Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kwiaciarka
Dziubala a Ty po domu w czym chodzisz? :) w dresach , bo pamietam ze zdjec. Ja do pracy tez nie smigam w dresach ,ale po domu jak najbardziej.

Kwiaciarko, to że mnie na zdjęciu zobaczyłaś w dresie (choć naprawdę nie pamiętam takie fotki) to nie znaczy, że chodzę w nich na co dzień :Oczko:. Generalnie w dresach też chodzę, ale bardzo rzadko. Nawet K pytałam czy często mnie widzi w dresie, to powiedział, że nawet nie pamięta kiedy ostatnio miałam. Najczęściej chodzę w cienkich spodniach (teraz w rybaczkach) i do tego koszulki z krótkim/długim rękawem :)

Deva – fajnie, że wszystko sie układa, oby tak dalej :)
A jak chcesz kupić koraliki do nawlekania dla Vica to wybierz większe niż te z linku, który wstawiałaś (za 30 zł).
No i nareszcie na fotkach zobaczyłam Cię wyraźnie i w całej krasie. Nie wyglądasz na mamutkę :Oczko:

Babeczqa - jak Ci idzie pisanie pracy?

isa32
Cześć - słońca brak, humor taki sobie :Oczko: nie chce mi się pracować, pochodziłabym sobie po sklepach - co jest bardzo dziwne, bo nie cierpię tego :Oczko:

Ja ogólnie też raczej nie cierpię (nie cierpiałam :Oczko:) chodzić po sklepach ale ostatnio tak mi się spodobało, że aż nie mogłam uwierzyć, że tyle rzeczy sobie pokupowałam. Pierwszy raz w życiu miałam tak duże i udane zakupy ::):. Jeszcze trochę mogłabym kupić ale musiałam sobie powiedzieć basta :Oczko:

isa32
A z innej beczki. Jaki rozmiar kołder mają wasze dzieci? Muszę Ali kupić - ona nadal śpi pod małą - a raczej na niej :Oczko: pościele dziecięce są 160x200 i poduszka 70x80. Strasznie wielka ta poducha, nawet ja śpię na mniejszej. Myślałam o 140x200 i 50x60 ale nie widziałam fajnych pościeli w takim rozmiarze.

Kupiłaś już kołdrę? Moje chłopaki mają kołdry z Jyska 140x200 a poduszki z Ikei 50x60. Pościel (poszewki) mają kupowaną 140x200 i 70x80, przy czym teściowa zmniejsza nam te poszewki na poduszki do rozmiarów 50x60. Nie wyobrażam sobie żeby takie maluchy spały na poduchać 70x80, bo wielkie to to by było.

Lema – jak ze zdrówkiem?
Fajny pomysł z rowerem do pracy :yes:

Asia – wcześniej pisałaś o czapeczkach dla chłopców, ja fajną czapeczkę z daszkiem dla Maćka kupiłam w Cocodrillo.
Bólu głowy współczuję, może to przez pogodę?
A jak się czuje Pola?

Ja zebranie dla nowoprzyjętych w przedszkolu mam 16 czerwca. Nie wiem kiedy są jakieś dni otwarte, choć Maciek ich nie potrzebuje bo wszystko ma tam obcykane :Oczko:

asia78
Musze zakupic dzieciakom walizki. Takie wybralam. Mam nadzieje, ze chociaz to lato przejezdza:)
WYPRZEDAZ MA�A WALIZKA WALIZKI 10 KOLOR�W (1065299695) - Aukcje internetowe Allegro

My też ostatnio rozglądaliśmy się za walizkami. Ciężko wybrać taką idealną :Oczko:, zauważyłam, że te najtańsze czuć takim nieprzyjemnym przemysłowym zapachem. Koniec końców stwierdziliśmy, że kupimy duże torby bo walizki zajmą potem sporo miejsca w szafach a torby można zwinąć do małych rozmiarów :Oczko:

asia78
O czesc Dziubalko!! Nawet nie wiesz jak mi przykro, ze nie udalo nam sie spotkac::(:Ale nic to w sierpniu nadrobimy

Mnie też było przykro ::(: