Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Lema może się uda :Oczko:

Uciekam. Do jutra, ale mało będę, muszę nadgonić dzisiejszy dzień. D. znów w weekend pracuje, więc się cieszę jak nie wiem...
W sobotę na szczęście posprzątałam w domu, tak dokładnie, świątecznie. Coś tam jeszcze zostało, ale to już drobnostki. Wystrój jeszcze trzeba zmienić, koniecznie muszę kupić nowe zasłonki do pokoju, jednak się przejadę do tej ikei :Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Alutka7912
Za Renię :Całus:

kwiaciarka
Alutka7912

czesc

no wlasnie mysle o NIej, wlasnie sie zaczyna moze operacja .
Renata 3mamy kciuki, zeby szybko i sprawnie przeszla.
I wracaj szybko i pisz jak bylo.

:23_30_126::36_3_15::23_30_126::36_3_15:
Jestescie KOCHANE!!!!! Dziekuje za troske i pamiec!!!!

Lema
O matko, zapomnialam Wam powiedziec jak Franek wczoraj w kosciele przeszedl samego siebie. W kulminacyjnym momencie, podczas podniesienia na caly glos odpiewal kundla burego::): A glupia matka zamiast odwrocic uwage dziecka zalala sie lzami ze smiechu i nie mogla nad soba zapanowac, wiec Franek spiewal na calego. Niektorzy ludzie razem ze mna trzesli sie ze smiechu, ale zgorszonych spojrzen tez nie brakowalo:Oczko:

bardzo jestem slaba i brzuch ciagnie, smiac sie nie moge, ale prawie sie poryczalam ze smiechu, kapitalny Franio, :sofunny: ja chyba tez bym pekala ze smiechu zamiast dziecko zabawic czyms innym.

Lema
Moja::):
Za Renie:Całus:

:23_30_126::36_3_15::23_30_126:

kwiaciarka
odszukalam w swoim tel nr do Renaty z ktorego mi sms slala jak bylam w szpitalu - jest inny! ale jakis dziwny ....

nie dziwny, tylko norweski :Oczko::36_3_15:
polski nr mam wylaczony i na dodatek w aucie na parkingu, musze kogos poslac po katre do auta :Oczko:

Nuchna, woreczek mialam wycinany :Oczko:

poczytalam tu, musze sie chwile polozyc, bo blada jestem jak sciana i bardzo oslabiona, obok poczytam za chwile

raz jeszcze :23_30_126::36_3_15::23_30_126:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

asia78
Kajocha swietnie, ze sie odezwalas:Całus::Całus:Rob szybko te kielbase i wracaj do nas!! A na zlot narobisz kielbaski??

Isa dobrze, ze Ala w przedszkolu:great:

Pola dzis nie chciala isc, mowila ze boli ja brzuch, ze nie chce chodzic bo Max jest takie tam, ale chyba chodzilo o to, ze chce sie pobawic prezentami:smile:

U nas Stefan dostal takie wielkie pudlo zelkow z lidla, ale dam mu dopiero jak Pola wroci, bo zje cala paczke

no baaaaaaa

Lema
O matko, zapomnialam Wam powiedziec jak Franek wczoraj w kosciele przeszedl samego siebie. W kulminacyjnym momencie, podczas podniesienia na caly glos odpiewal kundla burego::): A glupia matka zamiast odwrocic uwage dziecka zalala sie lzami ze smiechu i nie mogla nad soba zapanowac, wiec Franek spiewal na calego. Niektorzy ludzie razem ze mna trzesli sie ze smiechu, ale zgorszonych spojrzen tez nie brakowalo:Oczko:

nie moge :sofunny:

Renia :Całus:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

U nas tez zimno, mgla juz tylko w lesie.
Trzebaby sie zabrac za mycie okien .... bryyyyyyyy
U Kuby w kazdej czesci ksiazki ( bo na kazdy miesiac jest nowa), na koncu jest takie "slowo" do rodzicow.
I w grudniowej pisza, ze jesli ma sie malo czasu dla dzieci na codzien, to zeby odpuscic na swieta pieczenie np. ciasta albo mycie okien a za to spedzic czas z dziecmi, bo to jest wazniejsze dla dzieci na swieta niz blyszczacy czysciutki dom czy zastawiony suto stol ( dzieci i tak nie chca jesc w swieta, tylko czekaja na prezenty) - to mi sie by nawet podobalo, odpuszczenie mycia okien ;)

A sluchajcie ,czy u Was w domach tez jest tak, ze dzieci musza czekac az wszyscy zjedza Wigilijna kolacje i dopiero moga wskoczyc pod choinke? :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarka
U Kuby w kazdej czesci ksiazki ( bo na kazdy miesiac jest nowa), na koncu jest takie "slowo" do rodzicow.
I w grudniowej pisza, ze jesli ma sie malo czasu dla dzieci na codzien, to zeby odpuscic na swieta pieczenie np. ciasta albo mycie okien a za to spedzic czas z dziecmi, bo to jest wazniejsze dla dzieci na swieta niz blyszczacy czysciutki dom czy zastawiony suto stol ( dzieci i tak nie chca jesc w swieta, tylko czekaja na prezenty) - to mi sie by nawet podobalo, odpuszczenie mycia okien ;)

A sluchajcie ,czy u Was w domach tez jest tak, ze dzieci musza czekac az wszyscy zjedza Wigilijna kolacje i dopiero moga wskoczyc pod choinke? :)
tak u nas tak jest wpierw jedzenie , pozniej choinka i prezenty!!:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Lema
isa32
Lema Lejdis :great: a mamma mia nie widziałam :oops: chyba muszę nadrobić

Koniecznie! Dla mnie rewelacja. A Lejdis-oczywisice jak juz dostalam od Mikolaja to musialam wczoraj obejrzec i po raz kolejny plakalam raz ze smiechu a raz ze wzruszenia.

Uwielbiam te dwa filmy!!!

babeczqa
Asia - mozesz pokazacjaka kolejke??
Oliwia ma dostac od kuzynki mojej jakas.....

Babeczko drewniana zwykla jak w ikei i tesco. Pozniej bede wstawiala zdjecia to wstawie i kolejke dobrze?

RenataOslo
Alutka7912

kwiaciarka

czesc

no wlasnie mysle o NIej, wlasnie sie zaczyna moze operacja .
Renata 3mamy kciuki, zeby szybko i sprawnie przeszla.
I wracaj szybko i pisz jak bylo.

:23_30_126::36_3_15::23_30_126::36_3_15:
Jestescie KOCHANE!!!!! Dziekuje za troske i pamiec!!!!

bardzo jestem slaba i brzuch ciagnie, smiac sie nie moge, ale prawie sie poryczalam ze smiechu, kapitalny Franio, :sofunny: ja chyba tez bym pekala ze smiechu zamiast dziecko zabawic czyms innym.

Lema
Moja::):
Za Renie:Całus:

:23_30_126::36_3_15::23_30_126:

kwiaciarka
odszukalam w swoim tel nr do Renaty z ktorego mi sms slala jak bylam w szpitalu - jest inny! ale jakis dziwny ....

nie dziwny, tylko norweski :Oczko::36_3_15:
polski nr mam wylaczony i na dodatek w aucie na parkingu, musze kogos poslac po katre do auta :Oczko:

Nuchna, woreczek mialam wycinany :Oczko:

poczytalam tu, musze sie chwile polozyc, bo blada jestem jak sciana i bardzo oslabiona, obok poczytam za chwile

raz jeszcze :23_30_126::36_3_15::23_30_126:

Dobrze, ze juz wrocilas:Całus:i ze wszystko ok

femini_2205
Witam,może i my możemy sie dolączyć?Chyba spełniamy kryteria"lipcóweczek":-)Dorotka urodziła się 16.07.2007 waga,51 cm.Pozdrawiam

Zapraszamy:)

kwiaciarka

Ja juz jedno okno umylam, ale ze ma byc zaraz zimno to pewnie na tym sie skonczy. U nas dzieci dostaja prezenty po barszczu i oplatku:yes:

kwiaciarka
A gdzie Deva??

ide pic kawke :) Wlasnie sie tez wczoraj nad tym zastanawialam:oops:

kwiaciarka
wiedzialyscie, ze Paulina i Pshemko prywatnie sa para??

zobaczcie, jaka corcie maja :)
Zobacz dziecko Hirsch i Braciaka - Plejada - Sprawdź, co słychać w show-biznesie

Ja wiedzialam juz dawno

isa32
Raczej mało mnie teraz będzie. Sanepid chce przyjść na kontrolę. Też nie mają co robić przed świętami :Zły: a ja z połową rzeczy w lesie :Męki: no nic, jakoś trzeba dać radę.

Ze tez im sie wiecznie chce:Zły: