Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Pisalyscie, ze dzieci uciekaja, moja Elka spierdziela mi w sklepach gdzie sie da. Lazi po wieszakach ,sciaga skarpety, przewiesza gdzie indziej, buty przeklada, no masakra z nia sie nie da zakupow robic!
A korale i inne cuda to na siebie, na siebie , bransolety - i caluje kazde misie i inne zwierzatka. Czapki obcalowala bo z kotkami byly, kazda musiala pocalowac = mozna zwariowac. A nie dosc ze musi pocalowac, to jeszcze ukochac i powiedziec mmmmmmm.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kajocha
słuchajcie ! wczoraj kupiłam Alusi czapeczke wiosenną ::): jest fioletowa z kwiatuszkami, niestety nie wiem jak mierzyłam bo jest za duża !! niby mogłaby być na jesień, ale mi Alka sie wydaje blada w niej... :Szok: wrzuce foty zaraz to obadacie czy nie chcecie kupic ode mnie

ja dziekuje, chyba Stefanowi nie przypadla by do gustu:wink:

Dziubala

Lema - oby nowy lek pomógł na wysypkę.
A o odrobaczaniu czytałam, że dobrze raz na pół roku profilaktycznie je zrobić. Robaki/papsożyty to ponoć wina ponad połowy zachorowań :Szok:

Ja ostatnio odrobaczylam tylko Pole, bo Zentel jest dopiero powyzej 2 lat

Dziubala
Robię sałatkę kurczakowo-ananasową. K się ucieszy, bo chodzi za nim jakaś sałatka, będzie od razu na kolację. Tylko żeby mi Maciuś nie zjadł całego ananasa :D

Z piersi smaozonych, ryzu, majonezu i kukurydzy?

kwiaciarka
Dziubala
kwiaciarka
Franiu tez wszystkich imiona mowi i nazwiska - to Ela leniwiec jeden no :)

Maciuś dołącza do leniwców :Śmiech:. A tak serio to ja się nie przejmuję, bo mają na to jeszcze czas ::):

no peeewnie ,ze maja czas.
Ela wczoraj w sklepie 1 szy raz usiadla na podlodze i ryczala bo stanela przed wieszakiem korali dla dziewczynek i naladowala na szyje ile wlezie, a ja kazalam sciagac i 1 szt tylko wziac. Wyla jak bobr heheh ale szybko sie uspokoila.
Wziela z misiem.
Ona ostatnio mi wciska ze wszystko jest misiem. Kroliczek na lozeczku tez od wczoraj jest misiem. Mowie do niej, to nie misu, to przeciez kroliczek ( zawsze mowilysmy kroliczek) a ona - nieeeeeee, misiu ( misiu ladnie mowi).
I zaczela ostatnio mowic - ała :))))))) jak sie stuknie, puknie to ałaaaaaaaaa :)

Stefus tez Alllllllllllll i Allllllll

Lema
kwiaciarka
Ela jeszcze spi, wstanie ,zjemy i do wieczora na dwor :) no pieknie jest.

U nas tez pieknie::): I tez po pracy pospaceruej z Franiem. A noz widelec ten balagan w domu, ktory zostawilismy rano wykorzysta sytuacje i sam sie sprzatnie:Oczko: Co mu bede przeszkadzac, dam szanse, niech sie wykaze::):

Ja dalam szanse obiadowi, ale sie nie zrobilo drugie samo:Zły:

Witam piątkowo

U nas kolejna przespana nocka, co prawda Maciuś obudził się o 5.00 ale jak o więzłam do naszego łóżka to dospał jeszcze do 6.40 – to jeden z lepszych wyników
W Krakowie też piękna pogoda więc przed południem wybywamy na resztę dnia z domu.
K poprosił swoją mamę żeby przyjechała do wnuków, a my będziemy mieli czas tylko dla siebie (uczcimy swoją rocznicę) :Oczko: