Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Isa - przeczytałam ten artykuł, nie dowiedziałam się nic nowego, ale serce mocniej mi zabiło, zwłaszcza w tym akapicie z pytaniami.

(...) Jak będzie biło jego serce? O czym będzie myśleć? Czego pragnąć? Jak będzie postrzegać nową-obcą dla siebie przestrzeń i znajdujące się w niej osoby? Jak zareaguje, gdy któreś z dzieci zacznie płakać, szlochać, głośno wyrażać swoją tęsknotę za domem, za bliskimi? (...)

Asia - herbatek nie piję :Oczko:. Wypiłam krople żołądkowe z cukrem, powinny pomóc, bo to ból taki z niestrawności :Nieśmiały:. Teraz czekam aż minie ból.
Tańszych fotelików nie znam, jeszcze nie byłam na rekonesansie fotelikowym ale póki co nastawiam się na Maxi Cosi, ale on do tańszych raczej nie należy. Weź dzieci do sklepu z fotelikami, niech usiądą na kilku wybranych i weź najtańszy z najwygodniejszych albo zamów na Allegro, bo pewnie będzie jeszcze taniej :Oczko:

Dziubala
Asia - herbatek nie piję :Oczko:. Wypiłam krople żołądkowe z cukrem, powinny pomóc, bo to ból taki z niestrawności :Nieśmiały:. Teraz czekam aż minie ból.
Tańszych fotelików nie znam, jeszcze nie byłam na rekonesansie fotelikowym ale póki co nastawiam się na Maxi Cosi, ale on do tańszych raczej nie należy. Weź dzieci do sklepu z fotelikami, niech usiądą na kilku wybranych i weź najtańszy z najwygodniejszych albo zamów na Allegro, bo pewnie będzie jeszcze taniej :Oczko:

Ja u siebie bede miec Cybexy czyli Stefan nowy, Pola jak nowy (wyprany) a u A. bo lepeij jezdzi Stefan stary (ramatti) i cos musze Polusi wybrac

Dziubala
asia78
Dziubalko mam dla Ciebie przykra wiadomosc::(:Mam nowego ziecia. Oswiadczyl sie i zostal przyjety, jutro slub:yes:

O rany, aż się przestraszyłam jak zaczęłam czytać początek zdania.
Adaś chyba już zapomniał o żonie z Lublina :Oczko: więc dobrze, że Pola będzie miała nowego, na miejscu :Śmiech:
Życzę zadowolenia z nowego zięcia :Śmiech:. I wstaw fotki ze ślubu :Śmiech:

Fotek nie bedzie, bo slub ma byc w przedszkolu:takwyszlo:

Pola zalamana, bo Kubie z gory wypadl zab:smile: I zmartwiona ze jej jeszcze zaden nie wypadl a przeciez Kuba jest mlodszy od niej (cale 12 dni:)) Jakos w zeszlym roku jak byli polaczeni z 6 latkami i co chwilke wypadal komus zab to ja tak nie obchodzilo

Franek pojdize do przedszkola najprawdopodobniej w poniedzialek, choc co jakis czas nachodiz mnie mysl czy nie poslac go jutro. Dziaselko juz w zasadzie ok, tylko ten zapchany nosek zostal, ale katarek ma przezroczysty, wiec chyba niegrozny. Najbardziej chcialabym go jutro poslac ze wzgledu na to, ze mam wolne i moglabym go sama odebrac wczesniej itp.
Ale pewnie zaczekamy jednak do poniedzialku.

Powiem Wam, ze im wiecej sprzatam w domu tym wiecej mam do sprzatania:Szok::Kiepsko: Kolejne zabalaganione mijesca sie wylaniaja:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Dziubala

Lema – widzę, że podoba nam się to samo :Oczko:. To Koło Quattro też mi wpadło w oko, super kanciasty, tylko muszla nie bardzo pasuje do umywalki i wanny.
Super dzielny Franio z piciem szałwii :great:

Hehe, on jej nie pije tylko plucze buziaka::):

isa32
Trafiłam właśnie na artykuł - jakże aktualny - mojego ulubionego (i chyba najbardziej wymagającego) profosera z czasów studenckich. Jak znajdziecie chwilę to zachęcam. Wzruszyłam się bardzo...

pedagog: Próg przedszkolny

Ja juz wiem jak bylo z Frankiem, wiec az mnie cos w srodku zaklulo jak to czytalam::(:

Isa, a nie moglas sie wczoraj zwolnic godzinke-dwie, zeby Ale odebrac wczesniej? Ja bym nie wytrzymala i zadzwonila na pewno:yes:

Babeczqo, zdrowka dla Oliwii:yes: Jak ona sie dzis czuje?

Reniu, wg mnie samochody 3-drzwiowe wygladaja ok, ale sa bardzo niepraktyczne, nawet jesli jezdzisz sama. Jezdzilas kiedys takim? Ja mam, nie polecam:yes: