Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

isa32
Witajcie ::): u nas pięknie słonecznie, ale bardzo wietrznie i chłodno. Ale i tak fajnie, że nie pada.
Lema :Całus: będzie dobrze. Ja też mam średni nastrój i rozumiem Cię bardzo dobrze. Do tego Ala wstała w takim humorze, że współczuję mojej mamie :oops: w nocy budziła się co trochę z wielkim płaczem i nie mogłam jej uspokoić ::(: też mam coraz częściej poczucie winy, że jest tyle czasu beze mnie, o D. nie mówiąc. Myślę, że dlatego nie chce spać sama, potrzebuje bliskosci, tęskni. Pewnie powinnam ją nauczyć, że ma spać we własnym łożku, ale jak mam to zrobić??? Dziecko widzi mnie jakieś 4 godz. po południu i mam jej nie przytulać? Bez sensu. Nie dam się zwariować. Wczoraj siedziała u mnie na kolanach, przyszła moja mama i stanęła dość blisko mnie to ją odpychała, tak jakby była zazdrosna o mnie... później jej przeszło, nacieszyła się trochę i znów baba do łask wróciła. Ale widzę jak dorasta, jak zaczyna rozumieć brak nas w domu, jak jej z tym źle ::(:
Jeśli będę w ciąży to prawie na pewno pójdę na L4 - dla Ali.

Isa sa takie dni że jak Julka widzi juz babcię rano to nie odstepuje mnie na krok bo juz wie, że skoro babcia przyszła to mam zaraz idzie do pracy. Przykleja się wtedy do mnie i babcia je be :Szok: A jak wracam z pracy to krzyczy mama mama, przytula sie i całuje a babci od razu robi papa hihihihihihi :Oczko:

RenataOslo
Moj Mikolajek wstal dzisiaj z mega katarem, wczoraj nic sie nie zapowiadalo!
Marudny, lekko cieply, chcial sie polozyc do lozeczka, dalam mu paracetamol i polozylam, zasypia bidusia.

Zdrówka dla Miko :Całus: Może to do ząbków?

kwiaciarka
o jestescie
U nas tez wialo z rana ,a teraz sie uspokoilo, slonce swieci i jest + 8st.
Asia dlugo neta nie bedzie miala?

U nas też wieje od rana i na zmiane słonce z chmurami :Oczko:

Dzieki dziewczyny za rady w sprawie butków :Oczko: Ciągle zastanawiam sie czy jest sens kupowac większe skoro Jula te buty z założenia ma nosic tylko w kwietni u maju, w czerwcu zamierzam jej juz jakieś pantofelki kupić, adidaski i sandałki. Chyba jednak kupie jej buty w rozmiarze 23 tak aby były tylko na teraz, bo przeciez mimo tego że kupie buty troche większe to i tak na jesień będa na nia za małe :Szok: Juz sama nie wiem czy dobrze myslę :Szok:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Witam środowo

W Krakowie też bardzo wietrznie i chłodno i najchętniej już bym z domu nie wychodziła. Rano byłam w mieszkaniu dograć szczegóły, potem chciałam zanieść papiery do nowego przedszkola Adasia i akurat dziś kancelaria nieczynna.
Jakaś tak bez życia jestem... Miałam zacząć w tym tygodniu chodzić na basen i nie mam kiedy, buu.

Lema – napisz koniecznie, bo moje dzieci jeszcze nic z Tchibo nie miały więc może bym się skusiła :Oczko:
Życzę szybkiego poprawienia nastroju :Całus:

Alutka – ja raczej bym kupiła rozmiar 24. Poza tym warto sprawdzać rozmiarówkę, bo między firmami jest różnica nawet po kilka mm.

Renia – zdrówka dla Mikołajka, oby na katarku się skończyło!
A Ciebie głowa może boleć z braku kawy :yes:

Alutka7912
Dzieki dziewczyny za rady w sprawie butków :Oczko: Ciągle zastanawiam sie czy jest sens kupowac większe skoro Jula te buty z założenia ma nosic tylko w kwietni u maju, w czerwcu zamierzam jej juz jakieś pantofelki kupić, adidaski i sandałki. Chyba jednak kupie jej buty w rozmiarze 23 tak aby były tylko na teraz, bo przeciez mimo tego że kupie buty troche większe to i tak na jesień będa na nia za małe :Szok: Juz sama nie wiem czy dobrze myslę :Szok:

Jeśli mają być tylko na 2 miesiące to lepiej kupić jak najbardziej dopasowane.

Ale mam lenia :Szok: i jak na złość dużo pracy i dużo rzeczy popracowych do załatwiania. Czyli budowa się zaczyna :Oczko: do tego musiałam wczoraj jechać do spółdzielni D. w sprawie wodomierzy. Teraz będą zakładać, na szczęście znalazłam firmę na sobotę, ale to oznacza, że D. będzie znów pół dnia poza domem. No cóż, coś za coś...
Intensywnie myślę nad projektem domu. D. zdecydowany na pierwotny wybór, ja nie wiem, ale pewnie na tym się skończy. Poza tym idealnie pasuje wjazd do garażu i taras a strony świata, bo będziemy mieć bramę od głownej drogi, nie bocznej, co wiele zmieniło... no nic... żebym tylko takie problemy miała :Oczko: nadal nie do końca wiemy dokąd na wakacje. Teraz jest opcja Włochy. A gdzie się znajdziemy to pewnie czas pokaże :Oczko:
Dobra, wracam do papierów...
A po buty dla Ali w weekend się wybieramy :yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Alutka7912
A jak wracam z pracy to krzyczy mama mama, przytula sie i całuje a babci od razu robi papa hihihihihihi :Oczko:

Ale slodko:yes: Franus oprocz kilku razy, kiedy do mnie przybiegl, zeby sie przytulic to na moj widok mowi mama i usmiecha sie. Czasem na moja prosbe moja da mi buziaka, czesciej nie da.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

kwiaciarka
ja sie dogadywalam zawsze z kierowniczka ze wypisze zaleglu urlop ( jesli takie jest rozporzadzenie i nie da sie zrobic wyjatku) ale do pracy bede przychodzila. Natomiast w dalszym terminie , jaki mi pasuje na urlop popisze liste obecnosci z gory a do pracy nie bede przychodzila. Ale nie wiem czy u Ciebie tak sie da.

Tak sie nie uda. Ale ja mam bodajze 3 dni do wykorzystania, sa osoby z duzo wieksza iloscia tych dni i to nie jest problem, ze one mi zostana, tylko gdybym chciala ta opieke wykorzystac, to czy moge czy najpierw zalegly musze.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

kwiaciarka
Renata wkleilas na nk zdjecie Poli W. a bylas na jej stronie? tam pisza, ze prosza o nie wstawianie zdjecia Poli do galerii bo info ,ze to jej pomaga jest nieprawdziwe i rozpowszechnianie zdjecia nie pomaga Poli.
Chyba,ze jest to info o tym zdjeciu co ma napisane ze sponsorowana akcja przez tvp a inne mozna wklejac?

Oczywiscie wchodzilam na jej stronke.
Najpierw wkleilam te i informacja o sponsorowaniu TVP, potem dopiero wszlam na stronke i przeczytalam, ze Rodzice prosza, by akurat tego zdjecia nie wklejac, bo maja powazne problemy. Info z TVP jest nieprawdziwe.
Ktos, nie wiedomo kto porozsylal te zdjecie po NK i tak poszlo.
zaraz po przeczytaniou wykasowalam fotke i wkleilam inna oraz adres Poli.
Mozna wysylac smsy.

Tak czy inaczej uwazam, ze "dzieki tej niefortunnej fotce", o wiele wiecej ludzi sie o Poli dowiedzialo, chyba tylko wczoraj strone odwiedzilo ponad 1000 osob, dziesiaj juz ponad 5 tys, ale rozumiem Rodzicow, napewno nie bez przyczyny prosza o wykasowanie ale tylko tej fotki z nieprawdziwa informacja o sopnsoringu przez TVP.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

babeczqa
Czesc dziewczyny wieczornie.

Jutro mnie niebedzie, bo juz z samego rana K. zawozi mnie do mamy bo ide do dentysty a pozniej niemam jak jechac ..zreszta niechcialo by mi sie z tobolkami w tramwaju tłuc...:oczko:
Buziolki...MIłego jutrzejszego poranka i popoludnia buziolki:)
:Całus:

no i obie bedziemy miały grzebane w buzi :Szok:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Ale mieliśmy dziś popołudniu zawieje i zamiecie :Szok:. A najgorzej było tuż po odebraniu Adasia z przedszkola, ostatecznie wracaliśmy taksówką, bo Maciuś rozmarudził się w wózku gdy wiatr próbował zdmuchnąć folię z wózka :Szok:. Mam nadzieję, że jutro będzie lepsza pogoda bo mam sporo spraw do załatwienia od rana.

Lema – powinno się zacząć od zaległego urlopu, ale myślę, że to kwestia dogadania się z kadrową.

Babeczqa, Kajoszka – powodzenia u zębologów.