokazałam. K wczoraj mówił, że jak Maciusiowi nie przejdzie, to dostanie to miasteczko na gwiazdkę, bo na Mikołaja w przedszkolu mają dostać jakieś chomiki i nie wiemy czy chodzi o te Zhu czy inne.

Isa - super, że Ala bez problemu została w przedszkolu :)

Kwiaciarko – nie wiem co to za kobieta, twarz zupełnie nieznajoma. Wnioskowałam, że sąsiadka bo ze swojego balkonu piętro wyżej, schodziła po skosie do mojego okna w kuchni. Dziwne, bo nawet nie ma u nas takiego układu mieszkań. Ale to nieistotne. Chodzi o ten strach, który we mnie tkwił żeby się obronić, a ja się bałam żeby jej krzywdy nożem nie zrobić. Wkurzające to było, ta bezsilność i strach... :(