Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!!

Dzieciakom wszystkiego najlepszego w ich dniu!!!!!!!!!!!!!

Isa moje maja 140x200 a poduszki 40x60. Nie lubie tych wielkich poduch
kwiaciarko Polla dzis miala jechac na wycieczke tez, ale odwolali a wlasciwie to przelozyli

Moje dzieciaki sie nie rozkopuja a nwet jak to sie sami przykrywaja:lol:

Wiecie oblecialam dzisaj 5-10-15, MH i Reserved i nigdzie nie ma fajnych typowo lettnich czapek. Cos tam wybralam w Hm, ale zeby mnie to zachwycilo to niekoniecznie. A juz w Res to przesada. Wszytko dla dziewczynek z Tweetim i reszta bleeeee. Wystarczy mi, ze mam wiele rzeczy z Hello Kitty

Asia a kupujesz pościel w kompletach? Wszystkie są 140x200 i poszewka 70x80 - dlatego chciałam takie kupić. Jak najbardziej standardowe.
Ala też nie ma jeszcze letniej czapki, może w sobotę spróbujemy kupić. Ma czapeczki ażurkowe, a jak cieplej to chodzi bez, ewentulanie chusteczka. Też mi się nic nie spodobało.

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Hej foremki!!!

od razu napisze co by nie zapomniec powiem iz jedno z zyczen syna na dzisiejsze swieto spelnilam zakupowywując mu pistolet power rangers swiecąco hałasujący przerabiający sie na miecz i z pasem swiecącym, chyba bedzie zadowolony (chcial pistolet i lalkę, ale za tym drugim musze sie rozejrzec )

a chrzesniakowi Lubego jako dodatek do kupionego juz auta (w drodze z wesela) dokupiliśmy piżamkę Hot Wheels bo uwielbia znowuz resorki i te cale bajery.......

a z okazji dnia dziecka zycze naszym pociechom szczesliwego dziecinstwa kazdego dnia - a nam, mamom, by te nasze dzieciaki byly kochanymi aniołkami

kwiaciarka
babeczqa
:lol:

heheheh swietna Oliweczka :Podziw:

ślicznotka!!! POWODZENIA w pisaniu Babeczqo!!

isa32
Na słodkie też mam ochotę, ale w pracy tylko jogurt gruszkowy :Oczko: może upiekę muffiny czekoladowe, mniammm....

A z innej beczki. Jaki rozmiar kołder mają wasze dzieci? Muszę Ali kupić - ona nadal śpi pod małą :oops: - a raczej na niej :Oczko: pościele dziecięce są 160x200 i poduszka 70x80. Strasznie wielka ta poducha, nawet ja śpię na mniejszej. Myślałam o 140x200 i 50x60 ale nie widziałam fajnych pościeli w takim rozmiarze.

za mną chodzi slodkie,, bo znów walczę z papierochami...

a posciele 140x200 plus poduszka 50x60 sa w IKEA i u nas sie sprawdza poduszka w tym rozmiarze i kocyk - Vic od urodzenia jest kocykowy, poza tym szybciutko sie pierze i schnie, wiec mi to pasuje...
mialam wczesniej ta wieka poduche dla niego, z pierza (odstawilismy bo na pierze kaczki i gesi jest uczulony) to w zasadzie spal na niej nie jak na poduszce bo siegala mu az do pasa, ale lubil... w IKEA jest duzy wybor grubosci poduch...

asia78

Wiecie oblecialam dzisaj 5-10-15, MH i Reserved i nigdzie nie ma fajnych typowo lettnich czapek. Cos tam wybralam w Hm, ale zeby mnie to zachwycilo to niekoniecznie. A juz w Res to przesada. Wszytko dla dziewczynek z Tweetim i reszta bleeeee. Wystarczy mi, ze mam wiele rzeczy z Hello Kitty

w zeszlym roku tez szukalam czapek i niewiele bylo do wyboru, widac to juz standard...

asia78
Isa w ikei sa te mniejsze, ale mam tez wieksze to zawijam na mniejsza poduszke:yes:

tez zawijam zalozywszy wieksza, ale jak sie Vic kreci to potem istna gymela sie robi...

udanego popoludnia wam zycze!

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon