Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ::):

Wczoraj wieczorem teściowa wyjechała (przyjechała z nami specjalnie na przedstawienie w Adasia przedszkolu z okazji Dnia Babci i Dziadka).
Korzystając z jej obecności byliśmy z K zrobić duże zakupy, fajnie tak bez dzieci :D. A wczoraj byłam jeszcze u fryzjera i na zakupach ciuchowych.
Z Maciusiem byliśmy kolejny raz u logopedy. Jak zwykle nie usiedział w miejscu dłużej niż na minutkę :Kiepsko::Oczko:. Długa droga przed nami...

Idę po kawę i zaraz wrócę :)

Ta moja Ela to ma taka delikatna nature, nic jej powiedziec nie mozna bo zaraz placze.
Doslownie Kuba jej mowi - Ela odslon mi telewizor - normalnie a ona placze, ze Kuba na nia nakrzyczal.
Wczoraj rzucala kulka taka ciezka o kafle i P. jej mowi - ela nie rzucaj na kafle bo sie pobija ( normalnym tonem) a ona placze .... beksa taka. W sklepie chciala cukierki, a pani mowi z usmiechem na buzi, cukierki chcesz? a zabki ? duzo cukierkow nie mozna jesc ( ale bardzo milym tonem) a ta w ryk, tak sie rozbeczala , ze wyla juz caly czas w sklepie.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarka
Dziubalko i co sobie z ciuchow kupilas?
No potwierdzam - fajnie tak bez dzieci :)
Ja tez ide do fryza, za tydzien.
Co zrobilas z wlosami?
i osttanie pytanie - czy chcesz cos robic z nadpobudliwoscia ruchowa Maciusia?

Ad. 1. Kupiłam sobie taki sweterek-tunikę z krótkim rękawem. Do tego 2 golfiki (żeby nosić pod tę tunikę :Oczko:). I do tej tuniki jeszcze pasek :)
Ad. 2. Włosy mam teraz w kolorze mocci (brąz/mahoń) z rudymi refleksami (wyszły czerwonawe) na grzywce i z jednej strony głowy. Włosy są tylko odrobinę podcięte bo zapuszczam, tak żebym mogła je spiąć :)
Ad.3. Nadpobudliwość ruchową (zwaną potocznie żywym srebrem) będziemy konsultować u neurologa, jak dobrze pójdzie to w przyszłą środę.

kwiaciarka
Dziubalo jeszcze mi sie przypomnialo - tak pozno dzien babci ?

Zrobili teraz, bo 2 ostatnie tygodnie stycznia były u nas (w Małopolsce) ferie więc mało dzieci było :Oczko:

babeczqa

Miałam juz sie wam kiedys pytac ale zapomniałam,
co myslicie o MAKIJAZU PERMANENTNYM????

Fajna sprawa, ale dla mnie to za dużo bólu żeby ładnie wyglądać :Oczko:

Lema

U nas na spotkanie wigiljne w pracy mowi sie np. wigilia firmowa czy cos w tym stylu, a na wtorek przed sroda popielcowa- ostatki.
U nas tak samo :)

asia78

Co robicie z Walentynkami? Macie jakies prezenty? Wychodzicie?

K nie uznaje Walentynek, choć ja bym chciała, może K mnie zaskoczy, choć wątpię :Śmiech:

asia78
Kolo naszego kosciola ksiadz wylal dwa lodowiska:lol: I wczoraj bylismy, ale nie bylo takich malych lyzewek na Pole i powiem Wam, ze byla niepocieszona::(: Na dzis mieli ksiedzy dowiesc. W ogole to fajny ten ksiadz. Buduje takie wielkie centrum papieskie z przedszkolem i takim centrum kulturalnym dzielnicy. Jest kapelanem sportowcow, wiec w tym kierunku duzo dziala. Sam za wlasna kase kupil lyzwy i je za darmo wypozycza.

Co to za forma? :Oczko:
A takie lodowiska super sprawa :yes: