Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

babeczqa
juz sie martwie trzemu tego nie robi:((

Mikołaj też się nie turla ale ja się nie martwię, przyjdzie czas to jeszcze mi sie odechce turlającego Mikołaja. Zębów też nie ma, sam jeszcze nie siedzi za to najwięcej waży :Oczko:. No cóż, za gruby chyba:Oczko:
Sprawdziłam Michała jak miał 6 miesięcy-ważył 9900 i tez pierwszy ząb w 8 miesiącu, zaczynał chodzic chyba w 14 lub 15 miesiącu, mówił jak skończył 3 lata i wogóle wszystko było później.
Teraz nadaje za dziesięciu, chudy jak szczypiorek, zęby ma krzywe/w trakcie aparatowania/ ale za to zdrowiusieńkie, nigdy nie bał się dentysty. I wogóle fajny chłopak mi rośnie :Oczko::Oczko::Oczko:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

asia78
RenataOslo
asia78
Macie jakies palny na Walentynki? my bedziemy miec lekko przesuniete na sobote,jak dzieciaki daja nam gdzies w ogole wyjsc:oops:a w w. to pewnie herbatka

Taaa, walentynki hehe. Ja tu zdana na samą siebie, nawet dzieci nie ma mi kto popilnować, jedynie możemy we własnym zakresie, we własnym mieszkaniu. Impreze zakończyć herbatką :Oczko:

Dobry wieczor!!!

renata my mimo ze mamy tu rodzine to jak przyjdzie co do czego to mozemy liczyc tylko na moja mame albo jej siostre,bo t. albo chora albo zmeczona a o 2 1 juz sie idzie kapac zeby o 22 byc w lzoku:grrrrrr:

a i nawet dobrze, bo przynajmiej nikt później nie będzie Ci wypominał, że Twoje dziecko wychowywał.
Ja tam za imprezami nie przepadam, wódki nie piję, kiedyś trochę petów paliłam, więc wytrzymam bez "pomocy" :Oczko:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

babeczqa
---- ile razy brzdące wams ie budza w nocy i o ktorej na mleko i o ktorej je kladziecie?

Mikołaj idzie spać między 20.00 a 21.00 częściej koło 20.00, wstaje między 7.00 a 8.00, w nocy raczej się nie budzi :Śmiech:

Karmię ostatni raz koło 23.00-24.00-na śpiocha:Oczko: /ten "śpioch" oznacza jego wiercenie się non stop i ciągnięcie smoczka jakby miał go połknąć/

Taki mam luxus jak Miko skończył 4 miesiące:Śmiech:, ale to rekompensata za ponad 3 miesięczne kolki, które trwały dzień i noc niestety.:Męki:

Witam wtorkowo

Maciuś zasnął, na razie śpi spokojnie to wpadłam.
Wczoraj Maciuś tak mnie wykończył, że chyba od 17.00 nie miałam sił się ruszyć. Dobrze, że siostra odebrała mi Adasia. Obiadu nie zrobiłam, mieszkania nie ogarnęłam, bo nie byłam w stanie (Maciuś głównie na rękach był). Nawet jak miałam pizzę zamówić to... usnęłam z telefonem w ręku :oh:. Siostra mi zdjęcie zrobiła i ma ubaw :Wściekły::Oczko:
Dalej nie wiem co jest Maciulkowi :Smutny:. Czopki nie działają więc przestałam je dawać. Dziś w nocy od 1.00-6.00 budził się co 15-20 minut :Szok:. Spał w foteliku na huśtawce i tylko się go bujało żeby się uspokoił.
Idę z nim dziś do pediatry, niech sprawdzi co się dzieje, bo dużo do tego kicha i chyba łzawią mu oczy, ale już nie wiem czy to przez płacz czy coś go uczula...