Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Asia, Kajoszka, Monika, Alutka, Babeczqa – powodzenia z odchudzaniem :Oczko:

Kajoszka - współczuję zębowych przejść :Całus:. Maciusiowi wyszła po Świętach ostatnia czwórka, i teraz czekamy na piątki.

Lema – zdrówka dla Frania!
Fajnie, że lubi inhalowanie.
I dobrze, że puchłaś z dumy u lekarza, jest z czego :yes:
Ja kaszlącego dziecka nie wzięłabym na spacer przy minusowej temperaturze. Ale to teraz mi się tak wydaje.

Isa – śliczny awatarek ::):, nie mogę się napatrzeć.
Pokaż w powiększeniu, plizzz.

Asia – zdrówka dla Was!

Renia – aż mi się cieplej zrobiło jak przeczytałam Twojego posta z Egiptu. Bawcie się super!

Alutka – gratuluję wygranej, fajna niespodzianka na koniec starego roku

Aida – nie pisałam o braku kameralności :Oczko: tylko o tym, że w mniejszym gronie lepiej się rozmawia a w większym lepiej tańczy :D. Najważniejsze by każdy robił to co lubi i mu pasuje :yes:

Maciuś miał wczoraj czerwone poliki, takie „rozlane” plamy. Niezłą miałam zagwozdkę od czego to, bo takich plam nigdy jeszcze nie miał (bo z reguły jak go coś go uczulało to były to suche plamki albo krostki). Pomyślałam, że być może uczuliło go coś, co do tej pory go nie uczulało, bo przecież i tak się zdarza. Aż teściowa niechcący powiedziała - przy okazji jak mówiłam, że nie lubię mandarynek w sałatce od ciąży z Maciusiem - że Maciek ma to chyba po mnie, bo dzień wcześniej mu dała kawałek ale zjadł tyko 1 część a potem już nie chciał. Więc winowajca plam się znalazł :lol:. Na szczęście plamy po pół dnia same zniknęły, nie zdążyłam nawet wapna podać.

Witam wszystkich Noworocznie :Oczko:
Sylwester był udany, w miłej atmosferze przy dobrym jedzeniu i napojach, tych % też :Oczko: doczekaliśmy ze znajomymi Nowego Roku :Oczko: Spać położyłam sie przed 4 i obudziłam sie już po 6....ja jakos tak nie potrafie spać nie na swoim łóżku :Oczko:
Julcia nie sprawiała problemów, spała całą noc tak więc i moja mama się wyspała :Oczko:

cohenna
Może błędzie oceniam sytuację..ale czuję sie w pewien sposób ignorowana :(
Wiem że malutko piszę bo nie mam w pracy kompa a nieraz i czasu na nic... w domu też nie siedzę za dużo....

cohenna
kajocha? nie rozumieć... kto Cie kochana ignoruje ?

to takie moje odczucie... :(
za mało z wami klikam żeby się "zżyć" z wami i tak mi trochę obco :(

E tam....głupoty gadasz :Oczko:

[quote=Dziubala

Jakie macie postanowienia noworoczne?
Ja mam kilka, które wpisałam sobie na końcu kalendarzyka, a za rok sprawdzę, które się spełniły :Oczko:

Ja sobie postanowiłam że popracuje nad swoją postawą no i że zacznię sie w końcu racjonalnie odżywiać :Oczko: No i rzucam palenie :Oczko:

Dziubalko - dobrze że juz lepiej się czujecie :Całus:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Witam Noworocznie :lol: Juz 2009 haha:lol: jak ten czas leci

U nas Sylwester w milej rodzinnej atmosferze, Oliwka spala do 4 rozwniez pozniej miala problem z zasnieciem ale po kolejnym juz spala do 8.30.:Oczko:

Wszyscy wymeczeni jak sie poszlo pozno spac tak jest za to ja wczesnie i sie wyspalam:)
K. troche wypil no i pozniej glowka boli....jak nieprzyzwyczajony to tak jest.
Oliwka petardy i najwiekszy huk Noworoczny przespała...az byłam w szoku!

U nas nieziemski mróz.....bardzo zimno...troche biało wiec az przyjemnie sie patrzy przez okno.:Niespodzianka:

Oliwka tez dostala czerwone policzki jakby od mrozu tak wygląda ale to jakies uczuclenie....jedyne co jadla przez dwa dni sylwestrowe to czekolada, mandarynmki i sernik...ktorej z tych rzeczy dało się we znaki:Oczko:
Troche popsikuje, ale na razie temp. niema.

Moje postanowienie Nowo Rocznie - KONIEC Z OPYCHANIEM SIE SłODYCZAMI - KONIEC KONIEC KONIEC:lol: --->ewidentny protest.
No i dieta od poniedziałku bo teraz to niema sensu jeszcze w lodowkce zostaly smakołyki mamusi:lol:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

A ja tak na chwilkę bo wyjazd miałam a teraz sie przeludniłoi została aby jedna pigóła to komp wolmy....
Moim postanowieniem nowyrocznym jest troszkę zrzucić wabi :) Nie wiem czy to się uda czy brzuszka nie będzie.....????
Moja mała daje mi w nocy strasznie popalić...bo zęby idą i płacze ciągle.... :( Nawet jak jej ząbki posmaruje maściuchą to chwilę tylko śpi...zmęczona jestem okropnie....
Po tym jak zepsuła łóżeczko to ma tyjęte 2 szczeble i cwaniara przychodzi do mnie do łóżka jak mąż w pracy...nie miała bym nic przyciwko temu gdyby sama miezajmowała całęgo łóka...tak się wierci kręci i rozpycha żę muszę uciekać na brzeg....

Cohenna - Juli tez ząbki wychodzą więc budzi sie kilka razy w nocy i popłakuje. Jak widzę że jest niespokojna i że cierpi to daje jej na noc Nurofen i to troche pomaga tzn. śpi wtedy po nim do 1-2 a póxniej zaczyna sie popłakiwanie ::(: Jak nie może zasnąc i widzę że sie meczy daje jej kolejną dawkę. A jesli chodzi o spanie z nia to jest tak samo jak u Ciebie :Oczko: Tylko naprawde w ekstremalnych sytuacjach biorę ja do nas do łóżka :Oczko:

Co to znaczy zrzucić wabi ? :Oczko:

A...i jeszcze.....jest w naszej miejscowości połowa domu wystawiona na sprzedaż i mówiąc szczerze ja bym go bardzo chętnie kupiła hihihihihihi....działka by została ...Jula by miała na przyszłość :Oczko: W. sie zdenerwował jak mu zaproponowałam żebyśmy ten dom kupili hahahahahha...powiedział żebym nie mieszała już...ale dzisiaj kazał mi ściągnąc zdjęcia tego domu i przynieśc...może nawet w wekend pójdziemy go zobaczyć....
Wstawie wam linka to sobie zobaczcie :Oczko: Z lewej strony jest galeria zdjęć :Oczko:Ogłoszenia nieruchomości bez pośrednikĂłw - mieszkania domy lokale uĹźytkowe działki stancje - Warszawa Wrocław KrakĂłw Poznań Gdańsk

Alutka7912
Co to znaczy zrzucić wabi ? :Oczko:

zrzucić trochę wagi :)

właśnie tata czyta małej kilka bajeczek z książki mądrych bajek
podoba mi się ta ksiązka bo każda bajeczka jest kilku zdaniowa i na końcu jest motał napisany tłustym drukiem
zaraz dam fotkę
ach i bajki są takie stare np: Ezopa i innych takich "staruszków:

Alutka7912
Babeczqo - ja od dzisiaj zaczynam dietę :Oczko: Przygotowałam sie juz do niej psychicznie więc nawet ogrom jedzenia w lodówce mnie jakos specjalnie nie kusi :Oczko: Największym wyzwaniem dla mnie będzie ograniczenie spożywania słodkości :Oczko: Ale mam nadzieję że wytrwam :Oczko:

ja też ograniczam słodkości i zjadłąm o połowę mniej niż zwykle ;)
za to jabłkami nadrabiam :)

Czesc!!

No takiego lenistwa na parentingu to nie pamietam!!! Moje dzieciaki wlasnie wrocily ze spaceru mimo kaszlu mama im pozwolila, bo juz strasznie rozrabiaja w domu:Padnięty:Mielismy jechac na obiad do mamy, ale maly padl, wiec zostalam a obiad przyjedzie do mnie:lol: Czerwone policzki, temat mi znany i przerabiany od paru dni z Funiem, ja stawialabym na ogorki kiszone, bo innego winowajcy nie znajduje

Witam wieczorowa pora!!

U mnie dzis jakis dzien demolki a glownie to Pola demolowala :smile: zepsula skarbonke potem wyjela film z aparatu ( skad tam sie wzial film i co na nim bylo ???:surprised: ) potem wyplamila sobie bluzke cala pomidorowka. A na koniec dnia ja prawie stracilam zycie :oops: Zapalilam swiatlo w przedpokoju a tam sa halogeny i wywalilo cale szkielko prawie mi na glowe. Oczywiscie ja boso dzieciaki w krzyk A z psem :oops: Zalozylam te bytu co mialam pod reka czyli kozaki i dawaj lapac dzieciaki :lol:Poupychalam w lozeczku i dopiero wtedy A. wrocil. A na koniec prawie spadla z krzesla, bo siegala po leki :grrrrrr:

Do tego bola mnie zatoki, mam zapalenie spojowek od Funia i opryszczke :cry:

Przychodzi facet z receptą do apteki i trafił na młodego ekspedienta, który dopiero zaczął tam pracę. Pacjent dał mu receptę, na której było napisane:

C C
N W K C M J
D M J S
N S

Ekspedient patrzy ... przeciera oczy i nie ma pojęcia o jaki lek może chodzić. Pyta się klienta, ale ten również nie wie o jaki lek chodziło lekarzowi. Poszedł więc do kierownika i pokazał receptę.
- Aaa...daj mu ten syropek z 3 połki.
Ekspedient zdziwił się i dał syrop. Klient odszedł zadowolony. Jednak młody aptekarz strasznie był zdziwiony cała tą sytuacją.
- Przepraszam. Skąd pan wiedział jaki syrop dać.
- Takie recepty wypisuje mój znajomy lekarz. Daj tą receptę. - wziął i czyta:

Cześć Czesiu
Nie Wiem K**w* Co Mu Jest
Daj Mu Jakiś Syrop
Niech S***rd**a

asia78
Przychodzi facet z receptą do apteki i trafił na młodego ekspedienta, który dopiero zaczął tam pracę. Pacjent dał mu receptę, na której było napisane:

C C
N W K C M J
D M J S
N S

Ekspedient patrzy ... przeciera oczy i nie ma pojęcia o jaki lek może chodzić. Pyta się klienta, ale ten również nie wie o jaki lek chodziło lekarzowi. Poszedł więc do kierownika i pokazał receptę.
Ekspedient zdziwił się i dał syrop. Klient odszedł zadowolony. Jednak młody aptekarz strasznie był zdziwiony cała tą sytuacją.

Cześć Czesiu
Daj Mu Jakiś Syrop
Niech S***rd**a

:36_2_27::brawo:

Amelka jeszcze śpi,
Dziś już była normalna noc bo tylko raz do niej wstawałam.
Może te zęby już jej przejdą...bo szkoda mi jej że tak się męczy...
Zobaczymy co będziemy dziś porabiać? Amelka jest bardzo bardzo pomysłowa

Ostatnio bardzo lubi się bawić klockami...czasem próbuje z nich coś układać ale przeważnie budujemy z niż wieżę i burzymy i budujemy...i mnóstwo zabawy mama :36_2_27:

hej!

przychodze w jakimś do d... nastroju... czekamna @ i to pewnie dlatego...

Dziubala
Jakie macie postanowienia noworoczne?
Ja mam kilka, które wpisałam sobie na końcu kalendarzyka, a za rok sprawdzę, które się spełniły :Oczko:

ja chce 20kg w dół i sie pochlastam jak nie osiagne tego celu !!!

asia78

C C
N W K C M J
D M J S
N S

Cześć Czesiu
Daj Mu Jakiś Syrop
Niech S***rd**a

ożesz kurnasz jasna ciasna... :sofunny: nie moge posikam sie !!

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png