Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kwiaciarka

A moj Kuba ma etap chyba rozmyslan co sie robi z dziewczyna jak sie ja ma, bo sie strasznie przyglada jak sie w tv caluja heheh.
A wczoraj jak Ela sie przygladala w lustrze to przylecial ,ze chce zobaczyc jak ta pipcia w koncu wyglada tak naprawde - pozwolilybyscie?

Nie wiem czy bym pozwoliła :Oczko:. Nie umiem sobie wyobrazić takiej sytuacji :Oczko:

Kajoszka – cieszę się widząc Cię w dobrym humorze :Całus:. Super, że zdrówko nareszcie dopisuje.

kwiaciarka
kajocha
:sofunny:
Śmiało Adam, łupaj orzeszki" :Oczko:

:sofunny: :sofunny: :sofunny:

Rewelacja:sofunny:

isa32
My nago po domu też nie biegamy :Oczko: ale w czasie kąpieli drzwi do łaz. otwiera i nam to nie przeszkadza. Przecież z rączkami nie pędzi żeby dotykać tylko się przygląda i najwyżej pyta co to. Nie widzę w tym nic złego.
Mam tyle zahamowań, że jej bym chciała tego oszczędzić. Ja przy moich rodzicach nawet w bieliźnie się nie pokażę :oops: chyba że przypadkiem...

U na spodobnie, Franusiowi juz nie pozwalam wchodzic do lazienki jak robie siku, uwazam, ze juz jest na tyle duzy, zeby wytrzymac chwilke sam bez mamy, ale jak sie kapie to czesto mi asystuje:Oczko: I u nas fascynacja intymnymi czesciami ciala trwa nieprzerwanie: mamo umyje Ci siske, wytre Ci siske itp. itd.
isa32
Alicja jak się przytula do D. to teksty: drapiesz tatusiu, idź się ogolić, nie ogoliłeś się :Śmiech:

A Franus mowi, ze mmaa jest milutka, a tata klujacy::):
Dziubala
Witam piątkowo Drogie Lipcówki ::):

Dzisiejsza nocka nie różniła się niczym od poprzednich, Maciuś płakał kilka razy ale teraz przynajmniej wiem od czego to :Oczko:. Za to spał do 6.20 :Śmiech:
A sezon grzewczy zaczął się u nas wczoraj. Na próbę odkręciliśmy kurki i okazało się, że ciepełko się robi :Śmiech:. Ale chyba niektóre są zapowietrzone bo ani dźwięku nie wydawały (od wody) ani ciepełka nie dawały. Do kogo by tu zadzwonić? Chyba do administratora?

U moich rodzicow tez wystartowal wczoraj sezon grzewczy:yes: Mysle, ze do administratora powinnas to zglosic Dziubalko:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Zjedzone, zaczelo padac, a my chcielismy isc na ogrod...

Ja bym sie chetnie przespala, bo jestem dzis zmeczona, mialam ciezka noc, bo snily mi sie straszne rzeczy - ze P. mnie zdradzal od marca do maja :Szok: tak sie umeczylam w tym snie, ze jak wstalam do brzuch mnie z nerwow bolal. Wczoraj w "na spolnej" sie okazalo, ze michal zdradzil zone i tak zadumalam sie chwile nad ta sytuacja i mi sie przysnilo o.
A dzis mam taki przyplyw milosci do P. ze juz dostal sms milosnego, maila , dzwonilam z miloscia i jak wroci to chyba go calego wycaluje :Spoko:

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

isa32
Kwiaciarko a jak smażysz bułki w jajku? Można do tego wykorzystać takie trochę czerstwe, tzn. np. 2-dniowe? Zostało mi ostatnio tak dużo, ususzyłam na tartą bułkę, ale pomyślałam wtedy, że Ty smażysz bułki tylko nie pamiętałam jak :oops:

ja chleb, ale najpierw zamaczam w mleku, potem w roztrzepanym jajku, smaze i podaje z konfiturami - ale moja siostra woli jesc je z szynka...

isa32

Co do intymności, to oczywiście, że trzeba jej uczyć. Ala jest uczona, że w łaz. każdy chce być sam, ale jak wchodzi to nie ma paniki, ona też nie biegnie żeby oglądać co tam mamy. Na dzień dzisiejszy jest tak jak moim zdaniem powinno być

sie zgadzam:yes: ja tak mialam jakis czas (do niedawna) ze nie bylo mowy zebym bedac sama z nim w domu zamknela za soba drzwi do lazienki bo sie Vic "zatajał" z placzu pod drzwiami...wiec musialy byc otwarte i wtedy nawet mi nie asystowal jak wiedzial ze "ma dostep" do mnie...
oczywiscie ze sie nagonie biega przed dzieckiem,ale nie robimy afery jak zobaczy, tu nagosc jest bardziej naturalna - chociaz jak dla mnie te szatnie na basenach czy w silowni jak widze laski bez krępacji biegajace nago to sama nie wiem gdzie oczy podziac a one tak stoja i gadaja w przejsciu...dla mnie przesada...

UDANEGOO WEEKKEENNDDAA!!!!!!!!!:36_3_15:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon