Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

ale sie z hujanca usmialam :sofunny: hahah musze opowiedziec w pracy heheh

A ja Wam tez humor powiem :
w przedszkolu u znajomych ( chyba u nich , oni opowiadali) pani zrobila dzieciom pogadanke o zwierzatkach i kazde dziecko ktore ma zwierze mowila co ma itp. i jednego chlopca pani pyta a ty co masz, no mam pieska jest czarny i bialy, a jak na niego wolacie - tatus wola siersciuchu jeb......y :sofunny:

a u siostry mojej w przedszkolu pani miala z dziecmi lekcje o literce p - i mowi do dzieci, jakie slowa znaja na p - zglasza sie chlopczyk - ja znam pierd.........e :sofunny:

acz kolwiek to smieszne ale i przerazajace

Pamietam moja babcia kupowala jakies ponad juz 20 lat temu gazety kobieta chyba wtedy to byla nazwa i na koncu byla rubryka humor dziecka i tam rozne takie, ale mielismy ubaw

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Lema
Dziubala
isa32

D. jest też zwolennikiem kombi :yes:

K kiedyś był, ale mu przeszło :Oczko:

Hehe, pewnie masz w tym swoj udzial::):

:Nieśmiały: Ale tylko dlatego, że argumenty miałam rozsądne :Oczko:

Lema
Cale szczescie, ze nie wszyscy lubimy to samo, nudno by bylo::): Dla mnie auriska to jest samochod dla kobiety, dla Ciebie rodzinny. Pomijajac to, ze lubie kombi to ja lubie duze auta:yes:

Ja właśnie nie lubię dużych aut :Oczko:
Hehe, dla mnie Auriska to też samochód dla kobiet :Oczko:, podobnie jak Yaris czy Citroen C3. Jeszcze parę modeli by się znalazło :Oczko:. A wczoraj jak byliśmy w salonie Fiata to obok w salonie Alfy widziałam piękne autko - model właśnie w sam raz dla kobiet - Guielietta (nie pamiętam pisowni) ::):. Cena nie taka wielka jak się spodziewałam więc dzwoniłam potem do Alfy zapytać czy jest szansa na kratkę homologacyjną (nie wszystkie samochody czy modele mogą ją mieć). Niestety żadne auto Alfy nie może mieć kratki więc odpuściłam temat. A wieczorem wzruszył mnie K jak mu opowiadałam o tej Giulettcie, bo powiedział, że skoro z kratki rezygnujemy to możemy ją kupić i będą ją miała dla siebie, a najwyżej kiedyś kupimy kolejne auto, typowo dla całej rodziny. Ale ja mu z kolei to wybiłam, bo powiedziałam że dziwnie by wyglądał w tym aucie za kierownicą (bo i tak K by nim jeździł przez ten czas) :Śmiech:

kwiaciarka

A ja Wam tez humor powiem :
w przedszkolu u znajomych ( chyba u nich , oni opowiadali) pani zrobila dzieciom pogadanke o zwierzatkach i kazde dziecko ktore ma zwierze mowila co ma itp. i jednego chlopca pani pyta a ty co masz, no mam pieska jest czarny i bialy, a jak na niego wolacie - tatus wola siersciuchu jeb......y :sofunny:
/QUOTE]
Ja to kiedyś słyszałam jako kawał :Śmiech:

Dzieci to mają teksty :sofunny:

Wczoraj u Eli w grupie tez sie usmielismy, najpierw z eli z ta szminka , o jeziu jeziu hahaha
a pozniej dzieci siedzialy przy stolikach i mialy malowac farbami i pani najpierw pokazywala jaki to kolor ? dzieci ladnie czerwony, a to jaki? zielony a to jaki ? ( pokazujac na zolty) a chlopiec jeden - yellow - bystrzacha :)

o wlasnie ,zapomnialam - okazuje sie ,ze u nas jezyk angielski jest sponsorowany przez gmine i nasze dzieci beda mialy za darmo - UWAGA - godzine dziennie! :surprised:

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Lema
Dziubalko, a dlaczego nie lubisz kombi?::):

Bo są duże. Za duże (no są też mniejsze i większe kombi, wiadomo). W związku tym zajmują dużo miejsca na parkingach (w Krakowie to ważne), w garażach itd. Argument, że ma duży bagażnik więc przydaje się dla rodziny, już nie nie przekonuje, odkąd zobaczyłam bagażnik naszej Almery, a to sedan. Zatem nie trzeba mieć kombi żeby mieć duży bagażnik :Oczko:
Pomijam argumenty, które są już mniej ważne typu, że są to auta ciężkie, bardziej paliwożerne w porównaniu do niekombi.